• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimi kemiren dert..nolur yardımm

kanatlimelek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
122
25
118
ışık çakması, çene sıkılıyormuş gibi his ağrı, biraz baş ağrısı var. bu neyin habercisi yardım edin internette beyin tümörü diyorlar napıcam yardımm edin çok mutsuzum

hemen kötü düşünmeyin yaa internette daha neler var nele en yakın zamanda nöroloji için randevu alın.

doktor bile muayeneden emin olmak için tahliller röntgenler filmler falan istiyor yani hemen teşhis koymayın kendinize.

Google'a kalırsak zaten sonumuz kötü. Bir rahatsızlığınız olduğunda internete başvurmak yerine hastaneye başvurmanız daha sağlıklı. Yarın gidin bir nöroloji uzmanına muayene olun. Burda kimse size teşhis koyamaz neticede. Ve kötüye odaklanmayın bence. Bir çok şeyin belirtisi olabilir bunlar.

• Beğen
Reactions: twe
Internette agzi olan konusuyor yorum yapiyor ne yalan soyleyeyim internette yazilanlara pekte guvenilmez. En sagliklisi doktor. Umarim kotu biseyiniz yoktur. Eger varsa da erken teshis hayat kurtarir.

Belki sadece stresli bir dönemden geciyorsunuzdur. Sinirleriniz geriliyor olabilir bu yüzden. Stres faktörlerini bir an önce azaltmaya bakin. Tabi bir doktorada görünün.

• Beğen
Reactions: twe
İnternette tırnak kırılmasına baksan hemen kansere bağlıyo zaten. Doktora gidin tetkik yaptirin. Geçmiş olsun

İnternete bakarsanız en ufak bir baş ağrısı bile direk ölümün habercisi gözüküyor... O yüzden çok fazla stres yapmadan önce bir doktora gidin ve ne gerekiyorsa onlar yapsınlar... Teşhisi internetten değil doktorlardan öğrenin... Şimdiden çok geçmiş olsun... umarım büyütülecek bir problem değildir....

İnternet bu kadar faydaliysa biz niye doktorlara dunya para harciyoruz?

Herkes aynı şeyi yazmış bende yazıp uzatmiyim. Arkadaşlar haklı kendinize teşhis koymayın lütfen doktora görünün..

Diğer sıkıntılarınızı bilmiyorum ama ara ara ışık çakması , özellikle karanlıkta daha fazla hissediliyorsa gözlerde çizilme , yırtılma olabilir . Geçen sene aynı şikayeti yaşayan yakınım lazerle acısız , sancısız tedavi oldu .

İnternette yazıp okuduğunuzla kendinize teşhis koymak yerine bir doktora gitseniz
belki bir anlık stresten olmuştur

Hastalığınızı internetten araştırıp kendinizi boş yere sıkıntıya sokacağınıza hastaneye gidin içiniz rahatlasın. İnternetten bakarsan tabi ki bütün hastalıkları ve belirtileri önüne serecek.

ışık çakması, çene sıkılıyormuş gibi his ağrı, biraz baş ağrısı var. bu neyin habercisi yardım edin internette beyin tümörü diyorlar napıcam yardımm edin çok mutsuzum
ay korkutma canim kendini hemen.. bende de oldu.. tahliller vs, migrenin baska bi cesidi imis bendeki.. dua et ve doktora gorun.. gecmis olsun..

doktora giderseniz burda yazdıklarınızı söylemeyin bence yurdumun bazı doktorları öyle bi tepki veriyor ki , bazen de haklı olarak, bida hastaneye gitmeye gözünüz yemiyor.

Tepkiden kastım '' biz varken netten kendinize teşhis koymak size mi kaldı'' nın biraz sert versiyonu

Back