İçinden çıkılmaz bi durum..

Ablanız ve enişteniz nasıl bir delilik içindeler eşime iftira attılar ve eşim Allahtan akladı diyorsunuz kendini. Ya yapamasaydı? İyi yine barışıp konuşmuş valla. Ablanız maalesef zararlı bir insan. Hiç görüşmeyin derim ben. İçinize girdikçe gidip geldikçe gördükleri kıskançlığını tetikliyor muhtemelen. Size yakın olmaması uzak bir mesafeden diyalog kurmak hayrınıza olacaktır. Annenize de ‘Anne kocamla kavga ediyoruz. Boşanmamı mı istiyorsunuz? Bak ben hamileyim aşırı stres altındayım çocuğuma Allah korusun bir şey olsa ya d bana birşey olsa nasıl hesap vereceksiniz? Lütfen ısrar etme.’ diyip konuyu kapatın. Yine doğuma hayırlı olsuna bir ihtiyaç var mı ya gelecektir ablanız fırsay bu fırsay diyip. Lütfen kendinize iyilik yapıp çok uzak bir mesafe koyun. Evladınıza Allah korusun neler yapar bilemedim

Ablanızın yaptıkları kabul edilecek şeyler değil
Sağlıkla ilgili bir durum olmadıkça,ablanızla görüşmemeniz en doğrusu

Dusundum de cevremde kardesiyle ya da ablasıyla anlasabilen yok denecek kadar az
Neden acaba merak ettim bu konuyu

Bende de erkek versiyonu var, ama ailenim de alttan almasına ve her dediğini bağıra bağıra kabul ettirmeye alışmış. Ben de tepkimi gösterdim. Artık o bağırınca bağırıyorum, güya küsüyor. Aramıyor sormuyorum. Sonra kendiliğinden geliyor. Yaptıklarım hep görevim oldu hayatta, ben de gelişine vuruyorum. Hamile hamile takılmamalısınız bence öncelik bebeğiniz ve sizsiniz. Anlayışlı olması gereken de çevrenizde. Lütfen üzülmeyin.

Aynı benim teyzem. Böyleleri o kadar toksik tiplerdir ki insanı yavaş yavaş öldürürler.
Üzgünüm ama annemde büyük suç var. O hatalı olduğu halde senin arkanda durmuyor. Ona haddini bildirmesini gibi bir de sana barış diyor

Kardeşinden uzak dur. Çocuğunu da uzak tut. Çünkü çocuğun doğduğunda ona da aynı şeyleri yapıp kendi çocukları ile kıyaslayıp eziyet edecek. Nereden mi biliyorum
Çünkü ben bunların hepsini yaşayan o çocuğum.
Maalesef annem o sınırı hiç koyamadı. Hayatım boyunca tüm aileden psikolojik ve fiziksel şiddet gördüm bu yüzden

Allah aileyi hep hediye olarak değil bazen imtihan olarak verir. Sana zarar veren gerçekten kardeşin falan değildir. Uzak dur barışma. Yoksa huzurun kaçar

Son düzenleme:
Her ikisi de gerçekten çocuk gibiler eniştem tek ayak üzerinde elli yalan söyleyebilecek biri zaten ablamda ona uydu. Ben bu durumu ilk defa aile dışından birileriyle paylaşıyorum ve tepkiler olması gerektiği gibi. Ailemi duysanız ne var ki olsun desin kafasındalar çünkü ablam kendini böyle kabul ettirdi işte. Allah korusun çocuğuma yaklaşmasını bende istemiyorum.

En korktuğum ve kafama dank ettiren de bu oldu ya evladım da aynı şeyleri yaşarsa diye düşünmek.. Allah korusun artık kesinlikle mesafeli olcam.

Aynı bizim durum. O bağırınca bende bağırıyorum ve suçluyum. İlk kavga ettiğimizde annemi de etkilemeye çalıştığı için baya üzülmüştüm ama artık bi his yok içimde doğmamış bebeğimin şimdiden hakkına girdi daha fazla zarar vermesine izin vermiyorum.

Dusundum de cevremde kardesiyle ya da ablasıyla anlasabilen yok denecek kadar az
Neden acaba merak ettim bu konuyu
Erkek kardeşim var ve oda ablamla anlaşamıyo. Ama kardeşimle ben çok iyi anlaşırız. Yaşlarımız çok yakın 2 yaş büyüğüm ben. En son kavgamız heralde 5 6 yaşındayken falan olmuştur. Ablamla da anlaşabiliyo olmayı çok isterdim çok da uğraştım ama kendisi istemedi.

aynı benım ablamı tarif etmişsin biliyormusun , rabbim anneme sağlık sıhat uzun ömür versin
bende annemi kaybettikten sonra görüşmeyi düşünmüyorum çünkü beni çok yoruyor , annemın olayın farkına vardı ama artık çok geç onun totosunu kaldıra kaldıra kafamıza mıçmasına sebep oldu , şimdi kendide pişman ama iş işten geçti , çekiyoruz,

sen o şehre gelmekle hata yapsın ,

Kendime itiraf edemiyorum ama sanırım öyle oldu. Gelmeden önce görseniz ama melek dersiniz bende çok istiyorum gelmeni ne güzel beraber olcaz lar falan daha geldiğim gün başladı ne yazıkki. Bende ilerde daha beter olacağını düşünüyorum. Allah annelerimize uzun ömürler versin bizi de zor durumlara düşürmesin.

amin inşallahhh ,

Asla görüşmezdim. Çekilir gibi değil.
Değişmeyecek düzelmeyecek.
Seni hasta eder olacağı bu.
Ömür boyu sinir içinde mi yaşayacaksın.
Zaten aile ile ortak iş yapmak her türlü yanlış siziin durumda çok büyük yanlış olmuş.

bu durumda gorusmemek sizin icin daha dogru gibi.

siz ne yapardiniz demissiniz.
Ben bu kadar verici bir insan olmadigim icin hic boyle sorunlarim olmadi, olmaz diye de dusunuyorum acikcasi. Yani isler bu raddeye gelene kadar kendinizi neden cekmediniz ki.
Ben kimseyle kus de kalmam, asgari duzeyde iliskilerimi devam ettiririm, selam alip verme seklinde bile olsa.

Ayni sehirde akrabalik iliskileri daha zor, keske hic tasinmasaymissiniz o sehre.

Iliski terapileri sadece esler icin degil kardesler icinde olur yani sonucta yigenlerinizin annesi bazen insanlarin elindede degil yaptiklari yani mental sorunlari vardir.

Çok zor ve anladığım bir durum.hatalarinizdan biri ablanizi bildiğiniz halde eşinizin eniştenizle iş yapmasi ve anneniz orda da olsa oraya taşınmak ve yüz göz olmak.
Hiç görüşmemek olmaz ama neden görüşmek istemediğinizi anlatın.anlamasa da siz konuşmayı yapın.cevao bile vermeyin.isteemdiginiz davranışları belirtin, yaparsa görüşmeyi keseceginizi söyleyin.anneniz de cazgır abladan korktuğu için hep onun suyuna gidiyor sizi uyariyordur eminim bu durumu bilirim zaten meydan ablaya kalıyor yüz verilince.psikkoliik sorunlu ablayi da bir nevi akıl hastası düşünün uğraşmayın ama görüşun sadece mesafe koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…