• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimi dökmek istiyorum

le_sourire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
39
0
86
34
Ankara
Ben de sizlere içimi dökmek ve sizinde hikayem hakkındaki görüşlerinizi almak istiyorum.

4 ay önce tanıştığım bir kişi var. bu kişi bana ilgi göstermeye başladı. ben ilk başlarda pek hoşanmıyordum. çünkü görüntüsünü pek beğenmiyordum. ilk açıdan insanın dikkat ettiği şey bu sonuçta. ancak daha sonra bu kişinin konumundan, karizmasından etkilendim ve gün geçtikçe sürekli muhabbetimiz artıyordu. daha sonra birkaç kere özel olarak buluştuk. buluşma sonrasında genelde ben havalara uçmuş oluyordum o beni gece arayıp iyi geceler demeye bile başladı ancak bunları yapıp sonraki 2 gün aramıyordu. sonra o mutluluğumun acısı çıkıyordu adeta. ben de o aramadıkça pek aramıyordum ama içim sıkılıyordu tam boşver diyordum sonra yine arıyordu buluşuyorduk ancak benim için çok sıkıntılı bir süreçti. bu dönem boyunca ben onun yanında ne kadar gerilmeye başladıysam o da yanımda o kadar rahatlaştı. sonra yne tam bitti dediğim bir günede ağlaya ağlaya bilgisayarın başına oturduğumda bana beni özlediğini görüşmek istediğini söyledi sonra iltifatlar etti ve ruh halim 180 derece döndü yine. ertesi gün mutluluğumun doruk noktasına çıktığımda bana benden hoşlandığını ancak eski sevgilisinden yeni ayrıldığı için bir ilişkiye hazır olmadığını söyledi. bana bir süre böyle takılalım dedi. ben inanılmaz derecede hayal kırıklığına uğradım sizlere hafif gelebilir belki ama içim acıyordu gerçekten göğsüme birşey oturdu. sonra onun telefolarını yanıtlamadım. ve en son bdaha aradığında açıp buluşup konuşalım bu olayı kapatalım dedim. buluştuğumuzda bütün içimdekileri ona açıkça döktüm. oysa benden zaman istediğini benmle olursa ciddi bişi olacağını ve bu yüzden bu konuda tereddüt ettiğini söyledi. oldukça iyi üste çıktı. sonra başa döndük. yine 1 gün aradı 3 gün aramadı. sonra ben artık sıkıldım, ne yaparsa yapsın umrumda değil çekemycem dedm bunları arkadaşlarıma anlatıyordumki bu laflar onun kulağına gtmiş. o günden sonra hiç aramadı bende umursamadım. 1 ay huzurluydum. sonra bu kişi benmle konuşak istediğini söyledi. ve konuşmaya gttiğimizde biz senle olamayz hande ben hala eski sevgilimi unutamyorum dedi. sanki ben ondan bişi istemişim gibi. ama o sözleri duymak yne acıttı canımı. ben sennle küs olmak iistemiyorum dedi bende tamam dedim. 1 ay sonra yne ilgilendi benle ben acaba unuttumu onu derken yne aynı şeyler. ve ben ona artık onunla bişi yaşamak istemediğimi ve arkadaş olucaksa bu mesafeyi koruması gerektiğini söledm. bunun üstüne o 2 gün sonra bana teklif etti. ben kendimden çok eminim, eski olayda benim için tamamen kapandı dedi. 3 gün boyunca çok mutlu oldum. 4. gün biraz soğuktu. nedenini sordum, bana alışmasının eski sevgilisi yzünden zor olduğunu söyledi. bunu böle kabul etmem gerektiğini söyleyip istemyosan sen bilirsin dedi. o an duygusal düşünerek yanlış şeyler söleyip pişman olmaktan korktum sadece sustum. ama ertesi gün ben böyle şeyler yaşamayı istemyorum arkadaşta kalmayalım hoşçakal dedim..... işte hikayem bu şu an ben onu düşünürken ben onun hiç umrunda değilmiyim acaba. acaba benden hiç mi hoşlanmadı. neden beni benmle bırakıp gitmedi. bu kadar mutluluk fazlaydı zaten bana insann ayaklarının yerden kesilmesi 2 gün sürüyor en fazla sonra acısıda çıkıyor. karşılıklı aşk yok mudur ki? hep mi bir taraf sever iki taraf ta birbirinn ayaklarını yerden kesemez mi? sabırla okuduysanız çok teşekkür ederim. Yorumlarınız benm için çok değerli…
:69::69::69:

yaşadığına benzer bir şeyi 4 ay değil 4 yıl boyunca boşa bekledim. bu tip insanlar eski ilişkisi yüzünden falan yapmıyor bunu istedikleri zaman arayıp istedikleri zaman unutacakları insanlar lazım onlara. seninle alakası yok durumun kendini suçlama tamamen onun tutarsızlığı. benim hikayemin sonunda ne oldu biliyormusun: ilk günün üzerinden 6,5 yıl geçtikten sonra yani biz görüşmeyi kestikten 2,5 yıl sonra evlenmiş aldatılmış vew boşanmış olarak bana geri döndü ve ben nişanlanmak üzereydim. ona "GEÇ KALDIN" diyerek intikam alma mutluluğunu yaşadım.
yani onlar ne gidiyor ne sana ait oluyor, uzak dur hayatına bak emin ol çok daha iyilerine layıksın

teşekkür ederim. senin içinde sevndim. insan gerçekten bi intikam almak onun pişman olmasını istiyor. sen bu fırsatı yakalamışsın. gerçi o kadar zaman sonra o kişi senin için çok önemsiz olmuştur. hepimiz için hayırlısı =)

evet :69: hayatımın erkeğini bulduktan sonra hiç bir önemi kalmımıştı, onları söylerken içim bile sızlamadı inan. o yüzden intikam soğuk yenen bir yemek ya zaten :47: ben yıllarımı kaybettim onun keyfini beklerken bir sürü yanlış şey yaşadım onun yarasını onarmaya çalışırken, o hep yalnız bıraktı hep geri döndü.. hep... hep... hep...
hiç acıma ona hiç de vicdan azabı falan çekme, emin ol o karaktere sahip erkeklerden asla adam olmuyor özünde çok iyi insanlar olsalar bile
kendine layık senin için herşeyi göze alacak biri mutlaka vardır ama emin ol bu adam o değil

Benzer konulara hep aynı şeyleri yazıyorum... Aynı durumda olan çok genç kız var çünkü...

Issız adam sendromuna tutuldu bunlar... Filmin etkisiyle türeyiverdiler, kızlar da görev edindi böyle adamları kendilerine bağlamayı "Ben geçmişi unuttururum, ilk ciddi ilişkiyi düşünmesini sağlarım, aklını alırım, yola getiririm" düşüncesiyle... Bir de iddiası var bu kızların; "Beni seven çok ama hiçbiri onun gibi değil"... Onun gibi değiller evet çünkü ne istediklerini biliyorlar, kararlılar; bu da sıkıcı geliyor bu kızcağızlara... Sanki film çeviriyoruz... :51:

Erkekler de haksız değil bu durumda... Buradaki konuları okuyun, çevrenizdeki ilişkilere bakın... Nerede efendi adam var "Sümsük, sünepe, içim ısınmadı, beni heyecanlandırmadı" diyor kızlar... Nerede bir ipsiz sapsız, ciddi düşünmeyen, dengesiz adam var; kızlar heyecanlanıveriyorlar elde etme, öyle burnu havada bir adam tarafından tercih edilme hevesiyle... Oysa elde edemezsin, hadi ettin, elinde tutamazsın, hadi tuttun, madalya mı verecekler, değer mi adamı pohpohlamaya? :41:

Sonra ne oluyor? Bu "heyecanverici adamlar" kendisine yıllarını veren kızları bırakıp gidip en sıradan, en sade nikahla, en sakin kızla evleniveriyorlar... Zira gerçekte "Bağlanamıyorum, eskiyi unutamıyorum" gibi bir dertleri yok... Bu bahaneyle oyalıyorlar sizi, siz gerçeği anlayana kadar... Aslında sevmiyorlar sizi ya da uygun zaman olmadığını düşünüyorlar bir ilişki için... Sizse bu fikrinin değişeceğii umuyorsunuz... "Bu sefer fikri değişecek, doğru kadın benim" diyorsunuz... Oysa onun amacı biraz daha "takılıp" ilerleyen zamanlarda bir yuva kurmak... Hem de bir başkasıyla...

Sözüm salt size değil konu sahibi... Fakat efendi adamlara "heyecansız, sönük" diyerek yola gelmeyecek "çocukları" adam etme hevesinde olan kızlara iyi oluyor böylesi... Onlar da "büyüyor" bu vesileyle... Kader "Al sana heyecan" dercesine sarıyor başlarına bu dengesizleri... Unutmayın, doğru kişiyi seçme özgürlüğü sadece erkeklerde değil... Yola gelir diye beklediğiniz adamlarla ömrünüzü israf ederken "size yazılan" adamı kıyıda köşede bekletiyorsunuz... Yollayın gereksizleri, ötede bayılsınlar; siz "başroldekine" yer açın... :68:

Umutlu ol çok güzel şeyler yazmış sadece şunu söylüyeceğim.

BU KONUYU BEN YAZDIM SENDE OKUDUN DİYELİM NE DÜŞÜNÜRDÜN..

Imm... Eğer okumak istersen, benim en son açtığım 2 konuma bakarsan, ne yapman gerektiğini anlarsın diye düşünüyorum. Çünkü okurken, kendim yazdığımı düşündüm bir ara. Rica ediyorum oku. Sen de bana hak vereceksin. Ben bu konuya yorum yapmayacağım. Gücüm kalmadı bu tip adamlar için yorum bile yapmaya. En son ki, konumuda oku diyorum, çünkü geleceği yeri gör , devam edersen. Bu tip adamlar, doyumsuz, her verdiğinde bi fazlasını isteyen, sürekli sorun çıkarıp mutlaka senin hayatından gitmeye bahane bulabilen ve en komik tarafı da hayatına bodoslama dalmaya da sürekli iyi mazaretler bulabilen adamlardır.

size şunu söyliyeyim bir gün arayıp üç gün aramayan adamdan hayır gelmez eğer gerçekten senden çok hoşlanıyıorsa zaten aramadan ve seni düşünmeden duramaz buda incitmez seni bu şekilde giden ilşkiler pekde sağlıklı olmuyor size tavsiyem bu benim pek ilgimi çekmiyor beni heyecanlandırmıyor dediğin erkekle değil seni heyecanlandıran erkeğin arkasından gidersen üç gün mutluluktan uçarsın sonra oturup ağlarsın aslında senin için diğeri doğrudur işte bunu anlamak yanlış yapılarak anlaşılıyor :80:

Sözüm salt size değil konu sahibi... Fakat efendi adamlara "heyecansız, sönük" diyerek yola gelmeyecek "çocukları" adam etme hevesinde olan kızlara iyi oluyor böylesi... Onlar da "büyüyor" bu vesileyle... Kader "Al sana heyecan" dercesine sarıyor başlarına bu dengesizleri... Unutmayın, doğru kişiyi seçme özgürlüğü sadece erkeklerde değil... Yola gelir diye beklediğiniz adamlarla ömrünüzü israf ederken "size yazılan" adamı kıyıda köşede bekletiyorsunuz... Yollayın gereksizleri, ötede bayılsınlar; siz "başroldekine" yer açın... :68: [/QUOTE]

dediklerine katılıyorum. doğru tespitler bencede ama bu karşımızdaki kişiyi o yanlış kişi grubuna koymak istemyoruz duygularımızdan dolayı. bzim için hazırda bekleyen o kişilere eğer hoşlanılabilirse yer açmak mümkün. ancak bu kişiler genelde özgüveni olmayan ve karşıdaki kişiye göre daha vasıfsız oluyor. ya da bana öyle denk geldi... :31:

Imm... Eğer okumak istersen, benim en son açtığım 2 konuma bakarsan, ne yapman gerektiğini anlarsın diye düşünüyorum. Çünkü okurken, kendim yazdığımı düşündüm bir ara. Rica ediyorum oku. Sen de bana hak vereceksin. Ben bu konuya yorum yapmayacağım. Gücüm kalmadı bu tip adamlar için yorum bile yapmaya. En son ki, konumuda oku diyorum, çünkü geleceği yeri gör , devam edersen. Bu tip adamlar, doyumsuz, her verdiğinde bi fazlasını isteyen, sürekli sorun çıkarıp mutlaka senin hayatından gitmeye bahane bulabilen ve en komik tarafı da hayatına bodoslama dalmaya da sürekli iyi mazaretler bulabilen adamlardır.

konularını okudum. evet senn daha ağır bir vaka olmuş. ama sanırım ben direnseydim benm bu olayımda uzayabilirdi. benzer tipte insanlar gerçekten...

bir de gerçekten gururumun incinmesi bana en çok acı veren şeylerden biri. sizce doğru şeyi mi yaptım. veya yanlış yaptığım noktalar neler ona fazla taviz verdiğim noktalar var mı?:14:

Son düzenleme:
Evet, eğer daha fazla taviz verecek olursan (benim gibi) yaşayacakların benimkiler olacak. Ve , çok taviz vermişmiyim diye sorma, artık taviz yok. Önemli olan bu.

Back
X