- 15 Ekim 2008
- 373
- 1
- 96
- Konu Sahibi _gizem_
-
Haydaaa...
Buyurun buradan yakın...
Bazen erkeklere haksızlık mı ediyoruz acaba??
yani bna düşmez ama bncede erkeklere haksızlık edeblioruz bazen böle bayanlar olduktan snra erkeklerin öle davranması çok normal!!
arkadas konuyu acmis ama tek bir aciklama yapmamis..su sebeptenayni odada kaldik yok söyle yok böyle diye...madem bi cevap vermeyecek neden konuyu acti zaten bu konuya inanmiyordum simdi hic inanmiyorum ,
arkadasıma sonuna kadar katılıyorumŞeniz ALLAH yardımcın olsun :çok üzgünüm:Bekar kızlarımızn bile netten tanıştıkları arkadaşlarla !!! buluşmasını sakıncalı görürken
siz evliyken bunu yapmışsınız
DİLEGE BEGENMEDİYSEN ARKADAŞ OLURUZZZZ DEMİŞSİNİZ
dilek bekar siz evlisiniz
hadi bütün bunlar eglence içindi vs vs
netten tanıştıgınıs kişinin arkadaşının evine gidip
İÇMİŞSİNİZ
içki nedir ???? kendinden geçiren bir içeçek zevk veren uyuşturan vs vs vs
içecegin içinde başka bir şeyde olabilirdi...allah göstermesin
Üstelik 2 kişinin bildiği sır degildir dilek bugun arkadaşınız dostunuz ama yarın düşmanınız olabilir
Siiz korkutmak istemem ama çok zor günler bekliyor sizi
Alllaha dua etmekten başka çare göremiyor...çok yazık etmişsiniz hayatınıza
evet hepiniz haklisiniz, evet soyleyecek soz bulamiyorum, ama okadar cok pismanimki kendimi yiyip bitiriyom, ben boyle bi hatayi nasil yaptim ben bile anliyamiyorum, duygularima yenildim( dun gece uyuyamadim sizde boyle hep kizinca bana kendimi cok yalniz ve perisan hisettim evet cok utaniyorum kendimden, elimden bise gelmiyo kendime teselli vermek istiyorum onuda yapamiyorum (, esime cok daha iyi davraniyorum nasil desem hatali olsa bile gormuyorum hatasini ondan utaniyorum bazen dalip gidiyorum ona bakarken gozlerim doluyo oda farkinda neyin var deyip duruyo yorgunum falan deyip gecistiriyom, dua ederken bile allahtan utaniyorum cok tuaf duygular icindeyim ben boyle yasayamiyorum unutamiyorum boyle delircek gibiyim yada delirdim, ne olur bana kizmayin az da olsa olumlu seyler yazin cok tesekkur ederim yorumlariniza (
evet hepiniz haklisiniz, evet soyleyecek soz bulamiyorum, ama okadar cok pismanimki kendimi yiyip bitiriyom, ben boyle bi hatayi nasil yaptim ben bile anliyamiyorum, duygularima yenildim( dun gece uyuyamadim sizde boyle hep kizinca bana kendimi cok yalniz ve perisan hisettim evet cok utaniyorum kendimden, elimden bise gelmiyo kendime teselli vermek istiyorum onuda yapamiyorum (, esime cok daha iyi davraniyorum nasil desem hatali olsa bile gormuyorum hatasini ondan utaniyorum bazen dalip gidiyorum ona bakarken gozlerim doluyo oda farkinda neyin var deyip duruyo yorgunum falan deyip gecistiriyom, dua ederken bile allahtan utaniyorum cok tuaf duygular icindeyim ben boyle yasayamiyorum unutamiyorum boyle delircek gibiyim yada delirdim, ne olur bana kizmayin az da olsa olumlu seyler yazin cok tesekkur ederim yorumlariniza (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?