Doğuma Hazırlık Erkek bebek için tavsiyeleriniz...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eskimis bu konu..
hala tavsiyelere ihtiyacin var mi gülüm ? yoksa vazmigectiniz :)

Son düzenleme:
tabiki insan bir kızı yada oğlu varsa ikinci bebeğinin farklı bir cinsiyette olmasını ister ama bubun senin seçabilime gibi bi lüksün olduğunu sanmıyorum yüze rabbim neyi layık görürüse ona sahip olursun ayrıca bi çok evli çift bir bebek sahibi olayı isteyip her türlü yolu deneyip bunu başaramazken ve yine bir çok anne baba sağlıklı bir bebeği olsun isterken sizinki biraz lüks gibi geldi bana ne istiyosanız uğraşmayın böğle yaradandan isteyin hayırlısı ise verir zaten...

Eminim arkadaşımda biliyordur onu istemeyi ki defalarca belirtmiş bize onu yargılamak değil varsa bildiğimizi paylaşmak düşer..Herkezin derdi kendine sorunu yoksa elbette kendi içinden geçeni olanı isteyecektir müdahale edip insanların heveslerinide kırmayın rica ederim..Tv de hayli hatırı sayılır bir hocaya da soruldu bu masuru yoktur canakıyılmadıktan sonra dedi..Bilgilerinize arkadaşlarım..Gelsin kızlar oğlişler :KK52::KK52:

her zaman vardır gereksiz yorum yapanlar,ahkam kesenler.allah herkesin gönlünün muradını versin.ne karışırlar anlamam ki.dünya gözüyle kızını yada oğlunu beklemek suç mu.sanki biz hayırsız olsun sağlıksız olsun diyoruz.varsa yöntemler deneyip görelim.sonuçta kız da olsa oğlan da olsa atacak değiliz,hepsi can:KK42:

benim oglum olcak. tavsiyelerim (ben de olanlar hic birini bilincli yapmadim ama sonradan okuyunca erkek bebek icin onerilior. adetim duzenli ve 25 gun. tam 14. gun yumurtlama gunumde, sabaha karsi bir kez birlesme yasadik. birlesmeden sonra hic kalkmadim, yedi sekiz saat sonra soguk dus aldim. birlesmeden once 3ay protein agirlikli (dukan diyet) beslendim, tatli ve vitamin, asidik gidalar yok denecek kadar azdi. bi hafta once enfeksion icin antiobiotik tedavim bitmisti benim de esimin de.

X