• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İcra takibi baslatacaklatirmis

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.572
9.186
358
Merhaba. Uzun zamandır yoktum. Olayimizi paylasmak için geldim. Evde geçen otururken annemin telefonu çaldı. İstanbul'da bir hukuk bürosundan sözde avukat aradı. 2 yıl önce verdiği siparişi teslim almadığı için dava acilacakmis. Böyle bir sipariş de asla vermedik. Eğer 250 TL kargo ücretini ödeyip PTT kargodan geri gönderirse para bize gelip kapanirmis falan filan. Eğer almazsak da 3000 TL avukat masrafı varmış. 😁 İlk defa böyle bişey başımıza geldi. Buradaki bir avukatı aradım dolandırıcı itibar etmeyin dedi. Polisi de aradık,her beş kişiden 3'ü bu yüzden arıyor dedi. Az önce kapıya kargo geldi 250 TL ödemeli. kargocuya da benzemiyordu. Geri gönderdik. Başınıza böyle bir şey geldi mi? Bizim başımıza ilk kez geldiği için saskiniz....

Merhaba. Uzun zamandır yoktum. Olayimizi paylasmak için geldim. Evde geçen otururken annemin telefonu çaldı. İstanbul'da bir hukuk bürosundan sözde avukat aradı. 2 yıl önce verdiği siparişi teslim almadığı için dava acilacakmis. Böyle bir sipariş de asla vermedik. Eğer 250 TL kargo ücretini ödeyip PTT kargodan geri gönderirse para bize gelip kapanirmis falan filan. Eğer almazsak da 3000 TL avukat masrafı varmış. 😁 İlk defa böyle bişey başımıza geldi. Buradaki bir avukatı aradım dolandırıcı itibar etmeyin dedi. Polisi de aradık,her beş kişiden 3'ü bu yüzden arıyor dedi. Az önce kapıya kargo geldi 250 TL ödemeli. kargocuya da benzemiyordu. Geri gönderdik. Başınıza böyle bir şey geldi mi? Bizim başımıza ilk kez geldiği için saskiniz....
Enteresan 🤨 ilk kez duydum 🤔

Avukat olduğunu söyleyen kişiye inanmayın, adresinize hiç bilmediğiniz bir şey gelirse de teslim almayın, dolandırıcılık çetelerinin yeni metodlarından biri bu.
Teşekkürler Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. . Buradaki avukatları aradım. Sonra da polisi. Yatirdiysaniz geçmiş olsun dediler yatirmadik şükür ama kargo göndermeyi ihmal etmediler yine😁

Bana da iki yıl önce 300 lira ödemeli bir kargo gelmişti ama öyle bir sipariş vermemiştim. Teslim almadım, arayan soran da olmadı. 😂 Benimkinde yanlışlık vardı büyük ihtimalle.
Dolandırıcılıkta yeni yöntem bu demek bu aralar.

Ya ilk defa duydum o zaman dikkatli olmak lazım
Anneme,anneanneme de söylerim dikkat etsinler hadi ben neyse de annemler hemen inanır öderler 🤦

Teşekkürler Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. . Buradaki avukatları aradım. Sonra da polisi. Yatirdiysaniz geçmiş olsun dediler yatirmadik şükür ama kargo göndermeyi ihmal etmediler yine😁
Dolandırıcılık çeteleri iyice çığırından çıktı, insanları korkacakları noktalardan vuruyorlar, biri terörle bağlantı, biri icra bizim halkımızın korktuğu şeylerden.
Gerçek bir avukat icralık bir olayı asla böyle kapatma yoluna gitmez, siz uyanıkmışsınız hemen olayı anlamışsınız ama maalesef inanıp korkudan istenen parayı ödeyenler var:(

Numarayı engelleyin,kapatın gitsin. Bir kere de babamin iş yerine kapıda ödemeli kargo gelmiş,adına. 250 lira civarı. İşle ilgili herhalde diye almış (bir anlık gaflet işte) . İçinde saçma sapan bir şey, işte Google aramalarında şirketiniz üst sırada çıksın diye.
Cayma hakkı için için aradım ama tabii ki Ulasabilene aşkolsun...

Dolandırıcılık çeteleri iyice çığırından çıktı, insanları korkacakları noktalardan vuruyorlar, biri terörle bağlantı, biri icra bizim halkımızın korktuğu şeylerden.
Gerçek bir avukat icralık bir olayı asla böyle kapatma yoluna gitmez, siz uyanıkmışsınız hemen olayı anlamışsınız ama maalesef inanıp korkudan istenen parayı ödeyenler var:KK43:
Abla valla başımıza ilk kez geldiği için şaşırdık. Belki de polisi aramak aklımıza gelmeseydi öderdik... e devletten bakın dediler dava falan da yok,telefon sürekli meşgul çalıyor dolandırıcının. Çok yorucu. Diğer arkadaşlarım da dikkatli olsunlar.

Bana da iki yıl önce 300 lira ödemeli bir kargo gelmişti ama öyle bir sipariş vermemiştim. Teslim almadım, arayan soran da olmadı. 😂 Benimkinde yanlışlık vardı büyük ihtimalle.
Dolandırıcılıkta yeni yöntem bu demek bu aralar.

Ya ilk defa duydum o zaman dikkatli olmak lazım
Anneme,anneanneme de söylerim dikkat etsinler hadi ben neyse de annemler hemen inanır öderler 🤦
Sormayın ya,ilk defa başımıza geldiği için biz de şaşırdık. Sonradan dolandırıcı olduğunu anladık. Allah'tan polisi aramak aklımıza geldi dikkat edin😍😍😍

Valla geçenlerde arkadaşımı da aramışlar 1 sene önce eşarp almış ama kargodan almadan iade olmuş. İşte kargo ücreti vırt zırt demişler aynı size dedikleri gibi. Sonrada sesleri çıkmadı heralde

Back