- 8 Ocak 2024
- 590
- 1.762
- 28
- Konu Sahibi BradshawSade
-
neden söyleyeyim?Eski nick neydi?
benım yuzumden ayrılmadılar yanımda mıydınız acaba yaşarken?Sizin zamanında başkasına yaptığınızı, şimdi size yapıyorlar. Bence hak de ediyorsunuz.
Benim yüzümden ayrılmadılar diyerek vicdanınızı rahatlatmayada çalışmayın.
Gayette sizin yüzünüzden ayrıldılar..
Yanınızda olmama gerek varmı. Sevgili olduklarını bile bile konuşmuşsunuz. Sizin deyiminizle takılmışsınız. Hayır daha sizin yüzünüzden ayrılmaları için napmanız gerekiyor.benım yuzumden ayrılmadılar yanımda mıydınız acaba yaşarken?
Neden söylemeyesin?neden söyleyeyim?
Sevgılı papatyacım benım yzuumden ayrılmadılar takıldık doğru ama bu arada ılıskılerı devam edıyordu kızda baskasıyla tanıstıgı ıcın koptuYanınızda olmama gerek varmı. Sevgili olduklarını bile bile konuşmuşsunuz. Sizin deyiminizle takılmışsınız. Hayır daha sizin yüzünüzden ayrılmaları için napmanız gerekiyor.
Birbirinizi bulduğunuz yolda kaybetmişsiniz, keşbişler olsun.Sevgılı papatyacım benım yzuumden ayrılmadılar takıldık doğru ama bu arada ılıskılerı devam edıyordu kızda baskasıyla tanıstıgı ıcın koptu
Beraberlik yaşamaktan kastınız sevgilisi olan kişiyle fuckbuddy oldunuz yani? Sonra da benim yüzümden ayrılmadılar kız başkasıyla berabermiş diyosunuz çok komik. Kız, bu k.çı başı ayrı oynayan herife hak ettiği muameleyi yapmış. Kızı gömme çabanız çok komik görünüyor burdan.beraberlık yasıyoruz.
Gibi deyince alıma gelen.Niye kendinizi boyle gariban durumlara sokuyorsunuz ki.
Sevgili degiliz, sevgili gibiyiz diye bir şey yok. Bir adam sizden hoşlansa, etkilense "sevgili gibi" durumuna sokmaz sizi. Siz elinin altindaki, ilgisini cekecek kadin gelene kadar onu idare eden kadin oluyorsunuz.
Ya sevgilisindir ya degilsindir. Sizin de amaciniz oylesine takilmak degilse GİBİYİZ diye adamlarin peşinde dolanmayin boşuna rezil bi durum.
başta zaten sevgılı olma amacıyla gorusmemıstık takılıyorduk eglenıyorduk dıye ama zaman gecırdıkce bende baglantı olustu onda yok sanırım o sekılde bende ustelıyorum bana zaman ayırmıyorsun falan fılan dıye ezıklesıyorum gıttıkceNiye kendinizi boyle gariban durumlara sokuyorsunuz ki.
Sevgili degiliz, sevgili gibiyiz diye bir şey yok. Bir adam sizden hoşlansa, etkilense "sevgili gibi" durumuna sokmaz sizi. Siz elinin altindaki, ilgisini cekecek kadin gelene kadar onu idare eden kadin oluyorsunuz.
Ya sevgilisindir ya degilsindir. Sizin de amaciniz oylesine takilmak degilse GİBİYİZ diye adamlarin peşinde dolanmayin boşuna rezil bi durum.
iste senin sevgilin olmayan ama sevgilinmis gibi olan aranizdaki garip iliskiniz hala devam ederken baska kizla görüsmüs tipki baska kizlayken seninle cok normal gördügün sekilin aynisini yasatiyor sana etme bulma dünyasi iste....Sevgılı papatyacım benım yzuumden ayrılmadılar takıldık doğru ama bu arada ılıskılerı devam edıyordu kızda baskasıyla tanıstıgı ıcın koptu
Sen bu heriften sevgi ve sadakat mi bekliyorsun yoksabaşta zaten sevgılı olma amacıyla gorusmemıstık takılıyorduk eglenıyorduk dıye ama zaman gecırdıkce bende baglantı olustu onda yok sanırım o sekılde bende ustelıyorum bana zaman ayırmıyorsun falan fılan dıye ezıklesıyorum gıttıkce
kızı tabıkıde gommüyorum en basında da en ıyısı yaptıgını soyledım cocuga cok bile katlandığını benım yuzumden ayrılmadılar sadeceBeraberlik yaşamaktan kastınız sevgilisi olan kişiyle fuckbuddy oldunuz yani? Sonra da benim yüzümden ayrılmadılar kız başkasıyla berabermiş diyosunuz çok komik. Kız, bu k.çı başı ayrı oynayan herife hak ettiği muameleyi yapmış. Kızı gömme çaban çok komik görünüyor burdan.
Herif de sana neden sadakat göstersin ki? Sevgili bile değilsin ve sevgilisi varken onunla takılıyormuşsun sonuçta. Çok partneri olmasını sıkıntı etmemişsin neden şimdi sadece seninle olsun zoru ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?