Sandviç - Kanepeler İçli Simit Poğaça ve Kahvaltı Sofram - Pınar Salam Sponsorluğunda

Her şey çok güzel olmuş.
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar.
teşekkür ederim canım :KK68:
vaooouv bu kk kadınları bir süper :KK55:
teşekkür ederim canım :KK68:
Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor sofran.
Başarılar dilerim:KK68:
sağol vuslatt teşekkür ederim canım :KK68:
Sende donmussun sahalara bogurtlencım hosgeldın:KK200:
Hersey cok guzel gorunuyor:kk77::kk77: basarılar dılıyorum:KK200:
hoşbulduk canım :KK16: teşekkür ederimm :KK68:
Bu ne guzellik :rolleyes: Simitler muhtesem gorunuyor bogurtlencim :KK19: Sofran ve sununlarin da harika :kk77: Ellerine saglik basarilar canim :KK19:
ay teşekkürler efenim :KK16: sağolasın canım :KK68:

Bu yarışma çok iyi oldu tarif defterime bir suru tarif ekledim.
Bu tarifi de cook beğendim ellerine sağlık deneyeceğim ;)

Uzun bir aradan sonra yeniden merhabalar :KK16:
Içli simit poğaçam ve Kahvaltı soframla karşınızdayim :KK24:

Malzemeler :

1 su bardağı ılık süt
1 yumurta
1 paket maya
1 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Aldığı kadar un
İç malzeme :
Dilimlenmiş salam ve kaşar peyniri

Dış kısmı için :
2 yemek kaşığı pekmez
Yarım çay bardağı su
Kavrulmuş susam

Hamur malzemelerini yoğurma kabına alıp, ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğuruyoruz.
Hamurumuzu yaklaşık 45 dakika mayalanmaya bırakıyoruz . Hamurunuz mayalandıktan sonra, mandalina büyüklüğünde bezeler koparıp iç malzemelerini yerleştiriyoruz.
Daha sonra hamurumuzu kapatıp ,önce hazırladığınız pekmez su karışımına daha sonra kavrulmuş susama bulayıp yağlı kağıt serilmiş tepsinize diziyoruz.

Tüm hamur bitene kadar işlemi tekrarliyoruz . Bıçak yardımıyla üzerine çizikler atıp, tepside yaklaşık yarım saat mayalandırıyoruz . Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında kızarana kadar pişiriyoruz. Ve sunuma hazır
Eki Görüntüle 1794577
Eki Görüntüle 1794583
Eki Görüntüle 1794581

Bu da misafirlere hazırladığım tatlım

Eki Görüntüle 1794585
Vee kahvaltı sofram afiyet olsun :kk77::KK68:

Eki Görüntüle 1794588 Eki Görüntüle 1794590 Eki Görüntüle 1794589 Eki Görüntüle 1794591 Eki Görüntüle 1794592 Eki Görüntüle 1794594
basarılar tatlım
elıne saglık

Böğürtlen seni epeydir görmüyordum.Güzel bir sofrayla dönüş yapmışsın.:KK54:Ama tatlının adı yok merak ettim.:KK22:Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.:KK37:

Böğürtlen seni epeydir görmüyordum.Güzel bir sofrayla dönüş yapmışsın.:KK54:Ama tatlının adı yok merak ettim.:KK22:Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.:KK37:
sağol canım teşekkür ederim :KK68::KK68:

tatlı bisküvi pastası klasik aslında :KK45: ama kabına eritilmiş çikolata koydum değişik durdu :KK68:

Back
X