İçinden çıkamıyorum,üzülüyorum.

kızı tabıkıde gommüyorum en basında da en ıyısı yaptıgını soyledım cocuga cok bile katlandığını benım yuzumden ayrılmadılar sadece
Sevgilisi olan biriyle neden fuckbuddy oldun? Başta duygularım yoktu da diyorsun. E duygun da yoktu madem neden sevgilisi olan biri?

Ne iğrenç ilişkiler yaşanıyor cidden. Ahlak etik falan ? Nasıl içiniz rahat edıyor bu sekılde. Takılmanızı anlarım sevgılı olmadan orda sorunum yok ama karsıdakının gayatında bırı oldugunu bıle bıle bunu nasıl yapıyorsunuz onu anlamıyorum. Ki başkasıyla konusurken sizle konusmaya baslayan biri elbetteki sizle konusurken baskasıyl konusacaktır. Sizi ayrı bı sevdıgı falan yok sizden öncekinede böyle söylüyordu suan sizden sonrakıne de böyle söylüyor yüksek ıhtımal. Yokunu güzel bulmus cocuk valla

başta zaten sevgılı olma amacıyla gorusmemıstık takılıyorduk eglenıyorduk dıye ama zaman gecırdıkce bende baglantı olustu onda yok sanırım o sekılde bende ustelıyorum bana zaman ayırmıyorsun falan fılan dıye ezıklesıyorum gıttıkce

Başta kiz arkadasi vardi cunku, adam hoşunuza gitmese takilmazdiniz devamli. Sevgili oyun disi kalinca duygularinizi serme firsatiniz oldu ama karsilik gelmedi. 🙂
Bu durumda daha fazla peşinde dolanmamak lazim.

Bence parasi cok olabilir. 😃 Yakisikli diye bu kadar yirtiniyorlarsa yazik. 😄 para daha onemli🤭
Kocanın yakışıklı ama fakir olduğunu bu kadar belli etme 🤪🤪 Makul bi sebep arıyorum. Altındanmış dendi şu an sebeplerden biri bu. 🤪

Konu sahibi takılmalık biri bu kadar önem vermiyoken size nasıl dugyu geliştirebiliyosunuz bir şey olmalı yani.

Bu ara bütün konulara

"Salak mısın Cemile?" yazmak istiyorum. Cuk diye oturuyor valla.

Sizi farklı seviyormuş ba ba ba..

Bihter de yatakta Behlül'e "Adnan'ı seviyorum ama senle başka" diyordu.
Her kahrımı çekiyorsun, istediğim an elimin altındasın, uğraştırmıyorsun, kafa şişirmiyorsun, karnım doyuyor gönlüm oluyor demiyo da.

Kocanın yakışıklı ama fakir olduğunu bu kadar belli etme 🤪🤪 Makul bi sebep arıyorum. Altındanmış dendi şu an sebeplerden biri bu. 🤪

Konu sahibi takılmalık biri bu kadar önem vermiyoken size nasıl dugyu geliştirebiliyosunuz bir şey olmalı yani.

Yok benim birlikte oldugum hic bir erkek oyle ASIIRI yakisikli degildi. Ortalama olurdu hepsi. 😄
Yakisikli erkek pesinde koşmam ben. 😁

X