- 8 Ocak 2024
- 537
- 1.647
-
- Konu Sahibi BradshawSade
galıba öyle aptalca bı gırısımım olduSen bu heriften sevgi ve sadakat mi bekliyorsun yoksa?
Sevgilisi olan biriyle neden fuckbuddy oldun? Başta duygularım yoktu da diyorsun. E duygun da yoktu madem neden sevgilisi olan biri?kızı tabıkıde gommüyorum en basında da en ıyısı yaptıgını soyledım cocuga cok bile katlandığını benım yuzumden ayrılmadılar sadece
başta zaten sevgılı olma amacıyla gorusmemıstık takılıyorduk eglenıyorduk dıye ama zaman gecırdıkce bende baglantı olustu onda yok sanırım o sekılde bende ustelıyorum bana zaman ayırmıyorsun falan fılan dıye ezıklesıyorum gıttıkce
AltındanÇok mu yakışıklı?
AltındanmışÇok mu yakışıklı?
Aynı anda yazmışızAltından
Çok mu yakışıklı?
Saçım sizinkinden uzunAynı anda yazmışız
Kocanın yakışıklı ama fakir olduğunu bu kadar belli etmeBence parasi cok olabilir.Yakisikli diye bu kadar yirtiniyorlarsa yazik. para daha onemli
Her kahrımı çekiyorsun, istediğim an elimin altındasın, uğraştırmıyorsun, kafa şişirmiyorsun, karnım doyuyor gönlüm oluyor demiyo da.Bu ara bütün konulara
"Salak mısın Cemile?" yazmak istiyorum. Cuk diye oturuyor valla.
Sizi farklı seviyormuş ba ba ba..
Bihter de yatakta Behlül'e "Adnan'ı seviyorum ama senle başka" diyordu.
hahahahahah of salağım galıba guldurdu bu yorum benıBu ara bütün konulara
"Salak mısın Cemile?" yazmak istiyorum. Cuk diye oturuyor valla.
Sizi farklı seviyormuş ba ba ba..
Bihter de yatakta Behlül'e "Adnan'ı seviyorum ama senle başka" diyordu.
Kocanın yakışıklı ama fakir olduğunu bu kadar belli etmeMakul bi sebep arıyorum. Altındanmış dendi şu an sebeplerden biri bu.
Konu sahibi takılmalık biri bu kadar önem vermiyoken size nasıl dugyu geliştirebiliyosunuz bir şey olmalı yani.
Niye unuttum diyosunuz madem söylemeyecekseniz, gizli tutuyorsanız bilerek o hesaptan girmemişsiniz demektir. Rapor etsem iyi olacakneden söyleyeyim?
Kulaaama söyle.Kız hatırladım seni
Şermin e sorsan benden daha hızlı ulaşırsın bilgiyeKulaaama söyle.
Sen de banaKulaaama söyle.