içimi dökmek istiyorum

Sadece iş konusuydu maalesef , vardiyaya ve yaptığım işe alışamadım , iş ile ev arasında da çok mesafe vardı bu da beni çok yordu , yeni havalimanında çalışıyordum ben , bir de üstüne yemek yememek eklenince durum bu
İnş en kısa zamanda atlatırsınız
Çok gecmiş olsun tekrardan

Kesinlikle haklısınız şu anda gerçekten kısır döngüye girmiş durumdayım tamamen kendine odaklanmış bir hayat sürüyorum ve bunun psikolojik bir rahatsızlık olduğunun da farkındayım TMS tedavisi de görüyorum onu ihmal etmiyorum kıllarım şu anda alınmış durumda oldukları için foto paylaşamıyorum sarı ayva tüylerinin uzamış bir halde göz cevreniz dahil her yeri kapladığını hayal edebilirsiniz böyle uzun uzun , iş bulmaya çalışıyorum ve bu modda uzaklaşmayı deniyorum zamana ihtiyacım var sanırım ve sizin dediğiniz gibi kendimi meşgul edecek herhangi bir şeye
merhaba bu tms tedavisini devlette mi goruyordunuz ya da devlette bulunuyormu bilginiz varmi bu konuyla alakali

yaşadığımın stresli dönem sonrasında önce ciddi oranda başlayan saç dökülmem ve onu izleyen cilt problemlerime(lekelenme, beyaz noktalar, sivilceler) en son tüm yüzümüm tüylenmesi de eklendi, kendimi o kadar üzmüş ve strese sokmuşum ki vücudumun kimyası bozuldu resmen...
yüzümdeki ayva tüylerin uzayıp neredeyse sakal kıvamına gelmesine dayanamadığım için tüm yüzümü sir agda ile aldırdım çünkü artık sokağa bile çıkmak istemiyordum o şekilde...
dahiliye uzmanına gittim kendisi 4 ay gerçi kasıma girdik 5 ay önce saç dökülmem sebebiyle tahlillerimi yaptırdığım doktorumdur yine tahliller yazdı , sonucunda serbest t4 değerimin yükseldiği ama üst sınırı geçmemiş ve total testosteronumun da yine üst sınıra yaklaştığı sonucu ortaya çıktı gerçi ona göre bunda bir sorun yok saçımda varmış yüzümde kıl da yokmuş allah bilir ben burnumud beğemiyormuşum gibi gereksiz yorumlarda yaptı (burda kendisinin ekrandan başını kaldırıp yüzümü incelemediğinide belirtmek isterim) beni endokrinoloji bölümüne ve alerji bölümüne sevk etti, ben daha önceden kadın hastalıkları bölümüne de randevu almıştım ona gittiğimde rahimde 2.5 cmlik bir miyom olduğunu söyledi ve hormon değerlerime bakılması için adetimin üçüncü günü gelmem gerektiğini söyledi,perşembe günü alerji bölümüne gideceğim endokrinoloji bölümüne 18inde gideceğim hormonlarım içinde adet olmayı bekliyorum
beni çok yıpratan bir işte 3 ay çalışmamın sonucunda o kadar stres yüklenmişim ki resmen bütün vücudum alt üst oldu, şu an işsizim iş arıyorum bir yandan ama inanıyorum bu bir dönem , sivilcelerimin ve kıllanmanın sebebi ortaya çıkacak bir tedavi göreceğim ve daha iyi duruma geleceğim kendimi motive etmeye çalışıyorum , svilceyle saç dökülmesiyle bir şekilde baş ediyordum da yüzümdeki kıllanma bei resmen çökertti her yerdeler sakallarım var resmen buna çok üzülüyorum ama biliyorum üzülmek beni daha kötü edecek
sadece içimi dökmek istedim ara sıra yazıyorum ben böyle
Bende de yıllardır aynı problem var kadın doğuma gittim testesteron yüksek çıktı doğum kontrol hapı yazdı 1 yıl kadar kullandım ama bacak ve ayaklarımda dolaşım bozukluğu yaptı. dikkat et doğum kontrol hapları dolaşım bozukluğu vs yapıyor. hapı bıraktım daha gitmedim doktora ama adetlerim gününde oluyor,saçlarım dökülmüyor aksine daha fazla çıkmaya başladı ve çok uzuyor. olan tüyleri de ağda ile hallediyorum. lazere gitmeyi düşünüyorum.

Pkos olabilirmisiniz acaba bir dönem bende de bu rahatsızlıklar vardı

Ben özel bir klinikte bu tedaviyi görüyorum doktorumun kendi merkezi, devlette var mı bilmiyorum sizi yanlış yönlendirmek istemem
Gecen sene gittiğimde kadın doguma tahlillerimde bir sorun çıkmadı ultrasonla da baktı ama tuylenmem devam ediyor ve bu ay 5 gün gecti adet olmadım hayatımda ilk defa... Sanırım tekrar gitmem gerekiyor

X