İçinde bulunduğum şey nedir ?

Belki de nefes

Alnanin zamani gelmistir. Biraz kabuguna cekil. Ozune din. Icine bak. Kendini tani. Eski haline donnekicin bir sure kendinle yalniz kal. Bir de bunu dene.
Peki yalnız kalırken neler yapmalıyım ? Bi fikriniz varsa bu beni çok mutlu eder.

Bence sorun sende değil. çevrende.. onlar sürekli sana yapamazsın tavrı ile yaklamışlar ki sende artık psikolojik olarak acaba öyle mi diye düşünüyorsun. ailen neyse de senin başaramayacağını düşünen ukala insanları def et hayatından

Aynen öyle. Adım gibi bildiğim bi işi yaparken bile acaba diyorum kendime.

Peki yalnız kalırken neler yapmalıyım ? Bi fikriniz varsa bu beni çok mutlu eder.
Yalniz kalmak derken kendi ozunuze inmekten bahsediyorum. Siz kendinizi unutmussunuz etrafinizdakileri mutlu ediyim derken. Artik biraz da kendinizi mutlu edin. Surekli yalniz kalin demiyorum ama kendinize de vakit ayirin. Icinize donun. Sevdiginiz seyleri yapin. Dusunun. Ne biliyim ozunuzu yeniden bulun. Bu nasil anlatilir ki?

Bu tam olarak böyle anlatılır :)
Şimdi anladım işte. Teşekkür ederimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…