• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmek istedim.

Yorguncicekpcoslu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
168
93
13
23
Yine ben. Şu saatte Allaha yalvarıyorum. Lütfen Allahım bana bir evlat nasip et. Ben hep anne olmak istedim. Sen herşeyin sahibisin. Çok yanlızım, gurbetteyim, Lütfen Allahım, sen herşeyin sahibisin. Senden başka isteyecek kimsem yok. Nolur bana dua edin. Ben anne olmak istiyorum hiç olmayacak gibi hissediyorum pcos benim hayatımı mahvetti. Ben pcosa yenildim. Ben pcosa yenildim

Yine ben. Şu saatte Allaha yalvarıyorum. Lütfen Allahım bana bir evlat nasip et. Ben hep anne olmak istedim. Sen herşeyin sahibisin. Çok yanlızım, gurbetteyim, Lütfen Allahım, sen herşeyin sahibisin. Senden başka isteyecek kimsem yok. Nolur bana dua edin. Ben anne olmak istiyorum hiç olmayacak gibi hissediyorum pcos benim hayatımı mahvetti. Ben pcosa yenildim. Ben pcosa yenildim
Aynı saatte aynı duayı ediyordum kendim ve isteyen herkes için inşallah yakın zamanda çok şükür oldu demeyi nasip etsin Rabbim hepimizin duacisıyım canım 💕

Ben çok bitik haldeyim. Psikolojim kalmadı. Umut kalmadı 1.5 senedir her ay adet gecikmesi beni mahvetti ben pcosa yenildim. Yumurtalıklarımı aldırmayı düşünüyorum
Tüp bebek yaptırdınız mı? Pcoslu olan bir çok arkadaşım bu şekilde hamile kaldı üstelik tüp bebekte fazla fazla yumurta olduğu için avantaj bile olabilir size.

öncelikle bir sakin olur musunuz? Yumurtalıklarımı aldırmayı düşünüyorum da ne demek? Pcos ile hamile kalan çok kişi var. Kilo probleminiz yoksa ve dengeli besleniyorsanız pcos engel değil. Ama bu süreç içerisinde hiç doktora gidip tüm testleri yaptırdınız mı? Hsg çekildiniz mi? Eşiniz sperm testi verdi mi?

Tüp bebek mi? Ona bile inancım yok birşey olmuyorsa olmuyordur bende diğer kadınlar gibi düzgün adet görüp ve korunmayı bırakınca gebe kalmak istiyorum çokmu birşey istiyorum ev araba dünyalık hiçbirşey istemiyorum anne olmak istiyorum pcos neden böyle? Ben napacağımı bilmiyorum. Tek istediğim anne olmak.

Ben çok bitik haldeyim. Psikolojim kalmadı. Umut kalmadı 1.5 senedir her ay adet gecikmesi beni mahvetti ben pcosa yenildim. Yumurtalıklarımı aldırmayı düşünüyorum
Tedavi geçmişiniz var mı doktorlar ile görüştünüz mü acaba isyan etme lütfen çaresine bakılabilir burada bir çok konuda pcos ile gebelik elde edip doğum yapan var umutsuzluğa kapılma

Tüp bebek mi? Ona bile inancım yok birşey olmuyorsa olmuyordur bende diğer kadınlar gibi düzgün adet görüp ve korunmayı bırakınca gebe kalmak istiyorum çokmu birşey istiyorum ev araba dünyalık hiçbirşey istemiyorum anne olmak istiyorum pcos neden böyle? Ben napacağımı bilmiyorum. Tek istediğim anne olmak.
Çaba bizim hüküm Allah'ın boşuna soylenmemiş. Olmazları oldurmak için çabalamak lazım bence güzel bir doktor bulup o şekilde ilerle oturup ağlayınca çözüm bulunuyor mu anne olmak istiyorsan bir adım at muayene ol canım hiç bir şey için geç değil

Bakın pcos öyle birşeyki hele bendeki ne psikoloji bırakıyor ne istek. Yumurtalarımı esir aldığı gibi benide esir almış durumda onunla savaşmaktan yoruldum haplar ilaçlar takviyeler. Hepsi onunla savaşta ama bir türlü galip gelemedim. Ne içtiysem yaramıyor olmuyor. Ben napacağımı nasıl savaşacağımı bilmiyorum

istediğimiz şey uğruna çabalamak gerekir. Sen elinden ne geliyorsa yap. Baktın olmuyor o zaman deki takdir allahin. Ama her şeyden önce psikolojini düzeltmen gerekir. Spor, dengeli yaşam, sevdiğin şeylere yönelmek.. bunları hayatına katıp bir süre bu konuyu düşünmesen belki sana çok daha iyi gelir. Ve allahtan ümit kesilmez. Bir bakarsın ummadığın anda gelir seni bulur mucizen.

Hepsini yaptırdım. Nafile. Ben pcos değilim bende başka birşey var. Erkek miyim? Ondan mı olmuyor. Bazen erkek olduğumu düşünüyorum
Bence psikiyatriye de görün biraz fazla kafaya takmiş gibisin rahatlaman lazım çok önemli tedavilerde psikolojik durum.Ayrica yaşın daha gençmiş 1,5yil kısa bir süre aynı seyleri duymak hoşuna gitmeyeck belkide ama 40 yaşında anne olanlar var o yüzden biraz sakinlik de önemli. Pcos ile erkek olduğunu nasıl düşünürsün. Bebeğim olmuyor demen için bütün tedavileri denemiş olman lazım tuşumuz mu var ki basalım bir aya hamile kalalım bir yemek bile kaç aşamadan geçiyor mideye giriyor.

Allah önce size şifa sonra da sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah 🙏🏻 💕

Kaç yaşindasınız? Kaç senelik evlisiniz?pcostan başka bir hastaliğınız var mı? Çocuk isteyen herkese Rabbim hayırlı olanı versin. Siz psikolojik olarak çökmüş durumdasınız ama hayat gerçekten sadece bundan mı ibaret sizin için. İşiniz hayatınız uğraş larınız geçim kaygınız hiçbirşeyiniz yok mu? Çok istemek belli ki sizin imtihanınız ama şunu unutmayın bu stresle zaten hormonlarınızın dengesini bozuyorsunuz ayrıca hamilelik doğum lohusalık emzirme vs hepsi oldukça yıpratıcı süreçler e siz kendinizi bitirirseniz hamile kalırsanız bile mutsuzluk devam edecek. Herşeyden önce Rabbimden hayırlı olanı istemeliyiz verenin bildiği olduğı gibi vermeyenin de var

Hepsini yaptırdım. Nafile. Ben pcos değilim bende başka birşey var. Erkek miyim? Ondan mı olmuyor. Bazen erkek olduğumu düşünüyorum
Ben ergenliğe girdiğim günden beri sorun yaşadım küçük yaştan itibaren ilaçlar tedaviler aldım doktor doktor gezdik çünkü kistlerim patlama noktasına geliyordu o sancıları o ağrıları unutamam 1 yumurtalığımı aldırmam gerektiğini söyledi doktorların bazısı ama bazısı da kalsın dedi fakat bitkisel dahil tüm tedavileri olduktan sonra bir doktor hanım bana 20 yaşında düzelirsin dedi ilginç şekilde tam 20 yaşında düzeldim 26 da evlendim ve hemen hamile kaldım erken doğum yaptım kızım küvezde büyüdü sonra da bir süre daha zorluk devam etti bugüne şükür Rabbime güven inan ama ruhunu iyileştir herkesin sınavı farklı

Bakın pcos öyle birşeyki hele bendeki ne psikoloji bırakıyor ne istek. Yumurtalarımı esir aldığı gibi benide esir almış durumda onunla savaşmaktan yoruldum haplar ilaçlar takviyeler. Hepsi onunla savaşta ama bir türlü galip gelemedim. Ne içtiysem yaramıyor olmuyor. Ben napacağımı nasıl savaşacağımı bilmiyorum
Sağlıklı beslenme uyguladınız mı? Pcosta sağlıklı beslenmek en önemli şeylerden biri. Kendinizi çok salmışsınız isyan eder gibi gördüm sizi. Rabbimize sığınacağız ondan isteyeceğiz elimizden ne geliyorsa onu yapacaksınız. Önce kendinizi bi toplayın bu böyle olmaz ki. Sirkelenin lütfen. Düzenli yürüyüşler yapın yediklerinize dikkat edin en önemlisi duaya sığının. Bende yaklaşık bir yıldır istiyorum ve pcosluyum ilk başta dikkat etmiyordum kendime ama artık çok dikkat ediyorum rabbime dua ediyorum olur inşallah pozitif olun sizde lütfen 🙏🏻 Dualarıma katıyorum sizi inşallah en kısa zamanda bebiş haberi alırız sizden🤍

Bence sen once profesyonel destek al
Kafanda kurmussun pcosluyum olmuyor yumurtaliklarimi aldircam
Dualarimi pcosluyum diye Allah kabul etmiyor bilmem ne
Nasil laflar nasil inancsizliktir bu?
Bu psikoloji ile zaten bebek sahibi olmayin
Ne kadar suredir bebegin olmuyor bilmiyorum ama ben agir pcosluyum ve 5 senelik evliyim
Adet duzensizligi killanma disinda butun pcos belirtilerini yasayan biriyim
Buna ragmen vakti zamaninda Allah nasip etti o kadar tedaviye karsilik tedavisiz oldu

Back