İçinden çıkamadığım büyük dert. Yalvarıyorum yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi _gizem_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anlamadıgım dilek kimle yattı sen kimle öpüştün we burdaki insanlardan ne istediğin we yaptığın haltın bedelini niye dilek ödesin demek aklınızca burda fingirdemekti sonra hesaplar karıstı şimdi kendini aklama derdine düştün

Öncelikle eşin dururken neden arkadaşın ile tatile gidiyorsun?
Hadi gittiin neden bilmediğin adamın evine gidiyorsun?
Hadi gittiin arkadaşının hatırı için bilmediğin bi adamla neden yatıyorsun:?
Yani burda hata bir tane değil ki hata üstüne hata...
söylicek bir şey bulamadım... üzgünüm bu durumdan hasar almadan kurtulmanı sağlıcak formül bende yok...

:uhm:çok ama çok zor bir durum....ALLAHIM yardımcınız olsun....:teselli:
büyük konuşmak istemiyorum hatalar insanlara mahsus çünkü:1no2:

arkadaşın kendi tanıştığıylamı yoksa senin yanyana yattığınlamıı evlencekk ben onu annamadımm

arkadaşın kendi tanıştığıylamı yoksa senin yanyana yattığınlamıı evlencekk ben onu annamadımm

gizem hanımın yanyana yatıp öpüştüğü ile evlenecekmiş canım.korktuğuda bu zaten eşiyle tanışacak diye.

gizem hanımın yanyana yatıp öpüştüğü ile evlenecekmiş canım.korktuğuda bu zaten eşiyle tanışacak diye.

Benmi yanlış anladım yoksa?
Bence öyle değil.
dilek tanıştığı kişi ile evlenicek..
Gizemde dileğin tanıştığı erkeğin arkadaşı ile yatmış.
Gizem birşeyler yazsaana allasen sustun.

yok ev sahibiyle yatmış o dilek hanımın evleneceği kişinin arkadaşı yani ev sahibi başka biri yanlış anlamış olabilirim ama bana seneryo gibi geldi inanmadım inanamadım en iyiside bu galiba inanmamak

yaaa geldikmi gene dinimizin yaskalarına demede dur yani..peygamberimiz buyurmuş bir erkek ve bir kadın bi odada yanlız kalırsa 3.şeytan olur diye...yaa niye haram var böyle pişmanlıklar vicdan azapları yaşamayalım diyee ...
lütfen dini boyuta giridm diye kızmayın bana ama acıklamak zorundayım..siz sadece dediğim doğrıumu yanlışmı ona hak verin...

eşini bırakıp başka ülkeye tatile gitmek ( kendi acımdan eşimi deli gibi seviyorum asla bırakıp bir yere gitmem)
arkadasının netten tanıştığı kişinin evine gitmek (ben bu arkadaşımdan şüphe ederim böle arkadaşım olmaz olsun ailem daha değerlidir)
sadece öpüştük diyosun ( açıkcası insanın inanası da gelmiyo sadec bunun olduna tabi bu bizi ilgilendirmez))
ben olsam bunu buraya yazıp paylaşmam ama sende haklısın günah cıkarıp rahatlamak istedin
ama bunun bi çaresi ni pek bulamazsın be canım ...
bu senin vicdanında beyninde bitecek bi olay

bide anlamadım şey arkadasın tanıstı kişle diil başaka biri ile gidiyo yatıyo.sen arkadsının evleneceği lkişiyle yani o bunla su sunla çorba olmuş yani
ben böyle bişiye kusura bakamyın ama ağır olucak hayasızlık iradesizlik olarak bakarım.
sanki öpüştüğün için vicdan azbı cekmiyosunda eşin duyucak diye korkuyosun gibi geldi baaana ...
böyle bi olay benim kendime yaptığım en büyük saygısızlık olurdu heralde

Son düzenleme:
yok ev sahibiyle yatmış o dilek hanımın evleneceği kişinin arkadaşı yani ev sahibi başka biri yanlış anlamış olabilirim ama bana seneryo gibi geldi inanmadım inanamadım en iyiside bu galiba inanmamak

haklsın bacım şimdi yazınca bende şüphelerimden emin olmaya başladım.şakkıdı

evet hêpiniz cok haklisiniz, evet cok buyuk hata yaptim ama yaptim( size yazmak bile cok acitiyo beni, cok pismanim kendi kendimi yiyorum, kendimi oldurmek cok istedim, bunaldigim zaman camdan kendimi atasim geliyo, evet bunu hic unutmiyacagim vicdan azabi cekiyorum keske keske deyip kendimi yiyorum,

ne mezhepmişş
ne mideymişş arkadaşın ve o adamdakii
:1shok::mymeka::tomato:

hayir arkadasim keni tanistigi kisiyle evlenmeyi dusunuyo benimle olanla deil

önce
öncelikle evli bi bayanın hiç tanımadı bi erkeğin evinde işi ne bunu sorabilirmiyim?????????
öpüştük diyosun yan yana uyuduk diyosun,iyide sen evli barklı bi kadınsın...
hiç yakıştıramadım...
burda sadece kendinizi düşünüyorsunuz...arkadaşınızı değil...
o adamla evlenecek adamda kocanıza söyliyecek öylemi...:mymeka:
kendi çıkarınız için bunu yapıyorsunuz...
eminim bunları yaptığınızda nasıl rahatsanız,bundan sonrada o kadar rahatlık gösterin...
eşinize acıdım valla...
ben yapsaydım eşim beni boşamakla kalmaz öldürürdü...klava:

kimin eli kimin cebinde belli değill
bana çok mahsum gelmedinizz canım yaa kusura bakmayınn
haklısın içindenn çıkılmayacak bir durum
biz daha kim kimle yattı kim kimle öpüştü kim kimle kaltı bunca kafa çözemedik siz tek kafayla tabii içindenn çıkamazsınızz allahh kolaylıkk versinn şakkıdı

o halde neden korkuyosunuz ki?

yani sizinle olan adam sizinle beraber uyuduğunu ve yaşananları arkadaşına anlatmış mı?

dilek ten bunu sormasını isteyin önce.yani ağzını arasın adamın

eğer dilek in sevgilisinin olan bitenden haberi yoksa korkulacak bir şey yok

zaten pişmanlığınızın altında ezilmişsiniz ve olan olmuş bir kere

ve yavaş yavaş dilek le olan arkadaşlığınızı da bitirmeniz gerekiyor her halükarda

kimbilir dilek belki de kendi sevgilisine söylemiştir bu durumu

hiç tutmadım ben dilek i de ya neysee

tamamm şimdi olduu
evlensinlerr boşverr eşine gidip ispiyon eder die korkuyosann
ımmm kemmm kümmm vallaa bencede kork ama sus payı versenn susmaz mıkii acabaa-tatlicadiarzu-

bastan sona hepsi hata , ne demeliyim simdi:sm_confused:
ne diye hic tanimadiginiz insanlarla bir oda da kalirsiniz, hatta uyursunuz?
olan olmus demek de zor.Allah kolaylik versin.

tamamm şimdi olduu
evlensinlerr boşverr eşine gidip ispiyon eder die korkuyosann
ımmm kemmm kümmm vallaa bencede kork ama sus payı versenn susmaz mıkii acabaa-tatlicadiarzu-
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ne enterasan bir evliliginiz varmis esiniz sizi nasilda boyle rahatca birakmis guvenmis iide etmemis artik olacaklara katlanacaksin evli bir kadina yakismamis tavirlar burda tek magdur esin yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…