Icinden cikamiyorum...

Lina2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
8
0
36
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar,
Sizlerin bakis acisina, goruslerinize ihtiyacim var. Kisaca su an icinde bulundugum durumu anlaticam.
Ben 30 yasinda bir kiz cocugu annesiyim. Bundan yaklasik 2 sene once esimden ayrildim. Cok sorunlu bir evlilik yasadim. Bu evliligin izlerini ustumden atmak cok zor oldu ama galiba basardim gibi. Hayatimda 2 aydir birisi var. Kendisiyle tatilde tanistik, oda benim gibi yurtdisinda yasiyor ama ayni ulkede degiliz. Kendisiyle aramizda 17 yas var. Oda evlenmis ayrilmis ve iki cocuk babasi. Cok beyefendi nazik, kibar, kadin ruhundan anlayan birisi. Kendisiyle cok guzel vakit gecirebiliyorum. Yanindayken huzurluyum,mutluyum ama iste ilerde nasil olur diye dusunmuyor degilim. Kendisi cok varlikli birisi bende okumus kariyerinde cok iyi yerlerde olan birisiyim. Aslinda kafama takilan bir kac konu var lutfen bu konular hakkinda goruslerinizi bildiririrseniz cok mutlu olurum ben ne dusunucegimi sasirdim.

Birincisi bana esinden neden ayrildiini sordugumda esinin cok kiskanc oldugunu ve bunu cok bunaltigini soylemisti ve esini hic aldatmadigini belirtmisti. Tabi bende inanmadim... Bir gun bir mekanda bunun eski sevgilisiyle pisti olduk. Sonra kim oldugunu sordugumda anlatmak zorunda kaldi ve itiraf etti benim karektersizligim yuzunden bitti evliligimiz diye. Ama evliligim cok monotonlasmsti mutlu degildim dedi. Simdi ben bu adama guvenmelimiyim?

Ikinci olarak... Biz iki kere birlikte tatile gittik. Her tatile gitmemizde kizina pahali magazalrdan hediyeler aliyor. Bir gun yine boyle alisveris yapmis kizina bende kuafordeydim beni almaya geldi otele gidince benden kiyafetleri giymemi rica etti. Neden istiyorsun diye sordugumda gormek istiyorum nasil duruyor dedi. Kirmadim kendisini giydim neyse bunlar kalsin bugun boyle yemege git dedi. Benim bu cok zoruma gitti sanki benim kiyafetlerimi kucumsuyor gibi geldi bana. Kendisine belirttim de hoslanmadigimi neden baskasinin kiyafetini giyeyimki dedim sonucta bana alinmis birsey degil o kadar ustumde gormek istiyorsan bana alirdin bende giyerdim dedim ama emanet birseyi giymemi bekleme dedim. Bana verdigi cevap suydu... Ben seni bu halinle seviyorum seni sen oldugun icin. Sende beni ben oldugum icin sevmeni istiyorum . Seni bastan asagiya donaltipta yanimda barbie bebek gibi gezdirmek istemiyorum. Insanlarlarin yanlis dusunmelerinide istemiyorum dedi. Zaten evlenince senin benim olmucak herseyimiz birlikte olucak dedi.
Siz olsaydiniz bu durumda ne dusunurdunuz?

son bir konu daha cok uzun oldu biliyorum ama ne dusunucegimi sasirdim kuruntu yapip duruyorum lutfen yardimlariniza ihtiyacim var.
Kendisi su anda is gezisinde 8 gunlugune. Gittiigi ilk iki gun aradi sordu surekli ama ilk gun dediki tuh ya sarjimi unutmusum. Pazar geceside askim tel kapanabilir merak etme yazdi. dun butun gun aramadi gece msn den mesaj yazmis askim sarj bulamadim telefona burda sakin yanlis anlama seni arayamiyorum anca donunce arayabilicem diye. Dusunuyorum aramak isteyen insan her turlu arayabilir. Iki teli var birinin sarjini unuttu oburunudemi unuttu yani. Siz olsaniz nasil tepki verirdiniz ne yapmam lazim?

Biraz uzun oldu kusura bakmayin. Simdiden cok tsk ederim cevap veren herkeze.

Seviyor olabilirsin ama içimden geçeni söylüyorum tamamen kendi düşüncem bu; dikkatli ol temkinli davran. Son şu telefon şarjı olayı bana pek inandırıcı gelmedi; senin de dediğin gibi aramak istese her durumda arar. Belki de işleri çok yoğundur; senin bulunduğun ülkeyle onun olduğu yer arasında zaman farkı var vs ama dikkatli olmanda ve mantıklı davranmanda fayda var. Umarım sonu güzel olur senden güzel mesajlar okuruz.

Tsk ederim cevabin icin. Inan ne dusunucegimi bilmiyorum. Aslinda cok buyuk guven sorunu yasiyorum. Esimden ayrildiktan sonra bir cok kisi ilgi duydu bana ama hep ben uzak durdum. Bu kisinin yasinin olgun olmasi, beyfendi olmasi ikimizinde yurtdisinda yasamasi cazip geldi bana. Ama guveniyormusun diye sorucak olursan guvenmiyorum, seviyormuyum onuda bilmiyorum. Benimle ilgilenmesi beni simartmasi( yanlis anlasilmasin hediyelerle falan degil), ruhumu oksamasi hosuma gidiyor. sanirim bunlar yillardir hasret kaldigim duygulardi.

Uzun bir süre gerek bence güvenebilmek için böyle birine... Bilmem neden ama iyi şeyler hissetmedim kendi adıma...

bana kalırsa sen bu adamı tam anlamıyla tanımıyorsun....
zamana bırak herşeyi acele kararlar verme....
zamanla birbirinizin daha çok huyunu öğrenirsiniz
şimdiden hüküm vermek yanlış olur
umarım herşey senin için olumlu sonuçlanır
mutluluklar.........

özünde zaten bir bayan en çok ilgi, şefkat ister; hediye vs daha arka planda olur. Gerçekten eşiyle neden ayrıldılar ben de merak etim. Zamanla onu daha iyi tanıyacaksın belki temkinli olduğun için şükredeceksin ; belki de zamanında nelere kafa yordum Allahım diyip gülüp geçeceksin. Güven durumunun olmaması normal; zaten o da farkındadır. Gelişmeleri anlat.

arkadaşım hadi eşini aldattığını söyleyemedi de en azından onun kıskançlığı beni bunalttı falan demeseymiş. anladığım kadarıyla yalan söylerken yüzü kızarmayan biri. yoksa başından evlilik geçmiş biri olarak ; sen anlardın...

ya canım bende diğer arkadaşlara katılıyorum.. dikkat etmen gerektiğini düşünüyorum .. yani biraz daha tanı acele etme derim

Bana kalırsa kuruntularında haklısın.
Benim eşimde iş adamı,onlar için telefonun ne kadar önemli olduğunu bilirim,nerdeyse kalp atışları gibidir telefonlar. iş için gittiyse şarj bitti meselesi bana pek inandırıcı gelmedi.
gittiği ülkede telefonuna uygun şarj aleti bulabilir unuttuysa bile.
ne demek 8 gün telefonun kapalı kalması.

Birinci olay için:
Ölse de yalan söylemeyen erkekler var ya, bayılıyorum onlara! Bu devirde zor bulunuyor bir de, iyice kıymetli benim için. Ama senin tabirinde "beyefendi" olarak nitelediğin insan yalan söylemiş. Senin fikrine saygı duyarım fakat ben "beyefendi" sıfatını yakıştıramadım.

İkinci olay için:
Büyük konuşmayayım ama ben olsam o kıyafetleri eline verir, ayrılırdım oradan. O kim oluyor da kızına aldığı giysiyle beni yemeğe götürüyor. Üzülmeni istemem fakat senin kafan karışık olduğu için iyi analiz edemeyebilirsin. Bence seni "sen" olmaktan çıkartıp istediği kalıba sokmanın ilk adımı bu olay...

Son olarak, sen de belirtmişsin zaten "Aramak isteyen arar." Bunun başka da bir açıklaması olamaz...

Kısacası bence güvenebilecek bir insan değil. 1-Yalan söylüyor bunu ayrıldığı eşi için söylüyor.. Kim bilir senin arkandan neler söyleyecek... 2-Senin giyiminle ilgili bir problemi olabilir ki ben bu olayın başka bir açıklamasını göremiyorum. 3-İki telefonu varsa şaşılacak olay! Bence iyi, çok çok iyi düşün. Bu ilişkinden de diğeri gibi üzgün çıkma... Allah senin karşına iyileri çıkarsın inşallah...

Yani... Sonucta gittigi yer teknolojiden uzak bi yer degil. Ulasmak isteyen kisi her turlu ulasabilir diye dusunuyorum. Bu olay benim midemi bulandirdi ama acele karar vermek istemiyorum anlayip dinlemeden. Bende msn den cevrimdisi mesaj yazdim onun yazdigin karsilik. Aynen sunu yazdim "Iphone dami sarjini unuttun hayatim? Neyse BB den numarami almayi unuttun farzediyorum ve numarami yaziyorum. Gorusuruz canim...

Asla yargılamak olarak yazmıyorum ama sadece merak ettim.

güven duymadığın biriyle nasıl tatile çıkabiliyorsun?

İş gezisine nereye gitti çok merak ettim, Arabistan çöllerine filansa şarj aleti ya da telefon bulamamış olması mümkün. Diğer türlü bu bahanenin elle tutulur bir tarafını göremedim. Sanki sizden gizli işler karıştırıyormuş da, rahatsız edilmemek için telefonunu kapatmış gibi...

Kızına aldığı elbiseleri üstünüzde görmek istemesi de feci rahatsız edici. Bu tarz şeyler benim midene dokunur, 1 saniye daha tahammül edemem, kaçarım. Aynı şeyi yapın demiyorum da dikkatli ve gözlemci olun. Bu adam pek tekin değil gibi geldi bana.

Neden boşandığından önce,boşanıp boşanmadığından emin olmanı tavsiye ederim.

Ayrıca birlikte yaşadığı birisi olabilir.Veya her limanda bir sevgilisi vardır.Nedense senin tek olmadığını düşündüm.
Ayrı ülkelerde olduğunuz için böyle bir durumu pekala idare edebilir.

Kızına aldığı hediye konusunu anlamadım.Kızına,kullanılmış elbiseyi hediye edecek değil.
Neden böyle yapmış acaba ? Belki böyle giyimeni istiyorum diyemedi,hadi bir dene,senin olsun dedi.Sonra tepkinden çekinip geri adım attı.
Ama doğrudan doğruya "sana hediye aldım" diyebilirdi.Beğenmezsen kullanmazdın.
Yaptığı açıklama çok kurnazca...Senin duymak istediklerini söylemiş.Madem öyle düşünüyormuş,neden böyle davranmış ?

Fazla beklentiye girmemeni tavsiye ederim.

en başta sana yalan söyleyebilen bir erkek var karşında,
kıyafet konusunda ve diğer konularda birşey diyemem herkesin hayat görüşü farklıdır o noktada.
Fakat bu telefon mevzusu benim asla kabul edemeyeceğim birşey iki telefonu var ikisininde aynı anda şarjı bitiyor ve dönüş zamanına kadar senin onu aramana müsade etmiyor.bence durum gayet açık.
bana kalırsa sende ona inanmak istiyorsun,yani döndüğü zaman iyi bir bahane sunduğu zaman sana kabul edeceksin.ben öyle hissettim.

arkadaslar cevaplariniz icin tsk ederim hepinize. Dun aksam online geldi msn e bende konustuk bu telefon konusunu. Yanina bir telefon almis dedigine gore. Sadece maillerime bakabiliyorum aksamlari dedi 2 saat falan konustuk msn de. Benim ona telefon konusunu sormam cok zoruna gitmis ona guvenmiyormusum on yargili davraniyormusum oyle dedi. Hemen bi kendini savunmaya gecti. Ben gayet normal bi sekilde sordum bu kadar buyutmeye gerek yoktu diye dusunuyorum ama nedense o cok buyuk bir tepki verdi.
Aksamlari netten konusaalim hayatim oglenleri islerime kosturuyorum dedi. Yarin aksam msn de olurmusun dedi bende evde olursam gelirim msn e dedim. Verdigi cevap ayni suydu evde ol! Bu saatte disarda isin ne evde olucaksin dedi. Normalde oyle aksamlari falan arkadaslarimla takilmami cok normal karsilayan gayet ileri goruslu birisi. Dun birden sasirdim ve cok sinir oldum ve tartisma buyumesin diye ben cikiyorum yoksa tartisma buyucek dedim. Simdi siz olsaniz bu durumda bugun msn e gelirmisiniz yoksa inadina gelmezmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…