- 11 Ocak 2024
- 395
- 717
- 37
-
- Konu Sahibi olamazmiolabilir
Fazla içince göbek yapıyor o yüzden en fazla 2 tane içerim.yüzde 5'lik alkollü hafif geliyor ama yüzde 7,5 luk ideal geliyor.o da haftada 2 falan brnim de.şarap severim 2 kadeh gibi.ben evde tek başına içmeyi mantıksız buluyorum.benim için içki eğlenmek içindir.yaa sohbet, ya müzik, dans ya da seks.evde tek başına içmenin mantığını anlayamıyorum.bence hakkını evdeyken kullanma.bana biraz fazla geldi.ama aşırı da fazla değil.göbek yapma sonra.Merhaba. Ben özellikle bira içmeyi çok seviyorum ama bu son birkaç yılda acaba abarttım mı emin olamıyorum. Daha çok içmiyorum ama içerken daha hızlı içiyorum mesela. Bir birayı on dkda filan. Hafta sonları arkadaş ortamında cuma veya ctesi zaten min üç tane bira illa içerim. Bazen devamı da gelir tekilayla filan. İçki içmeyi seven herkesin hafta sonları içki ortamı vardır diye düşünüyorum zaten. Birkaç yıldır da hafta içi bir gun iki bira daha iciyorum evde tek başıma. Yani haftada iki kez toplamda altı bira filan icmis oluyorum minimum. Sizin içki sıklığınızı merak ettim. Ama öyle ayda yılda bir düğün dernekte içenler yazmasin lütfen.
Haftada altı tane normal alkollü bira fazla mi diyosun yani yaaaaaFazla içince göbek yapıyor o yüzden en fazla 2 tane içerim.yüzde 5'lik alkollü hafif geliyor ama yüzde 7,5 luk ideal geliyor.o da haftada 2 falan brnim de.şarap severim 2 kadeh gibi.ben evde tek başına içmeyi mantıksız buluyorum.benim için içki eğlenmek içindir.yaa sohbet, ya müzik, dans ya da seks.evde tek başına içmenin mantığını anlayamıyorum.bence hakkını evdeyken kullanma.bana biraz fazla geldi.ama aşırı da fazla değil.göbek yapma sonra.
Ay ben şarap hiç sevemedim ya :// Ben kilo almaya çok yatkın değilim göbek yapmiyo bana ama haftada altı bira alkol açısından fazla mı ki yani :// sanki normal?O kadar bira göbek yapar aman dikkat
İki haftada bir şarap alıp eşimle bölüşüp içiyoruz bir şişeyi ajsjjs alkol fiyatları malum. İsabey, kalecik gibi kötünün iyisi şaraplar tercihimiz genelde. Bu zamlar devam ederse köpek öldürene düşeceğiz.güzel uyutmasını, mayıştırmasını, çakır keyfini seviyorum.
Göbek yapmıyorsa iyi bari. Böbrekleri iyi çalıştırır iyi tarafından bakalım, içmeye devam ajsjsjAy ben şarap hiç sevemedim ya :// Ben kilo almaya çok yatkın değilim göbek yapmiyo bana ama haftada altı bira alkol açısından fazla mı ki yani :// sanki normal?
Hayır siz ölçeceksiniz ay valla darilirimBence bunu bize sormak yerine şuraya sorabilirsiniz. Bağımlılığınızı biz ölçemeyiz.
Alkol Ölçeği - YEDAM - Yeşilay Danışmanlık Merkezi
Ruh halime bağlı, bazen canım çeker oturur bi iki tane içerim. Bazende keyifsizsem her akşam uyumadan bi taneMerhaba. Ben özellikle bira içmeyi çok seviyorum ama bu son birkaç yılda acaba abarttım mı emin olamıyorum. Daha çok içmiyorum ama içerken daha hızlı içiyorum mesela. Bir birayı on dkda filan. Hafta sonları arkadaş ortamında cuma veya ctesi zaten min üç tane bira illa içerim. Bazen devamı da gelir tekilayla filan. İçki içmeyi seven herkesin hafta sonları içki ortamı vardır diye düşünüyorum zaten. Birkaç yıldır da hafta içi bir gun iki bira daha iciyorum evde tek başıma. Yani haftada iki kez toplamda altı bira filan icmis oluyorum minimum. Sizin içki sıklığınızı merak ettim. Ama öyle ayda yılda bir düğün dernekte içenler yazmasin lütfen.
Ay bira bana içki gibi bile gelmiyo ya işin aslı jdjdjf valla durduk yere hiç ortam filan da yokken su içer gibi günün ortasında içerim bana kalsa habire ama işte yaş da kırka dayandı :/Ekmek yeme bira iç demişler, afiyet olsun. 6 bira normal bence ya haftada. Ben de çocuktan önce ev işi falan yaparken hep içerdim haftasonu harici. Bi şarkı açarım, bişi izlerim falan güzel giderdi.
Hergün 4 tane içiyorum diyen çıkınca artıracak mısınız? Normali sitede yazıyor zaten.Bence bunu bize sormak yerine şuraya sorabilirsiniz. Bağımlılığınızı biz ölçemeyiz.
Alkol Ölçeği - YEDAM - Yeşilay Danışmanlık Merkezi
Yaz tatilllerinde di mi? Ya denizden sonra filan öyle güzel gidiyo ki tatillerde öğlenden yatana kadar içtiğimi saymıyorum zaten onlar artık ekstrem durumlar diye hahshBen de alkolu eğlenmek için alırdım öyle evde tek başımayken falan içmezdim pek. Tatillerde hergün ve çok fazla içerdim ama günlük yaşantımda 2 haftada bir falan arkadaşlarımla toplandıkça içerdim.
ArtiracagimHergün 4 tane içiyorum diyen çıkınca artıracak mısınız? Normali sitede yazıyor zaten.
Ertesi gün mesaim varken içtiğim aşırı nadirdir ki yirmi yıldır içiyorum :) benim sanırım bira yerine başka bir şey içmeye baslamam lazım, genel kanaat o yöndeBen alkol kullanmıyorum ama eşim sever. Sosyal içicidir. 2 kadehten fazla içmez. Bira nadir içer. Rakı ve Viski içiyor. Eskiden daha çok içiyordu. Ama evlendikten sonra içki ortamı kalmadığı için evde kendine yapıyor. Benle bir yere gittiğinde de yine ben içmediğim için artık eskisi kadar zevk alamıyor. Alkol sohbet isteyen bir şey. Yavaş yavaş ve arkadaş ortamıyla keyifli. Ben yemeği yedikten sonra kalkmak için saate bakan biriyim
Sizin tüketme sıklığınız çok değil. Haftada iki ise. Ama üç yerine iki içseniz sanki daha iyi olur. Sarhoş olmuyorsanız, ertesi gün işlerinizi aksatmıyorsanız problem yok.