içimi dökmek istiyorum

İnş en kısa zamanda atlatırsınız
Çok gecmiş olsun tekrardan

merhaba bu tms tedavisini devlette mi goruyordunuz ya da devlette bulunuyormu bilginiz varmi bu konuyla alakali

Bende de yıllardır aynı problem var kadın doğuma gittim testesteron yüksek çıktı doğum kontrol hapı yazdı 1 yıl kadar kullandım ama bacak ve ayaklarımda dolaşım bozukluğu yaptı. dikkat et doğum kontrol hapları dolaşım bozukluğu vs yapıyor. hapı bıraktım daha gitmedim doktora ama adetlerim gününde oluyor,saçlarım dökülmüyor aksine daha fazla çıkmaya başladı ve çok uzuyor. olan tüyleri de ağda ile hallediyorum. lazere gitmeyi düşünüyorum.

Pkos olabilirmisiniz acaba bir dönem bende de bu rahatsızlıklar vardı

Ben özel bir klinikte bu tedaviyi görüyorum doktorumun kendi merkezi, devlette var mı bilmiyorum sizi yanlış yönlendirmek istemem
Gecen sene gittiğimde kadın doguma tahlillerimde bir sorun çıkmadı ultrasonla da baktı ama tuylenmem devam ediyor ve bu ay 5 gün gecti adet olmadım hayatımda ilk defa... Sanırım tekrar gitmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…