İçki Sorunu

Joymasking

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
3
0
27
Merhaba arkadaşlar. Benim derdim şu :
Babam sürekli içki içiyor ve asla durmuyor. Geçen gün anneme dükkan açtı orayada içkili geldi kavga ettiler annemle. Bugün yine kavga ettiler ve babam evden çıktı. Babam yüzünden dükkanıda kapatacağız. Benim derdim şu , babam içkiliyken herşeyi uyduruyor, kavga çıkarıyor. Demediğimiz şeylere dediniz diyor , içkisiz iyi bir insan. Ama ben üvey evlatlıkmış gibi hissediyorum. Biz evden çıkıp gitsek kendisini vurmaya felan çalışıyor. Ne yapacağımızı bilmiyoruz :/

sarhoş kahrı çekmek eziyet baban evden çıkınca nereye gidiyosa bir süre orda kalsın kadıncağızda keyfine baksın biraz

sarhoş ebeveyn çekmek nedir,iyi bilirim...
zamanında aklım ve imkanım olsaydı çekmezdim ama...

tedavi olacak.. olmuyorsa annenle ayrı eve çıkmanın zamanı gelmiş. alkolik insanla hayyat geçmez
rest çekeceksiniz

Cok uzuldum durumuna. Senin elinden bisey gelmiyor ne yazik ki. bagimli insanlar kendileri istemedikce caba gostermedikce birakamazlar. Sigara olsun, alkol olsun baska maddeler olsun.. Annenizde peygamber sabri varmis sanirim simdiye kadar nasil bosanmamis?

Baban ickiyi birakmadigi sürece , yada annen babani birakmadigi sürece böyle devam eder ve malesef kimse yardin edemez size...

Tehdit eden insan bisey yapmaz korkma sen. Yapacak olan soylemeden yapar. O yuzden kendine zarar vermekle sizi korkuttugunda endiselenme alkolun etkisiyle zaten butun yaptiklari. Tedavi olmaya ikna edin ayikken. O zamana kadar da yaptiklarini kafaniza takip aglamayin. Babanin aldigi alkolun sizin de hayatinizi curutmesine neden oluyorsunuz. Zaten alkol almiyorken iyi biriymis yani soylediklerini o an etkisi altinda oldugu zikkim yuzunden soyluyor. Cevap bile vermeyin sarhosla tartismaya girmek bence cocukla cocuk olmak gibi. Ayikken de mutlaka ne kadar uzuldugunuzu onun icin endiselendiginizi ve size yasattiklarini anlatarak tedaviye ikna edin.

gerçekten içki problemi ve diğer madde bağımlılıkları çok zor.özellikle o kişiyle yaşayanlar için.umarım tedavi olmayı kabul eder.

Başkalarına zarar verecek düzeyde ve sık içiyorsa, bırakamıyorsa, tedavi olmalı.. Ama kabul eder mi bilemem, keşke kabul etse alkol bağımlıları. Her şeyin fazlası zarar, hem kendilerine zarar veriyorlar hem de sevdiklerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…