kendime bile itiraf edemediğim,içimi kemiren , elimden hiçbir şey gelmeyen bir olay. nereden nasıl başlayacağımı bile bilmiyorum.
ablam ve eşi bundan yaklaşık 8-10 yıldır belki beraberler evleneli 4 yıl oldu. eşi çok seviyor ailesi de aynı şekilde. bir gün iş toplantısı için ablam bulunduğumuz şehre ankaraya geldi. 3-4 gün kaldı bizimle ve ankaranın uzak bir bölümünde olacağı için toplantısı şirketin otel ayarladığını söyledi. sonrasında 2 gün orada kaldı ve tekrar bizim yanımıza gelecekti. erkek arkadaşım ve ben ablamı almaya gidecektik belli bir noktadan kahvaltı yapalım beraber dedik. ablam bir iş arkadaşının daha olduğunu ve onun da bizimle gelmesinde bir sorun olur mu yalnız zaten gelsin sonra kuzenine gidecek dedi. neyse arkadaşı da geldi. iş arkadaşı erkek. yani ben böyle bir şeyi kondurmak kesinlikle istemiyorum ama aralarındaki samimiyet bana gereksiz geldi. rahatsız oldum o gün eniştem nasıl iyi mi vs. sürekli ondan bahsettim ben de. bu iş arkadaşı da evli bu arada. ben bilmiyorum gerçekten rahatsız oldum ablam biraz anladı galiba ve durumu toparlamaya çalıştı. neyse konunun üzerinde çok durmadım sonra ben de. içimde çok az da olsa kondurmak istemediğim bir şüphe vardı yine de . sonra aradan zaman geçti ablam hamile olduğunu öğrendi. bize haber verdi hepimiz çok sevindik eşi de çok sevindi. ben kızdım kendime ne yersiz şüphelerim varmış diye. sonra böyle devam ederken hayatımıza geçen gün sabah ablamı aradım. eşi işinden dolayı sık sık istanbula gidiyor , geliyor. o gün işte aradım konuşmak istemiyor gibiydi , kısa kısa lafları tuttu ve kapattı.benim içimde yine bir şüphe . sonra 2 gün geçti üzerinden yine sabah aradım normalde böyle çok şakalı falan konuşuruz tel.de . yine sanki birisi yanındaymış gibi gayet ciddi evde yalnızım kahvaltı yapıyorum vs. hani birisi varken dikkat edersiniz ya konuşmanıza onun gibi. eşinin nasıl olduğunu sordum , o da yok falan gibi kısaca kesti yine. ben yine şüphelendim.moralim bozuldu kapattım telefonu . o gün içerisinde akşama kadar aramadı. en son işte aradı akşam. ankaraya geldiğinde havaalanından ben almaya gitmiştim. indiğinde uçaktan birisine indim evet falan dedi. ama eşi değildi telefondaki.
karmaşık yazmış olabilirim kusura bakmayın. yani küçük küçük şeyleri toplayınca hepsi birikince benim içimdeki şüphe kocaman bi hal aldı. ve ben yeğenimin olacağına şuanda sevinemiyorum içimdeki şüphelerden dolayı. nedenini tahmin etmişsinizdir .
valla hayatım denilecek birşey yok bende şüpheciyimdir o yüzden hak veriyorum sana.inşallah boşuna şüpheleniyorsundur sakın müdahil olma lütfen sen uzak dur olurmu..
inşallah boşunadır , ama artık hiç konuşmak bile gelmiyor içimden ablamla. ben ne yapacağım içimdeki bu şüpheleri yok etmek için. emin olmam lazım bişeylerden . inan canım kendime bile itiraf edemiyorum. ama içimde bir vesvese yiyip bitiriyor beni. hep aklımda . ya farklı bişeyse diye. çok moralim bozuk.
nasıl ben bunu açığa kavuşturacağım nasıl emin olacağım. müdahil olmasam da kardeş yani canının parçası insan seyirci gibi kalamıyor ki. bana bir çözüm yolu lazım , kimseye belli etmeden açığa kavuşturmam lazım
eğer gerçek değilse bunlar çok üzülürsün sadece şüpheyle böyle hareket etme yanlış yaparsın tatlımaz önce aradı ve açmadım telefonumu çünkü konuşmak gelmiyor içimden(
tek duam Allah'ım ne olursun içimdeki şu süpheler sadece benim vesvesem olsun. ve gerçek olmasın. kendime çok kızayım ben nasıl böyle bir şüpheye düşerim diye. ama ne olur gerçek olmasın
eğer gerçek değilse bunlar çok üzülürsün sadece şüpheyle böyle hareket etme yanlış yaparsın tatlım
inşallah boşunadır , ama artık hiç konuşmak bile gelmiyor içimden ablamla. ben ne yapacağım içimdeki bu şüpheleri yok etmek için. emin olmam lazım bişeylerden . inan canım kendime bile itiraf edemiyorum. ama içimde bir vesvese yiyip bitiriyor beni. hep aklımda . ya farklı bişeyse diye. çok moralim bozuk.
nasıl ben bunu açığa kavuşturacağım nasıl emin olacağım. müdahil olmasam da kardeş yani canının parçası insan seyirci gibi kalamıyor ki. bana bir çözüm yolu lazım , kimseye belli etmeden açığa kavuşturmam lazım
ablanızla yakın ve samimi olduğunuzu düşünüyorum ,neden açıkça sormak yerine bu şüpheyle devam ediyorsunuz anlamadım?
ben olsam ilk anda kahvaltıdan sonra sorardım,abla ne alaka bu adamla bu kadar samimisin diye??şu anda sorabilrsiniz bence..
abla sen sıkıntılı gibisin bi derdin mi var,enişteyle mi bir sıkıntın var? vsss...sonra o iş ark. sorarsınız..anlaşılır yani durum mutlaka...
öyle bir durum varsa da,kahvaltı sonrası konuşmuş olsaydınız ,belki onu (varsa) bu yanlıştan döndürebilrdiniz...
evet samimiyiz ama işte soramadım ben , benim vesvesemdir dedim. aslında o gün biraz belli ettim. konuşmadım hiç o adamla . hep eniştemle ilgili vs. konuştum. diyorum ya sonra küçük küçük hepsi üst üste geldi ve ben de koca dağ gibi oturdu içime
az önce aradı açmadım yine aradı açtım neyin var falan dedi yok bişey dedim moralin bozuk gibi dedi. yok dedim ama soğuğum yani elimde değil. ve olayın üstünden 3-4 ay geçti canım şimdi sorsam zaten diyelim ki böyle birşey var olsa bile inkar etmez mi bir insan.
ben kimseye belli etmeden bu olayı açığa çıkarmak istiyorum. yeğenimin doğacak olmasına bile sevinemiyorum. içimdeki şüpheden . nedenini tahmin edersiniz
bence bu konuyu ablanıza sormadan açığa kavuşturamazsınız..ne kadar zaman geçmiş olursa olsun,abla ne zamandır içmi kemiren bişey var,sana sormadan rahat edemedim,diyip açıkça sorun bence...
yoksa yeğeniniz doğduktan sonra bile şüphe giderek büyür içnizde...belki de tamamen kuruntudur ve siz büyütmüşsünzüdür..ya da gerçektir ve ablanızın size ihtiyacı vardır..
canım bence içinde şüphe varsa maddi durumun nasıl bilmiyorum. özel bir dedektif tut peşine. bi takip ettir. en kesin çözüm.
evet dün ben de bunu düşündüm yapacağım sanırım ama çok güvenilir , profesyonel bir şirket olması lazım.
Bence ablanız da olsa özel hayatına bu kadar müdahil olmanız çok yanlış hele de hamilelik dönemindeki bir kişiye sırf içiniz rahatlasın diye bence böyle şeyler yapmayın. İçinizdekinden kurtulmak istiyorsanız da ablanıza şaka yoluyla fala sorun zaten eniştenizle arasının nasıl olduğundan bile anlayabilirsiniz. Az önce de dediğim gibi hayatına bu kadar karışmak çok yanlış onun yerine koyun kendinizi ya o sizi takip ettirseydii hamile halinizle ve siz öğrenseydiniz en yakınının kardeşinin böyle bişey yapmasını hazmedebilirmisinizz ?? hem o sizin kardeşiniz ne yaparsa yapsın kardeşiniz !!evet dün ben de bunu düşündüm yapacağım sanırım ama çok güvenilir , profesyonel bir şirket olması lazım.
internetten bir bak. görüşmeye gittiğinde de tek gitme ne olur ne olmaz. yakın bir iki arkadaşını yanına al durumu onlarla paylaşırsın. amerikada çok yaygın bu dedektiflik işleri. türkiye'de de başladı diye biliyorum ben.
Bence ablanız da olsa özel hayatına bu kadar müdahil olmanız çok yanlış hele de hamilelik dönemindeki bir kişiye sırf içiniz rahatlasın diye bence böyle şeyler yapmayın. İçinizdekinden kurtulmak istiyorsanız da ablanıza şaka yoluyla fala sorun zaten eniştenizle arasının nasıl olduğundan bile anlayabilirsiniz. Az önce de dediğim gibi hayatına bu kadar karışmak çok yanlış onun yerine koyun kendinizi ya o sizi takip ettirseydii hamile halinizle ve siz öğrenseydiniz en yakınının kardeşinin böyle bişey yapmasını hazmedebilirmisinizz ?? hem o sizin kardeşiniz ne yaparsa yapsın kardeşiniz !!
ablana asla belli etme, soğukkanlı ol öncelikle.Hat ablanın üzerine mi, fatura detaylarını iste kendi mail adresine. Ablanın üzerine ise onun anne kızlık soyadını vs bilirsin diye düşünüyorum. Eğer bilgileri bilmiyorsan ablanla bi araya geldiğinizde telefonundan internet online şifresi al, ona çaktırmadan. O şifreyle detayları kontrol et.
Ama asla ablana böyle bi durum var mı diye sorma, olsa bile inkar eder zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?