kendime bile itiraf edemediğim,içimi kemiren , elimden hiçbir şey gelmeyen bir olay. nereden nasıl başlayacağımı bile bilmiyorum.
ablam ve eşi bundan yaklaşık 8-10 yıldır belki beraberler evleneli 4 yıl oldu. eşi çok seviyor ailesi de aynı şekilde. bir gün iş toplantısı için ablam bulunduğumuz şehre ankaraya geldi. 3-4 gün kaldı bizimle ve ankaranın uzak bir bölümünde olacağı için toplantısı şirketin otel ayarladığını söyledi. sonrasında 2 gün orada kaldı ve tekrar bizim yanımıza gelecekti. erkek arkadaşım ve ben ablamı almaya gidecektik belli bir noktadan kahvaltı yapalım beraber dedik. ablam bir iş arkadaşının daha olduğunu ve onun da bizimle gelmesinde bir sorun olur mu yalnız zaten gelsin sonra kuzenine gidecek dedi. neyse arkadaşı da geldi. iş arkadaşı erkek. yani ben böyle bir şeyi kondurmak kesinlikle istemiyorum ama aralarındaki samimiyet bana gereksiz geldi. rahatsız oldum o gün eniştem nasıl iyi mi vs. sürekli ondan bahsettim ben de. bu iş arkadaşı da evli bu arada. ben bilmiyorum gerçekten rahatsız oldum ablam biraz anladı galiba ve durumu toparlamaya çalıştı. neyse konunun üzerinde çok durmadım sonra ben de. içimde çok az da olsa kondurmak istemediğim bir şüphe vardı yine de . sonra aradan zaman geçti ablam hamile olduğunu öğrendi. bize haber verdi hepimiz çok sevindik eşi de çok sevindi. ben kızdım kendime ne yersiz şüphelerim varmış diye. sonra böyle devam ederken hayatımıza geçen gün sabah ablamı aradım. eşi işinden dolayı sık sık istanbula gidiyor , geliyor. o gün işte aradım konuşmak istemiyor gibiydi , kısa kısa lafları tuttu ve kapattı.benim içimde yine bir şüphe . sonra 2 gün geçti üzerinden yine sabah aradım normalde böyle çok şakalı falan konuşuruz tel.de . yine sanki birisi yanındaymış gibi gayet ciddi evde yalnızım kahvaltı yapıyorum vs. hani birisi varken dikkat edersiniz ya konuşmanıza onun gibi. eşinin nasıl olduğunu sordum , o da yok falan gibi kısaca kesti yine. ben yine şüphelendim.moralim bozuldu kapattım telefonu . o gün içerisinde akşama kadar aramadı. en son işte aradı akşam. ankaraya geldiğinde havaalanından ben almaya gitmiştim. indiğinde uçaktan birisine indim evet falan dedi. ama eşi değildi telefondaki.
karmaşık yazmış olabilirim kusura bakmayın. yani küçük küçük şeyleri toplayınca hepsi birikince benim içimdeki şüphe kocaman bi hal aldı. ve ben yeğenimin olacağına şuanda sevinemiyorum içimdeki şüphelerden dolayı. nedenini tahmin etmişsinizdir .
yani anlattığın tüm olaylar tesadüf olamaz bence ortada bişey var ama ablan cesaret edipte başka birinden çocuk falan yapamaz bu eninde sonunda ortaya çıkar ve skandal olur yani o yönden kafan rahat olsun ama böyle bir şey varsa bile şu an ablan hamile olduğu için geri adım atmışlardır bence en azından vicdanen sende ablanın yanında örnek ver aaa şöyle olmuş böyle olmuş ne insanlar var falan diye tepkisini ölç bakalım belki anlarsın insan belli eder kendini gözlerinden ses tonundan anlarsın