icimin kavruldugunu hissettim.

sarı yaprak ne kadar güzel bir rüya görmüşsün inan okurken duygulandım...kendini üzmemeye çalış gerçi bunu sana söylüyorum ama bende aynı dertten müzdaripim ve seni çok iyi anlıyorum kendimizi üzmemeye çalışsakta kafamızdan atmaya çalışsakta bişiler bize yine bi şekilde bebiş hatırlatıyo...ama sabır....belki allah bizim sabrımızı sınıyo....bi probleminde yokmuş eminim en kısa zamanda güzel haberlerle tekrar burda yazışcazz...allah hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin...dualarla açtığımız ellerimizi boş çevirmesin....a.s.

Gecen gun biraz uzandim.Ruyamdaki kiz bebege sorular soruyordum cocugum olacak mi dedim. evet dedi.kiz mi erkek mi dedim kiz dedi. ne zaman dedim? ama cevabini alamadan uyandim. Kalktigimda icimi kavruldugunu hissettim.Hasret atesi gibi bir seydi sanki.:çok üzgünüm:evet ne zaman bir bebek okusu cekecegim icime.Eltim gecen sene evlendi ve hemen hamile kaldi.oraya gitmemize iki hafta var.Ben gozumdeki yaslari nasil belli etmicem.Nasil eziklik hissetmeden sevecegim bebegini.Bana aciyan gozlarla bakilmasini engelleyebilir miyim.Bana cevap verebililir misiniz?senağlama
canimsin ya uzulme moralini yuksek tut tek degilsin bunu unutma ins Mevlam en kisa zamanda hayirli bi evlar verir cumlemize

Arkadaslar parmaklarini oynatipta benim umutlarimi tekrar yeserten arkadaslara binlarca tesekkurlar.Evet benim ve benim gibi evla hasreti cekenlerin yavrusu olacagina inaniyorum.bugune kadar hic bir inancimi bos cikarmayan Rabbim bunuda bos cikarmayaaktir.Hani bir seyi murat edersinde olmaz, ustelik birde bu aciyi deprestirecek seylerle karsilasirsin.Derdim bu.Kendi evimde mutluyum yanliz basima.Ama insanlarla karsilasinca Nakarat gibi cumleleri tekrarlarlar.Yok iste cocugum yok.Ne zaman mi Olacak Allahin diledigi vakitte.Sadece inanc ama asla bos degil.Allah en hayirli zamanda muradimi ve muratlarimizi nasip etsin.(Amin)

X