İçinden çıkamadığım büyük dert. Yalvarıyorum yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi _gizem_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ya allah affetsin ne diyelim..eşin duyarsa gerçekten onun için yıkım olur..ama korkun neye onuda çözebilmiş diilim.eşindenmi yoksa arkadaşının eveleneceği kişi ye yanlış tanınmakmı
arkadaşının evleneceği kişi bu olayı eyer bilmiysa olay görnürde düzelir.
o ortam evli bi bayana yakışmıcak bi ortamdı ve arkadaşının evleneceği kişide seni öğrenince sana yakıştıramıcak diye bi korkun var gibi geldi bana
arkadaşına sor evleneceği kişi bunu bilomuymuş..

Son düzenleme:
simdi,,bi insanin yapabilecegi en buyuk terbiyesizligi yapmisin.
sonrada diyosun ki bana yardim edin,
ben bu yollari bilmem ki guzelim ,sana yardim edeyim.
ne diyim Allah islah eylesin.................

pardon ben yastığımı değiştirince rahatsız oluyorum.
sizde herşey değişmiş.
ülke,mekan,yatak,partner
nasıl cesaret,nasıl yürekmiş,helal.

Ah be canım, ben yemedim senin numaranı. Gecenin bu saatinde geyik yapacaksan geyik topiğine gideceksin.
Yazdıkların baştan sona uydurma, haaa doğruysa zaten mezhebin genişmiş korkma hiçbir şey olmaz. Kimin kiminle olduğu belli değil. Böyle yaşayan birinin eşinden korkması çok komik :roflol::roflol:
Ama yemezler tabiki, yazdığın senaryo biraz garip olmuş ama genede iyi eğlendiğini sanıyorum.
Hadi canım kolay gelsin sana, sen yoluna devam et.

imzami atiyorum altina..

evli bir kadin,arkadasinin netten tanidiginin evine gidiyor..korkusuzca içiyorlar..herkes odaya cekiliyor..ama ev kabir kadar herhaldeki size yatacak yer kalmiyor..adamin tekiyle yanyana yatip öpüşüyorsunuz..

boyle okuyunca çakma hollywood senaryosu gibi duruyor kaydirigubbakcemile

ama gercekse de pesss diyorum..

ya gerçekten şöyle bi kendimi sizin yerinize koyuyorumda
ben böyle asla kendimi affetmeyeceğim bi hata yapsam vicdanımla meşkul olurum tövebeler ederim bırakın nete girmeyi kk ye bu konuyu açmak aklıma bile gelmez yerin dibinde hissederim kendimi..
eğer siz böle bişi yaptıysanızda bencede meshebiniz genişmiş arkadaşım...korkmanıza gerek yok unutuursunuz zamanla

Eğer yazdıkların doğru değilse,
Gecenin bu saatinde sırf eğlenmek için böyle bir konu uydurduysan,
Hakkımı helal etmiyorum sana;
Bu kadar insanı kandırıp bizi aldatmanında, yazmış olduğun bu iğrenç hikaye kadar günahı var..:mymeka:

ben evli diilim,büyük konuşmamak gerek belkide kimin başına ne gelceği belli olmaz ama,bnce yaptığın çoook çok yanlış yani yatman öpüşmen dğl,gdp öle brilerile tanışman evinde kalman!!sen evli bi bayansın nası yapabliosun bnu ya hemde hiç tanımadın birinin evinde!ki bekar olsanda aynı şei düşünrm ama snn dha çok dkkat etmen adımlarını ona gre atman gerekrdii,yani burdan bi yardım beklemnde anlamsız bnce :S

Haydaaa...
Buyurun buradan yakın...
Bazen erkeklere haksızlık mı ediyoruz acaba??

yani bna düşmez ama bncede erkeklere haksızlık edeblioruz bazen böle bayanlar olduktan snra erkeklerin öle davranması çok normal!!

ne kadar rahatsın arkadaşım sen yaa kim sana ne akıl versin şimdi eğer bu yazdıkların doğruysa zaten senin için pek sorun olmaması lazım aynı şekilde eşininde nasıl bi evliliğin var ben anlayamadım ben kocişimden habersiz biyere bile gitsem içim acaip huzursuz oluyo kaldıki o kadar uzağına gidicem arkadaşımın netten ne olduğu belirsiz bi insanla buluşucam sonra bidaha gidice sonra partiye katılıcam içicem eğlenice sonra adamla aynı yatakta yatıp öpüşücem sonra sabah kalkıcam arkadaşıma ilişki olmadı ama öpüştük siz ne yaptınız diye sorucam arkadaşım bu ne rahatlık yaa ben bu söylediklerini ruyamda görsem kafam karışır huzursuzlanırım ya bide pişmanlığından bahsediyosun yapma ya allah aşkına kusura bakmada senin meshebin çok genişmiş bu zihniyette bi insanında vicdan muhasebesine düşmesi tezat geldi bana? allah herkeze akıl fikir versin ne diim sana bi yardımım dokunamicak kusura bakma ....

gizem anlattıkların olmuşsa eğer gerçekden sana acıdım kendine ve evliliğine yazık etmişsin eğer değilse bu kadar insanın zamanını ve vaktini alıyorsun ki yine yanlış bir tutum içindesin ..
gerçekse yazdıkların eğer, hata yapmak insanlara mahsus ama hatanı anlayıp pişman olmak da bir şeydir ..
intihar etmekden bahsetmişsin bunun kimseye faydası olmaz sen giderken pişmanlıklarını ve günahlarınıda beraber götürürsün.. artı intiharla günahının kat kat artırırsın allahın verdiği canı almak sana düşmez. yapacağın en mantıklı davranış o arkadaşından en kısa zamanda uzaklaşmak bir daha görüşmemek ,yaptığın hareketle ve yaşadığın pişmanlıkla sen zaten hatanın bedelini ödüyorsun.

arkadaşlarımın yorumlarını okudum büyük kısmına katılıyorum , haklı bir tepki vermişler, yalnız katılmadığım nokta şu ;
kızlar siz gazete okumuyormusunuz tv 'de yada birebir gerçek hayatta sizi şaşırtan hayrete düşüren bu tür olaylarla hiç karşılaşmadınızmı, gerçek hayatda burda gizemin anlattıklarından bile ahlaksızca bir şekilde bile neler yaşanıyor, aldatanlar aldatılanlar hemen uzağa değil yakın çevrenize bir bakın eminim bir yerden tanık olduğunuz buna benzer olaylar mutlaka karşınıza çıkacaktır ..
efenim sözlerimi şu atasözüyle bitiriyorum ''isin yanına giden is, misin yanına giden mis kokar''a.s..

Kiz bir derdini anlatmis, tammam hos bir durum degil, ama olmus bir kere, cogunluk kocan seni nasil yanliz tr ye göndermis diye yaziyor,
sasirdim bu duruma,
sanki tr de yasayan bayanlar hic biri yanliz antalya ya bodruma vs gitmiyor, yazliklari olnalar tüm seszon yanliz yazlikda kaliyor bu tatil degilmi? kocalari hafta sonunda hafta sonuna geliyorlar.
Cok cok kadin böyle geciriyor yazini böyle, simdi sorun ne ? Yurt disindan tr ye ucmakmi?
Bi ucak yolculugumu fazla geldi?
Hic anlamiyorum bazen kadinlari? Hem ne varmis yanliz tatil yapmakda?

bana nedense cok inandirici gelmedi...bir insan bu kadar rahatlikla bunlari yapamaz..yani mantiga ters tamam esini aldatan bayanlar yok mu tabikide var ama surasi benim mantigima hic yatmadi gidiyorsunuz okey ama kaldigniz evde neden ev sahibiyle yatma geregi duyuyorsunuz..ben sahsen hemcinsimle bile bi akrabalik cok samimi bir arkadaslik yoksa yan yana yatamam,midem bulanir ama siz tanimadiginiz adamla yatmissiniz...bence o kisiyede sizede bu rahatligi veren ayni yataktan önce olanlar,samimi tavirlar...biz yani normal insanlar birinin evinde kalirken eger evde baska bir erkek varsa yattigmiz odanin kapisini kiltler derin uyumamaya calisiriz...bence bu yazilanlar ilgi cekmek icin..yada dogruysa ayni yatak alkol sadece öpüsmeyle kalmaz..herkes biliyor öpüsrken bile sevismeye gecebiliyor...
ayrica arkadasinizdan ayrilacaginza cok üzülmüssünz eger gercekten iyi bir arkadas olsaydi sizi o ortama götürmezdi,nette tanidigi adamla ask yok dedigi halde ayni odada kalmazdi...bence kusra bakmayin sirf sex amacli bir bulusma olmus..ikiniz ayni odada yatablirdiniz ama biriniz birini biriniz birini almis cekilmis ayipya utandim valla ben evlilik ne halde yarabbim

Son düzenleme:
valla ne biçim bi evlilktir bu anlamadım..
iki kadın taa türkiyeye sırf msn den tanıdıkları biri için gidiyorlar.. Beğenmedik ama olsun günümüzü gün edelim hesabı içip eğleniyorlar olmadı.. 6 kişinin içinde bayanlar olduğu halde evli barklı insan kalkıp başka da oda yoktu sanırsam elin adamıyla yan yana uyuyor.. YUh yani...

ben kendi halamların evine gittğimde bile erkek kuzenimle aynı odada uyumuyoruz..Bişey yapacağından mı kesinlikle hayır.. ama doğru olanı bence bu..ki siz hiç tanımadığınız biriyle aynı yatağı paylaşmışsınız..
Büyük konuşmak istemem diyecektim ama ister istemez konuştum..Allah esirgesin..

bence sizin evlilk anlayşınız biraz garip bi evlilk uzmanına falan danısın..
ayrıca.. evlenirlerse niye yurtdışına geliyorlar ki tanışsığınız adam türkiye de değilmiydi..hadi geldi diyelim koskoca ülkede niye sizinle aynı işyerinde çalışacak ki..ben bunu anlamadım..hem kimseye bişey bahsetmediğiniz halde niye bu kadar tedirginsiniz..Arkadaşınızn evleneceği adam olayları biliyor mu?hem o gece arkadaşınızdfa başkasıyla yatmamışmıydı?
yada sizin öpüştüğünüz adam o adam olmasın...kafamı karıştırdınız..Sex and the city dizindemi oynuyorsunuz anlamadım

Son düzenleme:
Yapacak birşey yok canım ya!!
Olan olmuş yaşanan yaşanmış
Zamanı geri alamazsın.
Arkadaşının ilişkisine karışmadan
Bekleyecek ve neler olacağını göreceksin.
Bir bedel ödemen gerekirse ödeyeceksin.
Kendini vicdanında mahküm etmişsin zaten.
Umarım bu hatadandan dersini almış olarak-
Evliliğine zarar gelmeden sıyrılırsın.
Allahtan af dile Tevbe et. Sakin ol.
Zamanla kendini daha iyi hissedersin.
a.s

arkadaşım
senin sorunların varki arayış içine girmişin.fisfisfis
çok maceraperestsin
bulutlarda falan gemişsin :içelim:
şimdi niye üzülüyorsunki anlamadım
demekki o an duyguların öyleymiş.
hataya açık bir potansiyelin varmış yerimseniben

Nasil olurda bir Kadin hemde evli bir Kadin bu denli surunu ve kendini kaybedebilir!:1no2:

Büyük konusmayi sevmem konusmamda, lakin bazi seyler vardir hayatta olmaz olamaz arkadasim...bazi hatalarin telafisi yoktur, buda böyle birsey iste...

Bu olay esinin kulagina gitmese bile ki umarim gitmez, senin kafandan cikacakmi?:1no2:

Bence yapabilecegin en iyi sey biran evvel o arkadasinla ilgini alakani kesmen olucak!
Ve umarim bundan sonra arkadasin seciminde daha dikkatli olursun!
Bilmiyorum ama arkadasinda pek akli basinda birine benzemiyor!benneyaptımki

Allah kimseyi sasirtmasin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…