• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

icimin kavruldugunu hissettim.

Moonlight

Huzur'da..
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
1.530
64
688
Gecen gun biraz uzandim.Ruyamdaki kiz bebege sorular soruyordum cocugum olacak mi dedim. evet dedi.kiz mi erkek mi dedim kiz dedi. ne zaman dedim? ama cevabini alamadan uyandim. Kalktigimda icimi kavruldugunu hissettim.Hasret atesi gibi bir seydi sanki.:çok üzgünüm:evet ne zaman bir bebek okusu cekecegim icime.Eltim gecen sene evlendi ve hemen hamile kaldi.oraya gitmemize iki hafta var.Ben gozumdeki yaslari nasil belli etmicem.Nasil eziklik hissetmeden sevecegim bebegini.Bana aciyan gozlarla bakilmasini engelleyebilir miyim.Bana cevap verebililir misiniz?senağlama

a.s.sarı yaprak canım bak ne güzel rüya görmüşsün inşallah tez zamanda çıkar rüyanda, bebeğini kucağına alırsın.kendini sakın üzme her işte bir hayır vardır hep olumlu düşün.inşallah seneye kızını kucağına alırsın.dualarım seninle.

bu kadar üzülmeyin lütfen.
Allah çaresiz dert vermesin.
dr a gittiniz mi,neden çocuk olmuyor?
yaşınız kaç?

canım üzülme inşallah olacak bak rüyanda bile çıkmış rabbim deniyordur sabrını üzülme stres bebegin olmaması için başlı başına bi sebeb biliyorum çok zor olacak yaşamış biri olarak söylüyorum ama inşallah birgin eltin senin bebeğinin yanına gelecek sabret güzel günler seni bekliyor inşallah

ya anlamıyorum çocuk olmuyor diye kendinizi bu kadar yıpratmanıza..herşeyin bir zamanı vardır elbette..olursa olur olmazsada yapılacak birşey yoktur..yani dünyanın yada hayatın sonumu..önce sağlığınız yerinde olsun ...

Kimsenin sana acıyarak bakan gözlerle süzmesine izin verme.Herşeyin bir zamanı var, eltinin bu sene oldu seninde seneye olur.Kendine acıma, millet hep konuşur hiç susturamazsın çocuğun olur bu sefer de başka şey konuşur....O yüzden onları takma...

arkadaslar teselli icin cok tesekkur ederim.2,5 yillik evliyiz.Doktora gittik. bir asilama gecirdim olmadi.
3 ay klomen kullandim.Yine yok.sabrimin tukenmesinden, bu nsurecte yipranmaktan endise ediyorum.Sorunun olmadigini soyledi doktorlar.3 doktor dedistirdim.Allahin bir zamani vardir degilmi? korkuyorum.3 eltim var hepsininde cocuklari oldu.Ama benim olmadi Ya SABIR.

Yasim 22. emin olun onlarin cocuklarimi kendi yavrum mus gibi seviyorum.mutlu oldum benden sonraki eltimin hamile kalmasinada.bilmiyorum.zaten evde ben acmasam esim hic bu konuyuda acmaz.sozlu olmasada uzerimde baskalari tarafindan psikolojik baski var. hayirlar ver ya rabbi.

canım benim,yaşın da çok genç. üzülme boşuna. belki zamanı daha gelmemiştir. moralini yüksek tut,stresten uzak dur. dr a gitmeye devam edersin,gerekirse eşin de gitsin.

sen de eşinle evliliğinin tadını çıkar. bir bakarsın bebiş süpriz yapıp gelir.
üzme kendini,ok.

sarı yaprakcım hiç üzülme lütfen bak yaşında daha çok gençmiş.şimdi bilim o kadar geliştiki çözümsüz bişey kalmadı. duymuşsundur 50 yaşında anne olanlar var şimdi.sen daha çok gençsin.çok stres yapma kendine sadece Allahtan hayırlısını iste.rüyan gerçekleşecek inan.dualarım seninlea.s.

sarı yaprak canım bence morelını yuksek tut of ben senın msjını okurken cok duyguladım bende 2.5 yıllık evlıyım 2 aydır korunmuyoz ama olmadı daha BAK BENIM ANNEM BENI 12 YIL SONRA kucagına almıs ve de o zaman tıp o kadar gelısmıs degıldı bazen dusunuyorum annem nasıl dınlemıs mılletın lafını 12 yıl dıle kolay.Allah herseyın ıyısını bılır vardır bunda da bır hayır demek lazım ve dua etmekden baska bır caremız yoktur.hadı sıkma canınıııııı

daha ne kadar küçük yaşın aslında, önünde bebişlerinle geçireceğin çookk uzun yıllar var, hakkında hayırlısı olsun..

ya neden sana acıyan gozlerle baksınlarkı sen kendı kafanda bole seyler kurarsan mutsuz olursun ınsallah senınde bır bebegın olur rabbım zamanında verecektır.herkez bebek dıye ortalıgı velveleye verıyo aralarından bır kaç tanesıne bakın kımının bebegı öluyo kımının dusuyo kımı özurlu doguyo herseyın hayırlısını ısteyın once

Canim inan bana sen kendinide paralasan doktor dokrorda gezsen onlar sadece isin tibbi yonunu halledebilir.Ama isin birde nasip takdir kismi var.Unutma once Allahtan isticeksin ve hayirlisini diliyeceksin.Ve unutma canim Allah ol derse olur demekki daha zamani gelmemis demekki seniimtihaninda bu sabirli ol ve imtihani kazanki Rabbim mukafatini versin.Ama sabrini yitirirsen Allahin gucune gider.Aman canim sakin sabrini yitirme emin ol zamani geldiginde sende kucagina alicaksin bebisini.Kimseye de kulak asma o soylenilenlerin hepsini bakislarin hepsini sana seytan vesvese verdigi icin cok fazla kafaya takiyorsun ve seytan onlarida fesatliyo yoksa mantikli ve iyi niyetli olan bir insan dusunur bu bizden cok uzuluyo kafaya takiyo birde biz sorup canini sikmayalim der ama iste seytan bos durmuyo malesef.

Benim anneminde 5 yil cocugu olmamis yasadiklarini soylenenen laflari anlattikca ben soklara giriyordum anneminde gozleri doluyordu.Dusun aradan 25 yil gecmis ama hala unutamamis.Allahim dusuncesiz acimasiz fesat kadinlardan korusun hepimizi.

Insallah sabret seninde olucaktir bebegin canim sadece yapman gereken sey herseyi Allahin takdirine birakmak ve sabretmek.sevgiler.a.s.

canım herşeyın hayırlısı olsun.bak yaşın 22 daha.
problem yoksa mutlaka bebısın olur.
herseyın yerı ve zamanı vardır..senı anlıyorum
belkı uzaktan davulun sesı hos gelıyorda dıyebılırsın
ama canım sabır sabır dıyorum
mevlam elbet sanada gusel bır bebiş verecektır.
unutma ondan gelen herseye razıyız

sarı yaprakcım anniş arkadaşımız çok güzel yazmış onu tebrik ediyorum yazısından dolayı.herşeyin bi zamanı var Allah açılan elleri boş çevirmez.rüyasınıda görmüşsün bebeğini tez zamanda hayırla kucağına almanı dilerim.kim ne düşünürse düşünsün kafana takma ne güzel söylemişler sabreden derviş muradına ermiş.kötülerde bakakalmış.sonunu ben ekledim.inşallah çok mutlu olacaksın sanada bakıp kalıcaklar yakında.

canım benim inşallah en kısa zamanda bebşine kavuşursun.allahtan hayırlısını iste.

daha 22 yaşındasın,bunda kendini yıpratacak birşey yok.ayrıca acınılası bir durumun da yok.bu durum senin seçimin de değil.sen kendi yolunda yürü.çünkü bu senin hayatın ve hayat çok uzun bir yol değil.üzünütler yeni sorunları doğurur.herşey çok güzel olacak.hala umut var...

canim benim Allah en kisa zamanda sana da saglikli sihhatli bebekler versin insallah...Kendini uzmemeye calis kader kismet...insallah en kisa zamanda anne olursun...ama bu karamsar olma...iyi dusun iyi olsun insallah...

Back
X