- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
-
- Konu Sahibi Bemyvalentine
Biraz olsun kendine geldiysen mutlu olurum ben. Eziyet etme kendine arkadaşım hayat çok kısa. Ben bu bacaklarla şort giyiniyorum biliyor musun. Gelen geçen bön bön bakıyor. Baksınlar ne olacak, sorsunlar ne olacak. Ben kendimi sedeflerimle de seviyorum, sen de kendini sev nolur.Benim annemin baba tarafında neredeyse herkes diyaliz hastası, biliyorum evet çok zor. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin size de. Çok şanslıymışsınız umarım benim karşıma da öyle biri çıkar ama dediğiniz gibi çıkmasa bile benim kendimi sevmem lazım. En büyük kötülüğü ben kendime yapıyorum farkındayım. Teşekkür ederim
Biraz olsun kendine geldiysen mutlu olurum ben. Eziyet etme kendine arkadaşım hayat çok kısa. Ben bu bacaklarla şort giyiniyorum biliyor musun. Gelen geçen bön bön bakıyor. Baksınlar ne olacak, sorsunlar ne olacak. Ben kendimi sedeflerimle de seviyorum, sen de kendini sev nolur.
Kendini sev...çok sev....cildindeki renk farklari yüzündeki sivilcelerin senin rutin gunluk hareketlerini kısıtlıyormu?Hayır.
lütfen bunu kendine dert etmemek adına elinden geleni yap..20 yaşında yegenimi kanserden kaybettim..keşke rengârenk olsaydida hayatta olsaydı...unutma önemli olan sensin...seni cildinle ilgili sorunlardan ötürü sevmeyeceklerini sanıyorsun...merak etme kalp gözü nicelerinin gozlerinden daha güzel görür...herseyin çaresi var üzülme ve kendine sarıl...
Evet biraz daha iyiyim sağolun desteğiniz için. Sonuçta değiştiremeyeceğim şeylerle yaşamayı öğrenmem gerekiyor. Ben senelerdir etek/şort/elbise giymiyorum. Ama giyicem
Yapma güzelim deme öyle şeyler...inan ağza çok kolay alıyorsun ama hiç te öyle yasanmiyor....Bu ruh halinden çıkmak için pes etmeden destek al.ama ilk önce kendinle barış..kendini sev...ve senden çok daha kötü durumda olup kişisel ihtiyaçlarını bile karsilamayan hastaları düşün...dilerim en kisa zamanda bu karamsar günleri atlatirsin...Başınız sağolsun çok üzüldüminanın bazen o kadar sağlıksız bir ruh hali içine giriyorum ki keşke kanser olsam keşke ölsem vesaire diye saçmalıyorum pişman oluyorum sonra.
Giyineceksin tabi. 30 yaşında kadınım, tuhaf desenli bacaklarımla ben giyiniyorum sen mi giyemeyeceksin. En fazla sorarlar bu ne diye sen de verirsin cevabını.
Yapma güzelim deme öyle şeyler...inan ağza çok kolay alıyorsun ama hiç te öyle yasanmiyor....Bu ruh halinden çıkmak için pes etmeden destek al.ama ilk önce kendinle barış..kendini sev...ve senden çok daha kötü durumda olup kişisel ihtiyaçlarını bile karsilamayan hastaları düşün...dilerim en kisa zamanda bu karamsar günleri atlatirsin...
Eminim çok yakışıyordur size, eminim çok güzel bir bayansınızdır. Evet soruyorlar şunu kullandın mı şu doktora gittin mi tabi illa herkes kötü niyetle soruyor değil ama takılıyor insan. Bakış açımı değiştirmeye çalışağım
Bana da herkes kaplıca tavsiye ediyor. He he deyip geçiyorum. Sanki bir onlar biliyor sivası, balıkları falan. Herkesin her konuda bir fikri var, insanlara göre hareket etmeye çalışırsan üzülen, yıpranan hep sen olursun. He de geç en güzeli.
Beni her tatilde havuza sokmamaya çalışıyorlar bulaşır diye. Yanımda bulaşıcı değildir raporuyla geziyorum. Yapacak bişey yok takmayacaksın ya da cevabını vereceksin.Yüzüme karşı durup ay iyi ki bende yok dayanamazdım sanırım sen iyi gene uğraşıyorsun diyenler bile oldu. Takmamaktan başka çare yok
Beni her tatilde havuza sokmamaya çalışıyorlar bulaşır diye. Yanımda bulaşıcı değildir raporuyla geziyorum. Yapacak bişey yok takmayacaksın ya da cevabını vereceksin.
Eminim çok yakışıyordur size, eminim çok güzel bir bayansınızdır. Evet soruyorlar şunu kullandın mı şu doktora gittin mi tabi illa herkes kötü niyetle soruyor değil ama takılıyor insan. Bakış açımı değiştirmeye çalışağım
Sadece soruyorlar diye bozmayın moralinizi. Meraktan değil çoğu zaman gerçekten belki bildikleri şifa olur diye soruyor insanlar size.
Hastane kontrollerinde hasta ve hasta yakınları neler neler paylaşıyor bilmiyor musunuz ? Kötü niyetliler mi ? Asla. Belki doktora söylemek aklına gelmemiştir belki gözden kaçmıştır diye herkes bildiklerini yanındakilerle paylaşmaya çalışıyor.
Bunlara takılmak yerine , çok şükür deyin. Belki derdime derman olur diye insanlar soruyor , ilgileniyor deyin.
sana bir sey diyecem benim arkadasim denedi cildi baya düzeldi ardic katrani siyah sivi acayip pis kokusu var gercek pis kokuyorrrrrrr bir cay bardagi ilik kuvete döktü icinde yarim saat yatti cildi böyle soyundu tertemiz oldu haftada 3 girdi baya düzeldi bir dene istersen internetten aratir bir istersen olurya allah kul kula sebep yaratmis düzelince dua edersin bana bolca