- 30 Mayıs 2015
- 4.687
- 10.544
- 33
- Konu Sahibi olamazmiolabilir
o kadar pahalı ki sık içemiyoruz….
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ben hem emziriyorum hem içiyorum çünkü akşam yorunluğumu alsın istiyorum. araştırdığım kadarıyla 1 bira ya da 1 bardak şarabın zararı olmazmışYarın bir tane de tüm emziren anneler için açacağım (içmeye bahane ararken ben)
Good old daystekilaları dizdiğimiz yıllar öncesini öyle özledim ki. o günleri özleyeceğimi hiç düşünmezdim.
Maddi anlamda mi yoksa başka biseyden mi niye dizemiyosunuz ki :/Good old days
Neden tersliyorsun ki, kötü bir şey demedim hakaret etmedim , küfür etmedim , sadece içimden geçeni yazdim , zorla gelip eliniz den alamam zaten sadece bi tavsiye yani , ben zaten içmiyorum nasip de olmasın yaniTamam hanımefendi siz icmezsiniz o halde ya
Aksamlari içilen yorgunluk birasıay ben hem emziriyorum hem içiyorum çünkü akşam yorunluğumu alsın istiyorum. araştırdığım kadarıyla 1 bira ya da 1 bardak şarabın zararı olmazmış
İşte o ortamlara bira örtüşmüyor Bira aperatif şeylere eşlik edebiliyor. Patates kızartması, kuruyemiş filan. Anadolu yakasında Barlar sokağına gitmiştik biz eski erkek arkadaşımla. Fıstık yiyorlardı. Fıstıkların kabuğunu yere atıyorlardı ve bira içiyorlardıÇok teşekkürler, aslında alkolizmden ziyade yaşıma göre fazla mı içiyorum gibisinden dusunmustum ama yaşımı da ilk mesajda yazmamisim, 37. Valla işte o rakı balık, et şarap filan türlü çeşit ortamlara soktu beni arkadaşlar ben yine de BİRAMI GETİRİN CABUK modunda oluyorum hahshs
Hanımefendi benim bu hayatta baharatlı parfümler ve kışın çamur içinde kalan yollardan sonra üçüncü en nefret ettiğim şey nedir bilir misiniz: rastgele tebliğe maruz kalmak. Ben konuda içki içmeli miyim diye sormamisim. Siz bana keşke içmesen diyosunuz sonra da kötü bişi mi dedim diyorsunuz. Evet çok kötü bir şey.Neden tersliyorsun ki, kötü bir şey demedim hakaret etmedim , küfür etmedim , sadece içimden geçeni yazdim , zorla gelip eliniz den alamam zaten sadece bi tavsiye yani , ben zaten içmiyorum nasip de olmasın yani
Hahaah ya öyle ağır davetlerde BİRA İÇECEM diye tutturuyorum ki cidden insanlar bunaliyodur benden. Ama artık şöyle yapıyorum, rakı sofrasıysa yalandan bir duble bişi içip "ya ben biradan devam edeyim midem biraz şey oldu da" filan diyorum:/İşte o ortamlara bira örtüşmüyor Bira aperatif şeylere eşlik edebiliyor. Patates kızartması, kuruyemiş filan. Anadolu yakasında Barlar sokağına gitmiştik biz eski erkek arkadaşımla. Fıstık yiyorlardı. Fıstıkların kabuğunu yere atıyorlardı ve bira içiyorlardı
Benim alkol tüketen arkadaşlarım beni ısrarla davet ederdi çünkü ben şöför olurdum Herkesi evine bırakacak biri lazım. Bazısı gerçekten ağzıyla içmiyordu. Bir tane arkadaşım “ben artık evime döneceğim” dedim diye arabamın camını patlatmıştı. Bu insan bir oturuşta bir şişe viski bitiriyordu. Sünger gibi içiyordu.
Sonuçta herkesin keyif aldığı şey farklı. Sende kendi halinde içebiliyorsan kimseye laf söylemek düşmez.
Nefret ettiğiniz şeylerden yola çıkarak, çokta kötü bir şey yapmadığımı şimdi anladım:) iyi geceler :)Hanımefendi benim bu hayatta baharatlı parfümler ve kışın çamur içinde kalan yollardan sonra üçüncü en nefret ettiğim şey nedir bilir misiniz: rastgele tebliğe maruz kalmak. Ben konuda içki içmeli miyim diye sormamisim. Siz bana keşke içmesen diyosunuz sonra da kötü bişi mi dedim diyorsunuz. Evet çok kötü bir şey.
Dönerim ya taksiyle, zaten arabam da yok jfjdnDisarda icip eve donebiliyorsaniz normal yani
Gitburdan aaaaNefret ettiğiniz şeylerden yola çıkarak, çokta kötü bir şey yapmadığımı şimdi anladım:) iyi geceler :)
Ben sizin gibi içmezdim zaten. Arkadaş ortamında işte, hafta sonları vs. Bira da sevmezdim zaten. Bebelerden sonra elimi eteğimi çektim. Öyle bir ortam denk gelmiyor pek. Tekilaları dizdiğimiz günler deyince maziye daldım sadece.Maddi anlamda mi yoksa başka biseyden mi niye dizemiyosunuz ki :/
Ay bebek boyutunu düşünemedim ya haklısınız ben direkt içki fiyatlarini düşündüm (Ben sizin gibi içmezdim zaten. Arkadaş ortamında işte, hafta sonları vs. Bira da sevmezdim zaten. Bebelerden sonra elimi eteğimi çektim. Öyle bir ortam denk gelmiyor pek. Tekilaları dizdiğimiz günler deyince maziye daldım sadece.
Bunu kesinlikle aklımın bir köşesine yazıyorum. İyi ki açmışım konuyu hiç bu açıdan düşünmemiştim çok teşekkürler.Bu kısmı bağımlılıkla ilgili olabilir, en azından ben bu şekilde olduğunda rahatsız olurum. Belki stres seviyeniz bu dönemde yükselmiştir bu nedenle başa çıkmak için alkol bilinçsiz bir tercih olmuştur. Kendinize zaman ayırıp spor gibi ya da stres kaynağına yönelik başka şeyler keşfederseniz alkolu böyle zamanlarda kullanmazsınız. Bu da sizi endişelendirmez.