yaşadığımın stresli dönem sonrasında önce ciddi oranda başlayan saç dökülmem ve onu izleyen cilt problemlerime(lekelenme, beyaz noktalar, sivilceler) en son tüm yüzümüm tüylenmesi de eklendi, kendimi o kadar üzmüş ve strese sokmuşum ki vücudumun kimyası bozuldu resmen...
yüzümdeki ayva tüylerin uzayıp neredeyse sakal kıvamına gelmesine dayanamadığım için tüm yüzümü sir agda ile aldırdım çünkü artık sokağa bile çıkmak istemiyordum o şekilde...
dahiliye uzmanına gittim kendisi 4 ay gerçi kasıma girdik 5 ay önce saç dökülmem sebebiyle tahlillerimi yaptırdığım doktorumdur yine tahliller yazdı , sonucunda serbest t4 değerimin yükseldiği ama üst sınırı geçmemiş ve total testosteronumun da yine üst sınıra yaklaştığı sonucu ortaya çıktı gerçi ona göre bunda bir sorun yok saçımda varmış yüzümde kıl da yokmuş allah bilir ben burnumud beğemiyormuşum gibi gereksiz yorumlarda yaptı (burda kendisinin ekrandan başını kaldırıp yüzümü incelemediğinide belirtmek isterim) beni endokrinoloji bölümüne ve alerji bölümüne sevk etti, ben daha önceden kadın hastalıkları bölümüne de randevu almıştım ona gittiğimde rahimde 2.5 cmlik bir miyom olduğunu söyledi ve hormon değerlerime bakılması için adetimin üçüncü günü gelmem gerektiğini söyledi,perşembe günü alerji bölümüne gideceğim endokrinoloji bölümüne 18inde gideceğim hormonlarım içinde adet olmayı bekliyorum
beni çok yıpratan bir işte 3 ay çalışmamın sonucunda o kadar stres yüklenmişim ki resmen bütün vücudum alt üst oldu, şu an işsizim iş arıyorum bir yandan ama inanıyorum bu bir dönem , sivilcelerimin ve kıllanmanın sebebi ortaya çıkacak bir tedavi göreceğim ve daha iyi duruma geleceğim kendimi motive etmeye çalışıyorum , svilceyle saç dökülmesiyle bir şekilde baş ediyordum da yüzümdeki kıllanma bei resmen çökertti her yerdeler sakallarım var resmen buna çok üzülüyorum ama biliyorum üzülmek beni daha kötü edecek
sadece içimi dökmek istedim ara sıra yazıyorum ben böyle