içinden çıkamıyorum..

Bemyvalentine

depresif pollyanna
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2013
65
22
Merhabalar herkese,kendime hayatı zindan etmeme sebep bir derdim var. Böbrek hastasıyım küçükken devamlı olarak kortizon içeren ilaçlar kullandım,sonuç tek bir santimetrekaresi bile sağlıklı olmayan bir cilt.. Kollarım dışında her yerimde derin çatlaklar,sırtımda hem sivilceler hem çok derin beyazlaşmış sivilce izleri, genital bölgemde kasıklarımda koyuluk,tüm vücudumda pütürlük ve benim en çok taktığımsa yüzümün ve kollarımın esmer, geri kalan vücudumun bildiğiniz süt beyaz olması. Senelerdir denemediğim yöntem kalmadı o meşhur sivilce ilacını kullandım kimyasal peelingler yaptırdım. Renk farkını biraz da olsa düzettmek için yazları denize gidiyorum. Ama şimdi atanma durumum var haziranda. Atanıp atanamıcağımdan çok ya gittiğim yere yakın deniz olmazsa ya solaryuma girebileceğim bir yer olmazsa diye kendimi yiyorum. Evlenmeyi zaten düşünemiyorum bile. Kendimi layık görmüyorum çünkü. Bütün gün ya ağlıyorum ya uyuyorum. Ne yapabilirim de kendimi biraz daha iyi hissedebilirim ne yapabilirim de umursamam bilmiyorum. İçimi dökmek istedim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.Şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim.

oncelıkle boyle dusunmeyerek baslamalısın herseye evlenmeye kendımı layık gormuyorumda ne demek ınsanız hepımızın basına turlu turlu hastalıklar gelıyor gelmese de yarın gelmeyecegı ne malum lutfen kendını sev

Öyle evet çok haklısınız ama yapamıyorum işte. Karşıma çıkan insanlardan hep kaçıyorum bu sebeple.

benimde çok sorunlu bir cildim vardır bunu çözünü bulsam kendime bir yardımım olurdu ama evlenmeyi düşünmemenize anlam veremedim. nasıl layık göremiyosunuz. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fotograftaki-malesef-benim.786340/ alın bu da benim cildim. neyle kapatırsam kapatıyım olmuyor. çukurlar var lekeler kızarıklıklar hep var kendimi bildim bileli. omuzlarım sırtım kollarım.... her yerim pütür pütür. ama sevgilim var sevenimde çok oldu . herşey güzellik değil . lütfen bu psikolojiden çıkın. size geçicekler pürüzsüz bir cildiniz olucak diyemem belki hiç olmayacak ama bu düşünceyle yaşayarak resmen kendinizi cezalandırıyosunuz. şükredin neler yaşıyor insanlarda hayata tutunuyor. siz resmen ölmeden mezara koymuşsunuz bile kendinizi yapmayın lütfen bunu.

Çok şükür şu an sağlıklı ve yetişkin bir bireysiniz. Sizin sağlık nedeni ile kullandığınız ilaçlardan ; kimilerimizin ise farklı nedenlerden benzer izleri mevcut bedeninde. Hızlı boy atma , hızlı zayıflama - kilo alma gibi nedenlerle çoğu insanın çatlağı var bedeninde kadında da erkekte de.

Bakış açınızı değiştirdiğiniz anda umursamayacak hatta çoğu izleri görmeyeceksiniz dahi. Fiziksel güzellik geçicidir. Bir sivilceye bakar kimi zaman güzelliğin gitmesi. Sizi siz olduğunuz için sevecek doğru insanla tanışıp evleneceksiniz de günün birinde nasipse.

Öyle evet çok haklısınız ama yapamıyorum işte. Karşıma çıkan insanlardan hep kaçıyorum bu sebeple.
kacma ıste , kendını sev ve kendını ne kdr sevdıgını goster herkese ,
belkı karsındakı ınsanlar senın gıbı dsunmuyor ama sen kacarak fırsatı kacırmıs oluyorsun

Kendi kendime hep sorunum bir değil ki karşı taraf neden beni çeksin diyorum. Çok geçmiş olsun size de. Umarm geçerler.Çok teşekkür ederim

Evet kimse mükemmel değil kendime bunu kabul ettirmem lazım. Umarım öyle biriyle karşılaşırım. Teşekkür ederim

Hasta bir insanın sağlığı yerine cilt rengini, sivilcesini dert etmesini benim akşım almıyor kusura bakmayın. Sağlığınız tehlikedeyken nasıl güzelleşmek uğruna sağlığınızı tehlikeye atacak uygulamalar yaptırırsınız kendinize aklım almıyor. O sivilce için kullandığınız ilaç bütün sisteminizi özellikle kara ciğerinizi etkiliyor. Hem böbrek hem karaciğer hastası mı olmak istediniz? Güneşlenmek hele hele solaryum uzun vadede kendinize yaptığınız en büyük kötülüklerden biri. Cilt kanseri olduğunuzda (ki solaryum sonucu %40 ihtimal) çok mu iyi olacak? O zaman kendinizi güzel hissedebilecek misiniz?

Bu tavrınızı yaşınızın küçüklüğüne bağlıyorum. Sevdiği insanın sivilcesine, cilt rengine bakan bu sebeple beğenmeyen insan görmedim şimdiye kadar. Sizi seven cildiniz güzelliği için sevmeyecek, sevmesin zaten. Bu konuda profesyonel yardım almalısnız bence. Bir insan güzelliğini sağlığından önde tutuyorsa ciddi ruhsal problemleri vardır. Bunu aşmak için yardıma ihtiyacınız var.

http://onedio.com/haber/bu-fotograf...bir-daha-bronzlasmak-istemeyeceksiniz--512198

Şu linke de bir gözatın. Solaryumun nelere sebep olduğunu görün.

Kendi kendime hep sorunum bir değil ki karşı taraf neden beni çeksin diyorum. Çok geçmiş olsun size de. Umarm geçerler.Çok teşekkür ederim

Çok sağolun sizede çok geçmiş olsun ama sizin yaşadığınız gibi yaşanmıyor denedim gördüm psikolojinizi bozarsınız üstüne bir hastalık daha gelir allah korusun. aynaya bakmayın beğenmediğiniz yerlerinize hiç bakmayın bile kendi kendinize ben güzelim diyin ve insanların gözüne bakarak konuşun. sizin moralinizi bozan sürekli cildinize laf söyleyen insanlardan uzak durun. ben böyle yapa yapa atlattım sonrasında herşey güzel oldu cildim hariç zamanla o da olucak ben inanıyorum sizde inanın.

Haklısınız, evet biliyorum çok zararlı ama zaten sadece yaza girmeden kendimi biraz daha iyi hissetmek için bir kaç seans giriyorum. Psikologa da gittim ama dediğim gibi dönüp dolaşıp aynı noktaya varıyorum maalesef

kalbinde beyninde pütür olmadığı müddetçe sevebilirsin de.ben ne çirkinler gördüm evlenip mutlu olan.sen niye bu kadar takılıyorsun ki?güzellikte zaten bir yere kadar zekanı ön plana çıkar.kramsar içe kapanık olursan seni annen bile çekmez.neşeli ol,bıcır bıcır ol,mutlu ol.gözün görüyor ayağın tutuyor sağlıklı bir bedenin var çok şükür gerisini boşver.

kalbinde beyninde pütür olmadığı müddetçe sevebilirsin de.ben ne çirkinler gördüm evlenip mutlu olan.sen niye bu kadar takılıyorsun ki?güzellikte zaten bir yere kadar zekanı ön plana çıkar.kramsar içe kapanık olursan seni annen bile çekmez.neşeli ol,bıcır bıcır ol,mutlu ol.gözün görüyor ayağın tutuyor sağlıklı bir bedenin var çok şükür gerisini boşver.

Evet zaten insanların o soruları.. ay senin yüzün esmer vücudun nasıl böyle, şurda şu cildiyeci var bi gitsene.. Ki gitmediğim cildiyeci kalmadı sanırım İzmir'de.. Biraz moral oldunuz teşekkür ederim

Annemle babam da ne yapacaklarını şaşırıyorlar zaten. Keşke elimizden bir şey gelse diye. Takmamaya çalışıcam şükredicem

Yapma güzelim, yapma arkadaşım. Kendine zarar verme. Ömür boyu bekar kalsan da hiç sevgilin olmasa da yapma bunu. Kendini sev ki başkaları da seni sevsin.

Böbrek hastası bir ablam var. Onun ne çabalar sarfettiğini, hayatta kalmak için ne kadar didindiğini çok iyi biliyorum. Diyaliz denen meretin ne pis bir şey olduğunu, insanın bütün hayatını nasıl kontrol altına aldığını, nakil ihtimalinin ne kadar zor ve riskli olduğunu çok iyi biliyorum. Kendine ve sağlığına dikkat et, hiç bir şey sağlıktan önemli değil.

Sedef hastasıyım. Kıştan çıkarken vücudum zombi halini alıyor. Eşimin hiç bu konu yüzünden beni sevmediğini ya da ona layık olmadığımı düşünmedim. Akşamları yetişemediğim yerlere ilaç sürerken önce öper sonra sürer ilacı. "Koca öpücüğü şifa olur" der. İnan seni seven biri için vücudunun ne durumda olduğu, teninin rengi hiç önemli değil. Kendine güvenmen gerekiyor.

Bak bu resim benim bacağım. Senin vücudun bu halde olsa ne yapardın?

Benim annemin baba tarafında neredeyse herkes diyaliz hastası, biliyorum evet çok zor. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin size de. Çok şanslıymışsınız umarım benim karşıma da öyle biri çıkar ama dediğiniz gibi çıkmasa bile benim kendimi sevmem lazım. En büyük kötülüğü ben kendime yapıyorum farkındayım. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…