- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Senin hissetmen için erken canm. Ama bn o belirtilerede inanmıyorm ya annemde erkekde bulantı olmuş çaydan tiksinmis kizlarda olmams bnde önceki hamileligimde çaydan tiksinmistm ama bunda tiksinmedim ekşi yiyorum et canm istiyor migdem bulaniyor. Anlamadigm bizim ailede bulantı yaşayan yok bir ablamin oğlu var br ablamin kızı var ama ikisindede bulanma olmadı çok rahat hamilelik yaşadılar bn önceki düsügm ve bundada bulantm var . .bendede aynen öyle hic bisey etkilemiyor beni :) hala ayniyim gerci bende daha erken 6. haftamdayim. Ama erkek diye hissediyorum hadi hayirlisi hepimiz icinde saglikli sihatli olsunlarda baska birsey istemeyiz
Canim cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendin ben ultrasona göre 12+2 de erkek dedi bacak arasindan cikinti gösterdi yanılma payı olabilir mi? Sanada erkek demiş kemik yapisina bakarak mi yoksa kesin bişeler gördüğü için mi erkek dedi?Canım sivilceye bakmıyor pek Allah'ın izniyle benim oğlum olacak ama her adet döngüm geldiğinde hala sivilce çıkıyor hayırlısı olsun
12+5 te dört boyutlu ultrasonda çıkıntıya bakarak söyledi ilk görünce erkek olabilir dedi sonra dikkatli baktı ve %99 erkek dedi sana tahmin oranı verdi miCanim cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendin ben ultrasona göre 12+2 de erkek dedi bacak arasindan cikinti gösterdi yanılma payı olabilir mi? Sanada erkek demiş kemik yapisina bakarak mi yoksa kesin bişeler gördüğü için mi erkek dedi?
Hissetim tam hamile kaldigim andan beri oglum diyordum oglumus ama kaybettim kucagima alamadimEvet bayanlar Icinizdeki hisse göre bebeginizin cinsiyetini tahmin edebildinizmi?
Benim icimden erkrek diyor önce hep kiz derdim hamilek almadan önce. Simdi ise erkek diyorum tabi saglikli olsun ne olursa olsun cinsiyeti ama merak ettim hissedilirmi acaba diye?
Basın sağolsun canm yeni mi oldu?Hissetim tam hamile kaldigim andan beri oglum diyordum oglumus ama kaybettim kucagima alamadim
Gecen hafta bugun oldu 1 hafta olduBasın sağolsun canm yeni mi oldu?
Geçmiş olsun canm. Seni hatırlıyorum zaten konularindan. Sebebi ne canm kalbimi durdu?Gecen hafta bugun oldu 1 hafta oldu
Canim patoloji sonuclari cikinca belli olcak en hayirlisi neyse o olsun❤Geçmiş olsun canm. Seni hatırlıyorum zaten konularindan. Sebebi ne canm kalbimi durdu?
Canim patoloji raporunda olum nedeni muhtemelen cikmayacaktir. Genetige de gonderseydiniz keske... senin gerekli tetkiklerin yapilmis miydi?Canim patoloji sonuclari cikinca belli olcak en hayirlisi neyse o olsun❤
Ben hamile kalmadan önce bile ilk cocugum erkek olur diyordum. Hamile kaldim ve hep erkek hissettim hep erkek isimleri erkek kıyafetleri baktim hatta benim hamile oldugumu duyanlar bile senin oğlun olur dediler kızın olur diyen hic olmadi bana.. Ilk tahmin 13. Haftada yapıldı %60 erkek dendi suan 17 haftaligim sali gunu netlesti ve oğlum olacak İnşaAllah: )Evet bayanlar Icinizdeki hisse göre bebeginizin cinsiyetini tahmin edebildinizmi?
Benim icimden erkrek diyor önce hep kiz derdim hamilek almadan önce. Simdi ise erkek diyorum tabi saglikli olsun ne olursa olsun cinsiyeti ama merak ettim hissedilirmi acaba diye?
Kiz hissettim kizim oluyor inş.:)Evet bayanlar Icinizdeki hisse göre bebeginizin cinsiyetini tahmin edebildinizmi?
Canim doktor 2 ay sonra gel dedi yapicakmis patolojide ne belli olut onuda tam bilmiyorumCanim patoloji raporunda olum nedeni muhtemelen cikmayacaktir. Genetige de gonderseydiniz keske... senin gerekli tetkiklerin yapilmis miydi?
Evet rizki yokmuş diyelm Allah ım tekrar o acıyı yasatmasn araştırmalarını yaptr kan pıhtılaşması testini de yaptr.Canim patoloji sonuclari cikinca belli olcak en hayirlisi neyse o olsun❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?