- 14 Aralık 2007
- 683
- 2
- 40
- Konu Sahibi ASXIXYXIXM BEN
arkadaşlar insanlar içinden nasıl geliyorsa öylemi davranmalı,yoksa davranış şekli kişiden kişiye değişmelimi.yani herkesin nabzına göre şerbet verilmelimi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içimden geldiği gibi dürüstçe davranmak istiyorum fakat insanlar böyle insanlardan fazla haz etmiyorlar.ama ben içimden geldiği gibi davranmayınca kendimi kandırmış sahtekar gibi hissediyorumbende hep icimden geldigi gibi davraniyorum ama hep basima bela aciyorum sonra keske mantikli davransaydim diyorum ama yapamiyorumm
aynen beni anlatmışsın bu sözlerinle,kimseye şirin görünmek ,beni sevsinler diye bi gayret içine girmedim giremiyorum,ama etrafımdaki insanlar böyle düşünen insanları pek sevmiyorlar,hiç sanada hiç böyle bir hisse kapıldınmı seni sevmiyorlar hissineBirini ya severim ya da sevmem benim için ortası yok.Sevmediğim biri ile aynı ortamda olmam gerekse bile mesafe koyarım.İş arkadaşım,patronum dahi olsa beni sevsin ,şirin gözükeyim diye şöyle davranıyım demem.Kısacası politk olamam.Bu da dobraklığımdan kaynaklanır.Biri beni yadırgayacak diye bildiğim doğruları savunmaktan şaşmam.İçimden geldiği gibi davranırım yani.Sevdiğim insana da sevgimi belli ederim,samimi olurum.:enbuyukkk:
arkadaşlar insanlar içinden nasıl geliyorsa öylemi davranmalı,yoksa davranış şekli kişiden kişiye değişmelimi.yani herkesin nabzına göre şerbet verilmelimi.
yanii .... biraz daha açarmısın konuyuherkes içinden geçeni öyle söylüyor ki , ben salağım ama tartıyorum ki karşımdakini kırmayayım , aman yanlış birşey söylemeyeyim . bu benim derdim , bam telim(
mesela benim huylarımdan biriside ,birinin kıskandığını fark etsem,birinin kötü niyetini fark etsem o kişiden uzaklaşasım geliyor ,böyle böyle insanlardan soğuyorum,etrafımda insan kalmıycak ayol:roflol:,bu kişilerden uzaklaşmalımı yoksa iyi yanlarını ortaya çıkarıp arkadaşlığa devammı etmeli