İçinizi sıcak suyla yıkayın

• Konu Sahibi Konu Sahibi azeri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım demekki vücut su tutuyor bunun üzerinde durmalısın bence bir doktora görün derim

bende sıcak su içiyorum günde 7-8 bardak kadarrr ama faydasını gören varmı

birde sıcak suyun böbreklerde ve dişetlerinde taş yaptığını söylemişti uzmanlar ...eee bu tehlikeyi ne yapacağız??bilmiyorumkismile :bbo: kafamçokkarıştı

bence abartmadan yaparsak bişey olmaz

yoksa çok su da tehlikeli yani vücudun elektroliz dengesini bozar tuz ve minerallere ihtiyacımız var

ben çay yerine içiyorum daha yeni başladım bakalım görcez

Vücuda ne fazla sıcak su ne de fazla soğuk su girmemesi gerektiğini düşünenlerdeniz...oda sıcaklığında su işimizi görür bence..

iyi geceler
sıcak su topiğini görünce es geçemedim bende üniversite yıllarında özellikle sabah kalktığımda sıcak su içerek 6 -7 ayda 15 kiloya yakın vermiştim.Doğumlardan sonra hayli kilo aldım 2 gündür diyet yapıyorum bende sıcak suya başlayacağım

yaklaşık 2 senedir günde 2-2,5 litre su içiyorum oda sıcaklığında. ışin aslı hiçbir işe yaramadı. Sindirim sistemimi de düzene sokamadı o kadar su. 2-3 gündür çay gibi kupama sıcak su doldurup doldurup içiyorum. Gerçekten sindirim sistemim düzene girdi. Harika bi şey bu ya. yaşamayan bilmez kaydirigubbakcemile3

164 boyundayım ve 66 kiloyum acil kilo vermem lazım.... zayıflama hapı araştırıyordum ama bunu gördüm işe yarar inşallah. hemen denemeye başlıcam. spora da başlamayı düşünüyorum ama yaza kadar en az 6 kilo vermem lazım ((

selam arkadaşlar bende sıcak su içerek 3 kilo verdim içmeye devam ediyorum bence sıcak çay nasıl içiliyorsa suda içilebilir hem deneminizde fayda var en azından bir hafta hem sıcak suya başlayınca çayı şekersiz içmeye başladımhihoyyyt

Hem su, hem de sıcak içilecek.Suyu sevmeyenler için hem de sıcağını günde 25-30 bardak içmek zor olsa gerek.Şu araştırmacılar kolayla falan zayıflamayı bulsa bir ayda sıfır beden olacağım animallah yerimseniben

işte tek neden bu canım tamam sıcak su yağların erimesine belki yardımcı oluyo ama yavaş yemek gerçekden çok etkili beyin 20 dkda ancak anlıyo doyduğunu ama biz 20 dkya tatlımızı bile bitiriyoruz o yüzden kilo alıyoruz

ya ben sade sıcak su hayatta içemem..anında çıkartırım.. suyun da içine limon sıksak olmuyo mu ki+ yeşil çay :uhm:

25-30 bardak da biraz düşsün yahu delikafadulden

bende sıcak suyun aksine soğuk suyun metabolizmayı hızlandırdığını, ve kilo vermede dha ek yardımcı oldugunu duydu. tanıdığım birisi. diyetisyene çıktı. onceden 75 kiloydu ve simdi 48 ' e düştü inanılmaz bir şey ve hep soğuk su tüketti.
Bunun yanında bende netten araştırdım ve soğan kürü diye bir şey buldum. İbrahim Saraçoğlu ve Ahmet Maranki çok öneriyor. Bilginiz varmı bu konuda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…