Seviyor olabilirsin ama içimden geçeni söylüyorum tamamen kendi düşüncem bu; dikkatli ol temkinli davran. Son şu telefon şarjı olayı bana pek inandırıcı gelmedi; senin de dediğin gibi aramak istese her durumda arar. Belki de işleri çok yoğundur; senin bulunduğun ülkeyle onun olduğu yer arasında zaman farkı var vs ama dikkatli olmanda ve mantıklı davranmanda fayda var. Umarım sonu güzel olur senden güzel mesajlar okuruz.
Tsk ederim cevabin icin. Inan ne dusunucegimi bilmiyorum. Aslinda cok buyuk guven sorunu yasiyorum. Esimden ayrildiktan sonra bir cok kisi ilgi duydu bana ama hep ben uzak durdum. Bu kisinin yasinin olgun olmasi, beyfendi olmasi ikimizinde yurtdisinda yasamasi cazip geldi bana. Ama guveniyormusun diye sorucak olursan guvenmiyorum, seviyormuyum onuda bilmiyorum. Benimle ilgilenmesi beni simartmasi( yanlis anlasilmasin hediyelerle falan degil), ruhumu oksamasi hosuma gidiyor. sanirim bunlar yillardir hasret kaldigim duygulardi.
Bana kalırsa kuruntularında haklısın.
Benim eşimde iş adamı,onlar için telefonun ne kadar önemli olduğunu bilirim,nerdeyse kalp atışları gibidir telefonlar. iş için gittiyse şarj bitti meselesi bana pek inandırıcı gelmedi.
gittiği ülkede telefonuna uygun şarj aleti bulabilir unuttuysa bile.
ne demek 8 gün telefonun kapalı kalması.
Asla yargılamak olarak yazmıyorum ama sadece merak ettim.
güven duymadığın biriyle nasıl tatile çıkabiliyorsun?
Neden boşandığından önce,boşanıp boşanmadığından emin olmanı tavsiye ederim.
Yani... Sonucta gittigi yer teknolojiden uzak bi yer degil. Ulasmak isteyen kisi her turlu ulasabilir diye dusunuyorum. Bu olay benim midemi bulandirdi ama acele karar vermek istemiyorum anlayip dinlemeden. Bende msn den cevrimdisi mesaj yazdim onun yazdigin karsilik. Aynen sunu yazdim "Iphone dami sarjini unuttun hayatim? Neyse BB den numarami almayi unuttun farzediyorum ve numarami yaziyorum. Gorusuruz canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?