içinden çıkamadığım durum yorumlarınızı bekliyorum

gaiajunon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
2
0
2 gündür ne yapacağımı neye inanacağımı şaşırdım. o kadar bunaldim ki sizinde fikirlerinizi almak istedim. Benim yaklaşık 1 yıllık bi ilişkim var şuana kadar bi sorun yoktu gayet iyi, mutlu gidiyordu. Bi kaç gün önce bi mesaj geldiğini gördüm kim dedim tanımıyorum dedi ama tanıdığını anladım üstünde durmadım 2 gün önce tekrar mesajı gördüm kız devamlı konuşuyolar gibi yazmıştı artık geçiştirmedim öğrenmek istedim. Bu Kız erkek arkadaşımın eski sevgilisiymiş 4 5 yıllık bi ilişkiymiş. Biz onunla ayrıldık ama kabullenemiyor arayıp duruyo dedi Bana. Ben duymak istediğimi söyledim bittiğini aradı kızı ayrıldıklarını öğrendim ama kız intihar edicem diip fotoğraflar gönderip arıyoMuş. Zaman verelim tekrar seversin beni diyomus. Ben bunu kızın kendisinden de duydum ikisi telefonda konuşurken açıktı hoparlör dinledim. Kız biz 6 aylık falan sevgilşyken arayıp kanser olduğunu gelip onu görürse mutlu olacağını söyleyip onu bulunduğu şehire çağırmış bizimkide gitmiş ve ondan sonra ara ara telefonda konuşup onu oyalıyomuş . Ben kızın konuşmalarını duydum kesinlikle hasta olduğuna inanıyorum ve inanılmaz duygu sömürüsü yapıyo hep geçmişte yaptıklarından bahsedip aklını çelmeye beni kötülemeye çalışıyor. Erkek arkadaşıma ölücem son günlerimi yaşıyorum o kızdan ayrıl sevgili ol benimle ben ölünce istersen geri dönersin bile dedi. Beni instagramdan eklemeye kalktı. Numarasını engellediğimiz halde başka numaralardan devamlı arıyo mesaj atıyo kısaca kabus gibi. Arkadaşlarına mesaj attırıyo yoğun bakımda ölüyo diye fotoğraf istedi erkek arkadaşım internetten bi hastane reklam fotoğrafını göndermişler ve işin kötü yanı erkek arkadaşım inandı üzüldü bende fotoğrafı gösterdim şaşırdı. Öncedende hastalığıyla ilgili raporları istemiş arkadaşıma göstericem diye kız vermemiş. Ben erkek arkadaşımın iyi niyetine inanıyorum ama 1 yıldır bana yalan söylemesi ve kız için başka şehire gitmesi canımı çok sıkıyor. Bide kız öpmeye çalışmış. Kız konuşurken sanki hiç ayrılmamışlarda zaman vermişler o arada da beni bulmuş onu bırakmış gibi davranıyor. benim zaten ne kızdan ne olanlardan haberim yoktu. Bu arada bizim ilişkimizin başında kız bulunduğumuz şehire gelip onlarda kalmış erkek arkadaşımın ailesiyle arasıda iyimiş telefonda konusuyolar mış. Anlayacağınız garip bi durumdayım birilerine anlatmasam kafayı yiyicem.

Kızın hasta olduğu filan yok gibi duruyor. Bence bir şekilde bunu ortaya cikarin. Mesela tedavi olduğu hastaneyi öğrenin sonra sevgilinizle anlaşin, sevgiliniz sanki hastaneden tanıdığı birine sordurmuş da oyle bi kayit hiç yokmuş gibi konussun kizla. Itiraf edecektir zaten o şekilde yok olur gider.

teşekkür ederim yorumun için evet bende dedim şuan numaraları engelli hepimizde aileside açmıyor telefonlarını bana ulaşmaya çalışıyo sosyal ağlardan erkek arkadaşımın arkadaşlarından ben ilk defa böyle bi şey gördüm ama iletişime geçerse dedim sevgilime doktorunun adı ya da hastaneyi öğren o da yalan olduğunu düşünüyo ama bu kadar büyük bi yalan söylebilir mi diye hala aklında şüphe var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…