- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
AMiN kuzum ALLAHIM yavrularinizi korusun❤Evet rizki yokmuş diyelm Allah ım tekrar o acıyı yasatmasn araştırmalarını yaptr kan pıhtılaşması testini de yaptr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMiN kuzum ALLAHIM yavrularinizi korusun❤Evet rizki yokmuş diyelm Allah ım tekrar o acıyı yasatmasn araştırmalarını yaptr kan pıhtılaşması testini de yaptr.
Masalim canim kendini harap ettin oyle konular varki icim parcalaniyor bir bayan yillar sonra kavustugu kizini 3 yasinds kaybetmis icim yandi tesellisi zor imkansiz biliyorum ama dua et Rabbim dogacak olan bebeginin omrunu uzun etsin bak gor Rabbim acilarini gorup en dogru zamanda evlat nasip etcekCanim patoloji sonuclari cikinca belli olcak en hayirlisi neyse o olsun❤
Sagol bitanem haklsiin bende okudum ALLAHIM ciğerim yandi rahmet eylesin cok zor en zoru kuzum ALLAHIM beterinden saklasin kuzum benim icin dua etmişsin ALLAH razi olsun bitanem hamislerim duasi kabul our INŞALLAH sagliklica nasip olsun tez vakitte❤❤Masalim canim kendini harap ettin oyle konular varki icim parcalaniyor bir bayan yillar sonra kavustugu kizini 3 yasinds kaybetmis icim yandi tesellisi zor imkansiz biliyorum ama dua et Rabbim dogacak olan bebeginin omrunu uzun etsin bak gor Rabbim acilarini gorup en dogru zamanda evlat nasip etcek
Amin canim ins hem senin cennette bekleyen guzel bi yavrun var hepimiz birgun ayni yere gitcez Rabbim bebegini cok sevmis ki gunahsiz bir sekilde yanina aldi hasret bitmiyor da ömür bitiyorSagol bitanem haklsiin bende okudum ALLAHIM ciğerim yandi rahmet eylesin cok zor en zoru kuzum ALLAHIM beterinden saklasin kuzum benim icin dua etmişsin ALLAH razi olsun bitanem hamislerim duasi kabul our INŞALLAH sagliklica nasip olsun tez vakitte❤❤
Oyle balim haklisin benim 2 yavrumda cennetteAmin canim ins hem senin cennette bekleyen guzel bi yavrun var hepimiz birgun ayni yere gitcez Rabbim bebegini cok sevmis ki gunahsiz bir sekilde yanina aldi hasret bitmiyor da ömür bitiyor
INŞALLAH kuzum sagliklica bi kiz bi oglan olsa ah kucagima alsam iNŞALLAH sagliklica ❤ cok teşekkür ederim kuzum ALLAH razı olsun INŞALLAHHislerinize aldanmayin anneler hisseder diyorlar hep kiz hissettim cinsiyetini ogrenmek icin doktora bile gitmedim doktorum saolsun sormadan erkek dedi. Esimde bende ruyalarimizda kiz bebek gorduk. Nasibimizde erkek varmis. Esimi inandirmam guc oldu zor oldu ama erkek fikrine alisti. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin. Kimimiz icin kiz kimimiz icin erkek hayirli olan ins Rabbim her iki meyvesindende tattirsin her birimize. Ins _Masalim_ sana ikiz nasip etsin rabbim
Sana sefaatci olcaklar kuzum imtihandayiz guclu ol olurmu ins Rabbim hayirli evlatlar nasip etsinOyle balim haklisin benim 2 yavrumda cennette
AMIN kuzum INŞALLAH sagol bitanemSana sefaatci olcaklar kuzum imtihandayiz guclu ol olurmu ins Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin
Evet bayanlar Icinizdeki hisse göre bebeginizin cinsiyetini tahmin edebildinizmi?
Benim icimden erkrek diyor önce hep kiz derdim hamilek almadan önce. Simdi ise erkek diyorum tabi saglikli olsun ne olursa olsun cinsiyeti ama merak ettim hissedilirmi acaba diye?
kiz yüzde sivilce falan cikinca kizmi olurmu bebek? :) benim de yüzüm kötülesti ya hic sorma...Ben kız hissediyorum :) hem gönülden hissediyorum hemde gittikçe çirkinleşiyorum suratım o kadar değişik geliyor ki bana ki bunu çevremdeki bir kaç kişide söyledi çirkinleştin sen dediler Ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri çevremdekilerin yüzde 90 ı kesin erkek olacak diyolar. 10 gün sonra kesin öğreneceğiz cinsiyetini
kiz yüzde sivilce falan cikinca kizmi olurmu bebek? :) benim de yüzüm kötülesti ya hic sorma...
Erkek bebek anneye güzellik katarmış kızda güzelligini alırmış ... diye bir laf var bendede öylemi olcak yoks a:) ben erkek diyodum