• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

icimi dökmek istedim...

Sami'den "Gördüğüme Sevindim"' şarkısı aklıma geldi. Yanlış anlamayın öyle bir his yani.. Benden size gelsin. Zordur karşılaşmalar. Üzülmediğiniz için paylaştım yoksa kıyamam..:110:

Görmesem daha iyiydi,
Seni orada o gece.
Aradan yıllar geçti
Silinmedin hafızamdan.
Her gece yeni bir geceydi,
Seni görene kadar.
Birer birer çıktılar yerlerinden hatıralar.
Hatıralar unutulmaz...
Duygularıma esir oluyorum seni görünce.
İnsan bin keremi yanıyor bir kere sevince?
Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdi...
Bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim...

Tabi, etkisi inşallah hemen geçer. Üzmeyin kendinizi. Ben de çok eski bir aşk ile karşılaşmıştım. Çok sevmiştim gerçekten. Ama 3 gün kaldı aklımda o sıralar dinliyordum bu şarkıyı da. Kendime yakın gördüğüm için paylaştım, kırdıysam kusuruma bakma lütfen.

Son düzenleme:
zor tabi bu durim canim normal boyle hissetmem.. bi zamnlar senin kocandi.. kucagnda cocukla gorunce ayri bi tuhaf olmussundur. ALLAH onuda esiyle mutlu etsin. senide mutlu etsin.

Sami'den "Gördüğüme Sevindim"' şarkısı aklıma geldi. Yanlış anlamayın öyle bir his yani.. Benden size gelsin. Zordur karşılaşmalar. Üzülmediğiniz için paylaştım yoksa kıyamam..:110:

Görmesem daha iyiydi,
Seni orada o gece.
Aradan yıllar geçti
Silinmedin hafızamdan.
Her gece yeni bir geceydi,
Seni görene kadar.
Birer birer çıktılar yerlerinden hatıralar.
Hatıralar unutulmaz...
Duygularıma esir oluyorum seni görünce.
İnsan bin keremi yanıyor bir kere sevince?
Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdi...
Bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim...

Tabi, etkisi inşallah hemen geçer. Üzmeyin kendinizi. Ben de çok eski bir aşk ile karşılaşmıştım. Çok sevmiştim gerçekten. Ama 3 gün kaldı aklımda o sıralar dinliyordum bu şarkıyı da. Kendime yakın gördüğüm için paylaştım, kırdıysam kusuruma bakma lütfen.

cok talisin ya :KK200:
yok üzülmedim, hatta bazilarina tuhaf gelebilir ama onun adina sevindim cünkü cok istiyordu baba olmayi, bir kiz cocuguna sahip olmayi, ve Allah kalbine göre vermis. mutlu olsunlar, benim kimsenin mutlulugunda gözüm yok
sadece gercekten bi anlik görünce nefesim kesildi ama asktan sevgiden ve unutamadigimdan felan degil, degisik bir durumdu ve etkisinde kaldim ve burda anlatmak cok cok iyi geldi
büyük ihtimal yarina gecer gider

sende atlatmissindir insallah
ben icimde ona karsi bir duygu olmamasina ragmen böyle sarsildim, sen kim bilir ne durumdaydin
Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin

zor tabi bu durim canim normal boyle hissetmem.. bi zamnlar senin kocandi.. kucagnda cocukla gorunce ayri bi tuhaf olmussundur. ALLAH onuda esiyle mutlu etsin. senide mutlu etsin.

amin cok sagol, Allah razi olsun
cocukla görünce tuhaf oldu zaten, cocugu oldugunu biliyordum ama yinede insan görünce farkli oluyor

cok talisin ya :KK200:
yok üzülmedim, hatta bazilarina tuhaf gelebilir ama onun adina sevindim cünkü cok istiyordu baba olmayi, bir kiz cocuguna sahip olmayi, ve Allah kalbine göre vermis. mutlu olsunlar, benim kimsenin mutlulugunda gözüm yok
sadece gercekten bi anlik görünce nefesim kesildi ama asktan sevgiden ve unutamadigimdan felan degil, degisik bir durumdu ve etkisinde kaldim ve burda anlatmak cok cok iyi geldi
büyük ihtimal yarina gecer gider

sende atlatmissindir insallah
ben icimde ona karsi bir duygu olmamasina ragmen böyle sarsildim, sen kim bilir ne durumdaydin
Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin

Senin içinde kötülük olmadığına çok eminim, zaten yazdığın yorumlardan tanıyorum ve o senin tatlılığın kesinlikle canım. :KK37:

Geçti benim de yaram, bayağı sene geçti üzerinden zaten şimdi şükür başka birisi var hayatımda. :KK22:Sevebildim yeniden şükür olsun. Allah yüzümüzü kara çıkarmaz inşallahh... İnşallah sen de onun gibi yeniden yuvanı kurarsın bir evlat sahibi olursun çok çok çok mutlu olursun!:KK60:

Senin içinde kötülük olmadığına çok eminim, zaten yazdığın yorumlardan tanıyorum ve o senin tatlılığın kesinlikle canım. :KK37:

Geçti benim de yaram, bayağı sene geçti üzerinden zaten şimdi şükür başka birisi var hayatımda. :KK22:Sevebildim yeniden şükür olsun. Allah yüzümüzü kara çıkarmaz inşallahh... İnşallah sen de onun gibi yeniden yuvanı kurarsın bir evlat sahibi olursun çok çok çok mutlu olursun!:KK60:

coooook cok tesekkür ederim gercekten gülümsettin beni
benimde icimde zaman zaman kötülük oluyor tabiki :KK48: ama iyiligi tercih etmeyi ögrendim zamanla

amin canim, Allah hayirlisiyla tamamina erdirir insallah cok mutlu olursunuz
güzel dileklerin icin ayrica tesekkür ederim, mutlu ettin beni su an, Allah ta seni hep mutlu etsin

coooook cok tesekkür ederim gercekten gülümsettin beni
benimde icimde zaman zaman kötülük oluyor tabiki :KK48: ama iyiligi tercih etmeyi ögrendim zamanla

amin canim, Allah hayirlisiyla tamamina erdirir insallah cok mutlu olursunuz
güzel dileklerin icin ayrica tesekkür ederim, mutlu ettin beni su an, Allah ta seni hep mutlu etsin

Ay çok teşekkür ederim ya.. Sen de beni çok mutlu ettin gülümsettin Allah da senin yüzünü güldüren haberler almayı nasip etsin sana.. Amin canım benim, hepimizi inşallah.. :KK68:

Bir şey hissetmeseydin garip olurmuş asıl. Şu an adını koyamıyor olabilirsin, ama emin ol aşk, özlem değildi.
Kolay değil. İyi taraftan bakalım; artık tamamen eminsin içinde zerre bir şey kalmadığına. HoppaGönül rahatlığı ile yeni aşklara açıksın :KK73:Ay hadi inş.

Bir şey hissetmeseydin garip olurmuş asıl. Şu an adını koyamıyor olabilirsin, ama emin ol aşk, özlem değildi.
Kolay değil. İyi taraftan bakalım; artık tamamen eminsin içinde zerre bir şey kalmadığına. HoppaGönül rahatlığı ile yeni aşklara açıksın :KK73:Ay hadi inş.

sagol kuzummm :KK8:
hadi bakalim, insallah yakinda asik oldum diye konu acarim :KK48:

Hala birbirinizin yüzüne bakabiliyorsaniz bence bu da çok güzel birsey ablacim ya . Kimisi şehir bile değiştiriyor. İnsanız bayaniz özellikle duygularimiz max.seviye de tabiki hayat bu doğanın kanunu bu olan olmuş zaman geçmiş ateş sönüp kül olmuş. Su dökülünce dumanı kalkmış sizin de o duman da içinizi böyle tuhaf yapmış . Orta da bir yaşanmışlık elbette olağan şeyler bunlar ..

Hala birbirinizin yüzüne bakabiliyorsaniz bence bu da çok güzel birsey ablacim ya . Kimisi şehir bile değiştiriyor. İnsanız bayaniz özellikle duygularimiz max.seviye de tabiki hayat bu doğanın kanunu bu olan olmuş zaman geçmiş ateş sönüp kül olmuş. Su dökülünce dumanı kalkmış sizin de o duman da içinizi böyle tuhaf yapmış . Orta da bir yaşanmışlık elbette olağan şeyler bunlar ..

tesekkür ederim güzel sözlerin icin
biz cok sey yasadik, cok kavga ettik ama ben kötülügünü istemem

oda bana son mesajinda ne olursa olsun ne yasarsak yasayalim herzaman onu arayabilecegimi, hep arkamda oldugunu felan söylemisti ve bunda cok samimiydi

canım bende 4 yıl önce boşandım...Şimdi evliyim ve nur topu gibi bir kızım var..
Evliliğim yıkılmasın diye çok uğraştım ayrılmak istemeyen taraf bendim..O istedi boşanmayı..
Yaralarım kapandı çok şükür..Geçen gün nişanlandığını ve eylül de de evleneceğini duydum..
Kötü olmadım,muhtemelen senin hissettiğin duygunun aynısını hissettim fotoğraflarını görünce..
Hayat işte..
Biz umarım bir gün bir yerde karşılaşmayız..

Back
X