İçinden çıkamıyorum,üzülüyorum.

adam senın onunla takıldığın gibi başkasıyla da takıldığını düşünüyor olabilir ki bu çok normal kim kimle belli değil herkess birbirininkiyle

Hanımefendi adamın sevgilisi varken flörtleşir gibi takılmışsınız o zaman sorun etmiyorsunuz da şimdi neden sorun ediyorsunuz. Adam hem sevgili yapıp hem de sizinle gönül eğlendiriyor tabiki sizinle mutlu olur. Harem kurmuş kendine herkesle konuşuyor sizde çanak tutuyorsunuz.
Vallahi hastayım sizin gibi konuşup konuşup sadece arkadaşçaydı, benim yüzümden ayrılmadılar bahanesine.

Ya dünyada erkek mi kalmadı da sevgilisi olan adamla bile isteye takılıyorsunuz? Bekar erkek mi yok arkadaş bu ne saçma sapan bir konu ya? Yaşattığınızı yaşıyorsunuz burdan bakınca. Bu tiynette bir adam aynısını size de yaşatacak tabii ki başka olacağını beklemeniz saçma.

Merhaba kızlar

öncelıkle yeni değilim daha önceden de üyeliğim vardı malesef telefon değişti unuttugum ıcın baştan açtım.
toksık ılıskımden sonra yazın arkadas ortamında bi arkadasla takılmaya basladık. sevgilsii varmış malesef. Sallantıdalardı. Asla savunmuyorum tabiki bi kac ay takıldık ama gittikce zaman gecirdik yaklasıkta 5 aydır takılıyoruz zaman geçiriyoruz uzak mesafede de olsak. sevgilsiiyle ıkı ay once ayrıldı ama sebep ben degıldım kız baskasıyla berabermiş. Neyse biz sevgili gibiydik ama değildik aslında. Gibiyiz sadece devamlı konsuuyoruz görüntülü olsun telefon olsun gorusme olsun habr verme olsun beraberlık yasıyoruz. Eğlenıyoruz gülüyoruz. kendisi benımle cok rahat oldugunu benı farklı sevdıgını soyluyor hep. Kucuk benden de bi kac yas. neyse her sey iyiyken biriyle gorusmeye basladıgını ogrendım. konsuuyorlar yanı gorusme yok kız farklı yerden. Ama ben uyuz oluyorum nedensizce. diyeceksınız kı neden böyle kabul etmedın mı? evet ama duygularım mı var bılmıyorum. Kendısıyle ben sevgılı olmam zaten ıstemem de ama iş baskasıyla konusmasına gelınce değişiyor kıskanıyorum. geçen bırlıkteydık. uyuduk yemek yaptık gulduk cok eglendık. Ama baskasıyla konsuuyor . kavga cıkarttım gece. Benden etkılensın ıstıyorum. Aramızda duygusallık yokken benım özgür ruhlu olusuma tatlı sert olusumu begenmıstı sımdı sıkayet ettıgı eskı sevgılısıne dönüşmüş gibi hissediyorum. daraltıyorum bunaltıyorum. Nasıl bır yol ızlemelıyım. Sevgılı desen degılız arkadas desen degılız. kopamıyoruzda. hıc umursamadan bende baskalarıyla konustugumumu ıleteyım?
Sizin işiniz sevgili desen değil flört desen hiç değil.. kendisiyle açık açık konuş ilişkiyi bir yerde noktala, bu şekilde kendi kendini yemenin akıl mantığı hiç değil.. bu çocuktan adam olmaz ben sana söyleyeyim gerisi karışmam.

Yeni konuştuğu kızı da eve davet edin bu işin sonu grupta biter .
Kendinize , başkalarına neden bunu yapıyorsunuz. Sağlıklı ilişkiler herkese iyi gelir , takılıyorum yes kafası Türk kızlarının coguna oturmadı. Bir yerde olau illa duygusallığa kayıyor .

Vay anasını adamla takılalım derken... Adam hem eski sevgilisiyle hem sizinle hemde sizinleyken başkasıyla takılmış... Siz bu adamı takmayın bence yoksa daha çok takılır onla bunla... Siz de takıldım adamla zannedersiniz... Ben bu adama taktım şimdi devrelerim takıldı sinirlerimi bozdu🙃

Merhaba kızlar

öncelıkle yeni değilim daha önceden de üyeliğim vardı malesef telefon değişti unuttugum ıcın baştan açtım.
toksık ılıskımden sonra yazın arkadas ortamında bi arkadasla takılmaya basladık. sevgilsii varmış malesef. Sallantıdalardı. Asla savunmuyorum tabiki bi kac ay takıldık ama gittikce zaman gecirdik yaklasıkta 5 aydır takılıyoruz zaman geçiriyoruz uzak mesafede de olsak. sevgilsiiyle ıkı ay once ayrıldı ama sebep ben degıldım kız baskasıyla berabermiş. Neyse biz sevgili gibiydik ama değildik aslında. Gibiyiz sadece devamlı konsuuyoruz görüntülü olsun telefon olsun gorusme olsun habr verme olsun beraberlık yasıyoruz. Eğlenıyoruz gülüyoruz. kendisi benımle cok rahat oldugunu benı farklı sevdıgını soyluyor hep. Kucuk benden de bi kac yas. neyse her sey iyiyken biriyle gorusmeye basladıgını ogrendım. konsuuyorlar yanı gorusme yok kız farklı yerden. Ama ben uyuz oluyorum nedensizce. diyeceksınız kı neden böyle kabul etmedın mı? evet ama duygularım mı var bılmıyorum. Kendısıyle ben sevgılı olmam zaten ıstemem de ama iş baskasıyla konusmasına gelınce değişiyor kıskanıyorum. geçen bırlıkteydık. uyuduk yemek yaptık gulduk cok eglendık. Ama baskasıyla konsuuyor . kavga cıkarttım gece. Benden etkılensın ıstıyorum. Aramızda duygusallık yokken benım özgür ruhlu olusuma tatlı sert olusumu begenmıstı sımdı sıkayet ettıgı eskı sevgılısıne dönüşmüş gibi hissediyorum. daraltıyorum bunaltıyorum. Nasıl bır yol ızlemelıyım. Sevgılı desen degılız arkadas desen degılız. kopamıyoruzda. hıc umursamadan bende baskalarıyla konustugumumu ıleteyım?
Sevgilisi varken sizinle görüşen bir insanın siz varken de başkasıyla görüşmeyeceğini mi sandınız ? Başkasına nasıl davrandıysa gün gelicek size de öyle davranacaktı

Merhaba kızlar

ortada kimsenin doğru düzgün bi ilişkisi yok anladığım kadarıyla. sizin de böyle bi ilişkisizlik içinde kıskanmaya hakkınız yok. eğer kıskanıyor ediyorsanız hoşlanmışsınız belli ki. kendinizi kandırmayın bence hisleriniz ayrı düşünceleriniz ayrı görünüyor.

bu nasıl bir adam aynı anda (bilinen) 3 (bilmediğimiz de olabilir) kadını çekmiş kendine.
Bu saatten sonra sizin muhabbetin gidişi nanay, hırçınlaşıp sinirlenmektense adama açıl gitsin. Ya sevgili gibi olursunuz ya da kaçar gider. Belki sevgili gibi olunca bunalırsınız başka birine doğru ilginiz çekilir. Bence konuşmak en güzeli

X