- 16 Kasım 2024
- 129
- 20
- 13
- 20
- Konu Sahibi gossipgirl5
selam herkese, buraya pek çok başlıktan konu açmış birisiyim ama hiçbir yorum beni tatmin etmemiştir, ne istediğimi bilmiyorum çünkü. sağlık sorunlarıyla ve özellikle anksiyeteyle uğraşan birisiyim. kendimi seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum, dış görünüşümden memnunun pek çok erkeği kendime çekebilecek potansiyelim vardır belki ama benim istediğim bu değil. karşıma bir adam çıkmadı herkesin amacı aynı bir iki gün konuş sonra yok olurlar. kendimi belki de sevmiyorumdur. hani ilk kendini sev saygı duy sonra biri gelir derler ya bu neden böyle. ben karşıma çok iyi biri çıksın da onunla birlikte kendimi de seveyim istiyorum. çok şükür ailem istediğim şeyleri karşılıyor ama ben neden bir türlü hayatımdan tatmin olamıyorum. hayatımda birilerini istiyorum birisi olsun tek bir adam olsun istiyorum ama gelenler hep belli neden hep böylesi geliyor. evet hayatta çok büyük dertler var ama herkesin derdi kendine lütfen anlattıklarımı küçümsemeyin. mesela gerçek aşkı bulanlar nasıl buldunuz? bir adamın doğru olduğunu nasıl anladınız? çünkü ben artık doğruyu yanlışı ayırt edemiyorum, kimseyi doğru zannetmek istemiyorum.