- Konu Sahibi lavieenrose_
-
Çok normal canım.. Biz robot değiliz ki bi duğmeyle silelim herşeyi..
sakın uzme kendini, geçmişi duşunme , onune bak
Bisey hissetmiyorum desende anilarini silemezsinki haliyle aklinin bi kosesinde duruyo... İcini dokmek bazen iyi geliyo insana
Yaşamadım ama eminim zordur...
Belki sen istediğin hayatta olsaydın bu kadar koymazdı, bilemiyorum gene de.
Benim eski eşim de görmüş beni kocamla yanaşamamış, utanmış geçenlerde duydum. Oh olsun da demedim beter olsun da.
Emin ol o da ne yapacağını bilememiştir.
Ben etrafımı pek görmem o yüzden farketmedim, ama gözgöze gelseydik bilmiyorum ne hissederim?
Benim gibi nötr olmuşsun aslında.göz göze gelmedik önce ben uzaktan gördüm arkami döndüm o görüncede bi duraklayip disari cikmis...
benimde hayatimda su an biri olsaydi etkilenmezdim tabi bu kadar
bende kötü bisey demem , gecmis bitmis gitmis
Allah mutlu etsin
Annesi çok fenaydi da eşinle sıkıntıların yok muydu?
Vardı ki vazgecmissin kolay kolay gitmez bir kadın.
Ama görünce tuhaf olur insan olmaz mı. .
Iki taraf için de zor duygusuzun teki değilse tabi..Bundan sonra çok mutlu olmanı dilerim..
Duygusal bir olay tabi ama şöyle düşünelim eğer ki iyi birisi olsaydı şu an o kucağındaki sizin bebeğiniz olurdu.
Benim gibi nötr olmuşsun aslında.
Emin ol; 2,3 gün sonra hayat telaşından umursamazsın yeniden.
Allah'ım senin karşına muhteşem bir erkek çıkarsın inşallah...
Tabii etkilenir insan. .
Mutlu olsun. .
Rabbim inşallah iyiler çıkarsın karşına. .
Ya eski sevgiliyi görünce bile insan bi garip oluyor senin eski eşin normal canım bunlar üzülme
yaşanmışlıklar... insan hafızası en olmadık anda, saniyeler içinde yılları döküveriyor önüne. neler geçmiştir akıllardan o anda kimbilir.
boşver. bibininde dediği gbi eski sevgiliyi görmek bile sarsıcıyken eski eş bambaşkadır. ama bikaç gün içinde herkes normal hayatına dönecek emin ol.hic sorma ya elim ayagim titredi nefes alamadim bi an neden öyle oldu bilmiyorum cok tuhaf bir duyguydu
o kim bilir ne haldeydi
insallah kimse bisey farketmemistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?