Bi kaç sene önce islamiyet belgeseli izlemiştim. nat geo nun yaptığı ve dikkatimi Mısır'lı bir bayanla yapılan röportaj çekti.
Bayan şu an avrupada yaşıyor lakin anlattığı şeyleri resmen ülkemize benzettim. Dediği şeyler şunlardı: Mısır da insanlar özgürdü kimse kimseye karışmazdı herkesin giyimi yaşam tarzı kendineydi ama ne zaman rejim değişti o zaman yasaklar gelmeye başladı. bunlar birden olmadı yavaş yavaş oldu sanki hiç sorun yokmuş gibi devam etti herşey sonra geçmişe dönüp bir baktım ki sokağa peçesiz çıkamaz olmuşum...
Acı ama gerçek bu bayanın anlattığı şeylerin bi çok örneğini ülkemde de yaşamaya başlamak çok acı... yıllar sonra bende geçmişi düşünüp böyle söylemek istemiyorum !
hea. bütün bunlar demek içki yasaklandı diye oldu.içkinin yasak olmasını destekliyorum.. İyi ki yasakladılar.. şu taksimdeki eylemcilerin sadece park için bu kadar ortalığı karıştırdığına inanmıyorum. içki yasaklandı ya ! Tutuştular ..
hea. bütün bunlar demek içki yasaklandı diye oldu.
öyledir öyledir
* Alkollü içki reklamı hiçbir şekilde yapılamayacak.
* Firmaları hiçbir etkinliğe sponsor olamayacak.
* Eğitim, sağlık ve spor kuruluşlarında alkollü içki satılamayacak.
* Mekanlarda 'dışarıdan görülecek şekilde' içilemeyecek.
* Çakmak, kültablası, anahtarlık gibi eşantiyon ürünlerin hiçbirinde alkollü içki firması amblemi kullanılamayacak.
*Yasaklara uymayanlara 500 bin liraya kadar para cezası verilecek.
Erdoğan "milli içkimiz ayrandır" dedi, yasaklar geldi
Alkolde 'sıkı yönetim'
Hükümet alkollü içecekte yeni dönemi başlatacak bir tasarıya imza attı.
1 - Alkollü içki reklamı hiçbir şekilde yapılamayacak
2 - Kül tablasına ya da güneş şemsiyesine amblem konulmayacak
3 - Kargo ile içki gönderilemeyecek
4 - Yasaklara uymayanlara 500 bin liraya kadar ceza verilecek
Milliyet - İçkide kapsamlı yasaklar
arkadaşım bir önceki mesajına yanıt istiyorum. soruyorum. bunu kasdettin çünkü.görünen köy kılavuz istemiyor. Bu park meselesinden çıktı, saptırdılar. Ve yazık günah değil mi yakıp yıkıyorlar. Esnafa zarar veriyorlar. Ayıp ya! Asıl terörist bunlar! yak, yık, kır, dök.. Yakışıyor mu Türk Milletine??
arkadaşım bir önceki mesajına yanıt istiyorum. soruyorum. bunu kasdettin çünkü.
alkol yasaklandı diye oldu bunlar dedin.
gerçekten sırf bunun için olduğuna inanıyor musun.
yani yazdığının arkasında olmalısın. değilmi. bu mesajın değil ,üsttekine cevap bekliyorum
yooo.vermediniz.içkinin yasak olmasını destekliyorum.. İyi ki yasakladılar.. şu taksimdeki eylemcilerin sadece park için bu kadar ortalığı karıştırdığına inanmıyorum. içki yasaklandı ya ! Tutuştular ..
Alkol = özgürlük demek değil ama alkol yasağı özgürlüğe müdahaledir,kısıtlamadır açıkça! İkisi çok başka lütfen karıştırmayalım.
yooo.vermediniz.
ama ben verilmeyen cevaplarla aldım alacağım cevabı.
teşekkürler
içkinin yasak olmasını destekliyorum.. İyi ki yasakladılar.. şu taksimdeki eylemcilerin sadece park için bu kadar ortalığı karıştırdığına inanmıyorum. içki yasaklandı ya ! Tutuştular ..
buna cevap vermem ben.Algıda problem var galiba? neyse ..
yok onlar 2-3 ağaç için tutuştular.haa iyi ki de tutuştular iyi ki...
ha bu arada diğer msjında bu eylemi yapanlara terörist demişsin şimdi sen oradaki bütün insanlara bilip bilmeden bu yaftayı yapıştırarak;
1-kul hakkına girmiyor musun?
2- iftira atmış olmuyor musun?
lütfen sadece bunlara cevap verir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?