- 30 Ekim 2023
- 137
- 118
- 28
- Konu Sahibi Karamellikahvemveben
Merhaba arkadaşlar bu gece birileri okusa da okumasa da kahvemi aldım ve içimi dökmeye geldim mutsuzum yani tam olarak mutsuz değilim dünyalar kadar sevdiğim bir kızım var Allah acısını göstermesin tırnaklarına zarar gelmesin istediğim bir ailem var ve birde eşim ne kadar seversem seveyim ne kadar fedakarlık yaparsam yetmiyor hiçte yetmeyecek buna o kadar eminim ki... Evlendiğimizden beri güya evliliğimiz için iyi olacağını söyleyip belkide gerçekten iyi olmuştur bilmiyorum sürekli huylarımı değiştirmem gerektiğini söyledi o eski benden eser yok eski enerjimden neşemden mutluluğumdan bekarken annemle aramızda espri idi ben bakım yapmayı çok severim cuma günleri hayatta hiç ev işi yapmam tüm gün bakım yapardım (freelancer çalışıyorum iş saatlerimi de kendim ayarlıyordum) o kadar kendini seven bir insandım şimdi dönüştüğüm insanı sevemiyorum onu mutlu etmek için değiştim ama bence o da sevmiyor inanın bunları gözlerim dolu dolu yazıyorum aramızda eski aşk mutluluk yok artık ona bakarken neşe dolmuyorum yolunu gözlemiyorum hatta bazen eve geç gelince kafa dinliyor gb hissediyorum çok kavga etmiyoruz ama bu iyi anlaştığımız için değil o küsüyor bende eskiden yaptığım gb bağırıp kendimi anlatmaya çalışmaktan vazgeçtim. Kısacası yaşıyorum ama mutlu değilim haaa her zamanki ruh halimde bu değil ama bilmiyorum bir gelip sarılsa Bi anlatsam kendimi ama benm kelimelerim onun kulaklarına değmiyor bile... Hayal ettiğim evlilik hayal ettiğim hayat bu değildi bekarken kendime neşe ortağı suç ortağı aramıştım bugünkü halim içler acısı kendi hatam bununda biliyorum küçük Bir kızım var bişeyleri düzeltmek istiyorum eski güçlü kız olmak istiyorum eski kararlı neşeli mutlu kendine güvenen kız olmak istiyorum ama sanırım gücüm de kalmadı... Bu ara sık sık kendimi ailemin evindeki yatağımda kafama yorganı çekmiş uyurken hayal ediyorum o huzurumu o kadar özledim ki... Allah'ım ne olur bana huzur neşe afiyet ver evladıma iyi anne olabilmeyi nasip et yorgunluklarımı o bilmesin eşime kıymetimi bildir ki beni daha fazla yormasın... Neyse arkadaşlar okuyan olursa çok teşekkür ederim günlük yazamam buraya yazdım kimseyi üzmek istemem neşeniz huzurunuz daim olsun...