İçişleri Bakanı Efkan Ala: Cizre'de operasyonlar bitti

oranın gerçek halkına zaten devlet el uzatti maddi manevi lakin teror en çok oralara yuva yapmişti temizlendi bu uğurda bedeller verilecek tabiki burasi Türkiye Cumhuriyeti kimse ozerklik ilan edemez edersede boyle haddini bildirirler adama bu arada oranin belediyelerı hdp yani o halk onları başa getirdi daha ne deyim ben size benim askerime acimayana ben hiç acımiyorum içlerinde gerçekten suçsuz olanlarda vardir onlara üzülürüm ama genel olarak T.c yapılmasi gerekeni yapti

İlahi Saraylım...
Bilmez misin, 'Bana dokunmayan yılan bin yaşasın' bizim çok sevdiğimiz atasözlerimizdendir...
Bizim mahallelerimizde başımıza gelmez, biz pkklı değiliz mantığında basit kuramlar kurarız.
Gün belir de bizim mahallemize yerleşirse bu örgüt üyeleri o Zaman bunun için de özlü bir söz üretiriz elbette.

çozmeye çalişti iyilikle birakin silahi gelin affedelim dedi eve donüş yasası çıkardi fakat iyilikden anlamadilar bu ıyi niyeti kotüye kullandilar şimdide bedelini odüyorlar

İlahi Hayyal bi ata sozüde benden gelsin tek duran tekme yemez neden kimse gelip bize bişey demez neden bizim evlatlarımiz dağda değilde dizimin dibinde Dip Not olarak Benim eşimde bi kurt bize neden kimse bişey demiyor

Istanbuldan cikiyorlar ortaya iste.. Daha simdiden.. Cekmece de Kanaryada, Sultancifligi mi nedir oralarda araba yakmalari, gece kalasnikofla dolasmalarini burada bile okuyorum. Yarin oralari iyice sararlar da oralarda operasyonlar baslarsa ne olacak? Oralara da demiyecekler mi baska taraflarda oturanlar zaten PKK yatagi idi, iyi oldu diye? Boyle yaklasim olur mu?

Haklısin ya verelim güneydoğuyu kurtulalım yazik kimse madur olmasin anlamadin galıba kimse durduk yere operasyon yapmadı ordaki belediyeler ozerklik ilan edince devlet girmek zorunda kaldi

Başlasin gülüm ya bende Ankara nın gobeğinde oturuyorum o pislikler buraya yuva yaparlarsa buralarda girsin asker bu vatan kolay kazanilmadı kolay kaybedilmez

Haklısin ya verelim güneydoğuyu kurtulalım yazik kimse madur olmasin anlamadin galıba kimse durduk yere operasyon yapmadı ordaki belediyeler ozerklik ilan edince devlet girmek zorunda kaldi
Devlet hendek kapatmaya girmisti oraya degil mi? Az onceki resimde gordugun uzre cok basarili bir sekilde kapatmislar hendekleri.. Dua et de PKKlilar senin mahalleye de gelip bir iki hendek kazmasinlar.

İlahi Hayyal bi ata sozüde benden gelsin tek duran tekme yemez neden kimse gelip bize bişey demez neden bizim evlatlarımiz dağda değilde dizimin dibinde Dip Not olarak Benim eşimde bi kurt bize neden kimse bişey demiyor

Değil mi bak bunu bilmedim :)
Benim yengelerim ve eniştem de kürt.
Ben Türk'üm.
Saraylim senin kökenin ne? Saldırıya uğradın mı?
Hadi herkes etnik kökenini yazsın bakalım.
Kime ne kadar saldırı yapılmış yapılmamış konuşalım. :)
Burada matematik konuşsaydık tümevarım ile söylediklerine iyi bir cevap olabilirdi yazdıklarına fakat matematikten değil, sosyolojiktik olaylardan bahsediyoruz, üzgünüm...

Devlet hendek kapatmaya girmisti oraya degil mi? Az onceki resimde gordugun uzre cok basarili bir sekilde kapatmislar hendekleri.. Dua et de PKKlilar senin mahalleye de gelip bir iki hendek kazmasinlar.
Benim mahalleme giremezler burdaki türk evlatları o itleri burda barındırmazlar sen rahat ol canim su testisi su yolunda aslında ben senın neyi savunduğunu tam kestiremedim

Başlasin gülüm ya bende Ankara nın gobeğinde oturuyorum o pislikler buraya yuva yaparlarsa buralarda girsin asker bu vatan kolay kazanilmadı kolay kaybedilmez
Ne kadar rahat konusuyorsun sen oyle? Merak etme, Ankaranin gobeginde oturuyorsan kolay kolay yaklastirmazlar oraya, malum, milletvekilleri de oralarda, canlari kiymetlidir. Onlarin korumalari yeter.. Ankaranin gobeginde PKK ne demek, is o raddeye gelirse zaten is yas..

çozmeye çalişti iyilikle birakin silahi gelin affedelim dedi eve donüş yasası çıkardi fakat iyilikden anlamadilar bu ıyi niyeti kotüye kullandilar şimdide bedelini odüyorlar
Apo yakalandı 1999 da.. Terör yavaştan durdu, mevcuttakiler pişmanlık yasalarından yararlanmaya çalıştı, kendi ayaklarıyla gelip teslim oldular.. Ama 2001 de mevcut hükümet geldi.. Yine terör hortladı 2001 den sonra? Ama 2001 sonrası o örgütün eli armut toplamadı, sadece bekledi, bazı koşullar öne sürdü.. Mevcut hükümet hı hıı dedi.. Bu arada bol bol yandaş toplandı, hatta SÜRPRİİİZZ sempatizanlarından oluşan topluluk meclise girdiler
Vee.. Dağılan topluluk yeniden daha tehlikeli ve daha gözü dönmüş olarak geri döndüleerr..
Ama buz dağının görmediğimiz tarafı da var..

saçmalığın daniskasi sen tartişılacak bi insan bile değilssin saçmalardan seçmeler

Ben baba Amerikali, anne Kurt.. Diyarbakirdan.. Ben de henuz saldiriya ugramadim.. Ama bu gidisle ne olur ilerde bilemem..

Canm Ankaranın gobeğinde bomba patlatila kaç ay oldu sence ve bizim her zaman geçtiğimiz yer bizde olabilırdik olenlerin içinde ama ne diyorum asker girmesi gerekırse girer bu kadar net

Ben baba Amerikali, anne Kurt.. Diyarbakirdan.. Ben de henuz saldiriya ugramadim.. Ama bu gidisle ne olur ilerde bilemem..
Ben kürt türk ayrımi yapmadiğımi anlatmaya çaliştim eşımde kürt derken her kürt pkk lı değildir pkklı olmayan kürtleride devlet korur bunu arkadaş anlayamadi sozde lafımın cevabinı verdiğıni saniyor zavalli

Geçtiğimiz gün arkadaşımın arkadaşının Caddebostan'da apartmanlarında operasyon yapıldığını ve gözaltına alındıklarını ve çok korktuklarını öğrendim. Baya sıkıntılı bir süreç geçirmişler.
Çünkü üst katlarını örgüt kiralayıp bomba yapmaya başlamışlar.
Bunu haber alan istihbarat Oraya baskın düzenlemiş.
Şimdi orada oturan diğer ailelerin suçu ne?

Tamam soylediklerin doğru sence şu saatten sonra yapılmasi geren nedir

Canm Ankaranın gobeğinde bomba patlatila kaç ay oldu sence ve bizim her zaman geçtiğimiz yer bizde olabilırdik olenlerin içinde ama ne diyorum asker girmesi gerekırse girer bu kadar net
O bir gunluk bir olaydi, ben gunlerce ve hatta aylarca suren operasyonlardan bahsediyorum. Ulkenin guneydogusunda ic savas cikmis zaten. Herkese kafa tuttugumuza bakilirsa yakinda Rusya ve Suriye ile de bir dis savasa girersek hic sasmam. Sahane ic ve dis politikalarimiz sayesinde.. Ama hukumetin hic kabahati yok di mi? Kendi kendine oluyor hersey, bizler de zaten gaipten yonetiliyoruz..

Aman.. Caddebostana kadar mi girmis bombalar, orgutler.. bu ulke nereye gidiyor ben artik bilmiyorum.. Istikrarli bir sekilde batana kadar gidecez galiba.. Ortadogu oldu guzelim Turkiyem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…