• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icinizdeki hisse göre bebeginizin cinsiyetini tahmin edebildinizmi?

bendede aynen öyle hic bisey etkilemiyor beni :) hala ayniyim gerci bende daha erken 6. haftamdayim. Ama erkek diye hissediyorum hadi hayirlisi hepimiz icinde saglikli sihatli olsunlarda baska birsey istemeyiz
Senin hissetmen için erken canm. Ama bn o belirtilerede inanmıyorm ya annemde erkekde bulantı olmuş çaydan tiksinmis kizlarda olmams bnde önceki hamileligimde çaydan tiksinmistm ama bunda tiksinmedim ekşi yiyorum et canm istiyor migdem bulaniyor. Anlamadigm bizim ailede bulantı yaşayan yok bir ablamin oğlu var br ablamin kızı var ama ikisindede bulanma olmadı çok rahat hamilelik yaşadılar bn önceki düsügm ve bundada bulantm var . .

Bende erkek hissediyordum kızım olacak hayırlısıyla Ins :)))

Canım sivilceye bakmıyor pek Allah'ın izniyle benim oğlum olacak ama her adet döngüm geldiğinde hala sivilce çıkıyor hayırlısı olsun
Canim cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendin ben ultrasona göre 12+2 de erkek dedi bacak arasindan cikinti gösterdi yanılma payı olabilir mi? Sanada erkek demiş kemik yapisina bakarak mi yoksa kesin bişeler gördüğü için mi erkek dedi?

Canim cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendin ben ultrasona göre 12+2 de erkek dedi bacak arasindan cikinti gösterdi yanılma payı olabilir mi? Sanada erkek demiş kemik yapisina bakarak mi yoksa kesin bişeler gördüğü için mi erkek dedi?
12+5 te dört boyutlu ultrasonda çıkıntıya bakarak söyledi ilk görünce erkek olabilir dedi sonra dikkatli baktı ve %99 erkek dedi sana tahmin oranı verdi mi

Ilk bebegim erkek onda cirkinlesmistim daha dogrusu yuzumde alerji gibi sivilceler cikmisti cok enerjiktim tatli yemeyen cayi sekersiz icen biri olarak surekli tatli cikolata yedim bulantim halsizligim hic olmadi simdi 6 aylik olmak uzereyiz kizim olacak bunda asiri halsizlik uyku hali oldu ilk 3 ay mide bulantisindan bisey yiyemedim bide cok guzellesti cildim bundada hep tatli yemem disinda tamamen farkli belirtilerim cok agirim kiz yuku tuz yuku diyorlar bu atasozleri dogru sanirim hepinize saglikli mutlu dogumlar dilerim

Bişey olduğunda kızıma şunu alayım kızım öyle kızım böyle diyorum farkında olmadan ama içimden bi ses de erkek olacak diyo hayırlısı olsun sağlıklı olsun da gerisi önemli değil..:)

Evet bayanlar Icinizdeki hisse göre bebeginizin cinsiyetini tahmin edebildinizmi?
Benim icimden erkrek diyor önce hep kiz derdim hamilek almadan önce. Simdi ise erkek diyorum tabi saglikli olsun ne olursa olsun cinsiyeti ama merak ettim hissedilirmi acaba diye?
Hissetim tam hamile kaldigim andan beri oglum diyordum oglumus ama kaybettim kucagima alamadim :KK43:

Benim dun gece biri kulagima kizin olucak dedi:) bilmiyom belirtiler kizi gosteriyo ama ben erkek olucak gibi hissediyorum:)

Evet bayanlar Icinizdeki hisse göre bebeginizin cinsiyetini tahmin edebildinizmi?
Benim icimden erkrek diyor önce hep kiz derdim hamilek almadan önce. Simdi ise erkek diyorum tabi saglikli olsun ne olursa olsun cinsiyeti ama merak ettim hissedilirmi acaba diye?
Ben hamile kalmadan önce bile ilk cocugum erkek olur diyordum. Hamile kaldim ve hep erkek hissettim hep erkek isimleri erkek kıyafetleri baktim hatta benim hamile oldugumu duyanlar bile senin oğlun olur dediler kızın olur diyen hic olmadi bana.. Ilk tahmin 13. Haftada yapıldı %60 erkek dendi suan 17 haftaligim sali gunu netlesti ve oğlum olacak İnşaAllah: )

Kiz hissettim kizim oluyor inş.:)

Canim patoloji raporunda olum nedeni muhtemelen cikmayacaktir. Genetige de gonderseydiniz keske... senin gerekli tetkiklerin yapilmis miydi?
Canim doktor 2 ay sonra gel dedi yapicakmis patolojide ne belli olut onuda tam bilmiyorum :110:

Back
X