Icimi dokmek istedim

Yani boyle bir hayal size gore olmayabilir ama kendimce istedigim, kimseye zarari olmayan bir hayalimi esprili bir dille yazmam sizi niye rahatsiz etti, niye boyle kirici yorum yaptiniz onu anlamadim?
Ay aman boşver ya her genç kızın böyle saçmaladığı komik anıları olmuştur mutlaka. Millet kendini kusursuz sanıyor. İleri de güleceğin güzel anıların olsun hep 😍

Bu arada cok merak ettim: acaba bu hissettiklerimi konu alan, bununla ilgili bir filmler, diziler vs hangileri? Yani ilginc bir konu geldi bana, incelemek isterim.. Yani anlatabilmisimdir umarim: konusu, konuda yazdigim gibi, bir ask hikayesine ozenen bir karakteri konu olan eserleri merak ettim de.. Umarim iyi anlasilmistir :).. Ozellikle filmdelisi filmdelisi siz filmlerle ilgisiniz diye aklimda kalmis, baska uyeler de vardi ama hatirlayamadim suan :)..
Merhaba, teşekkür ederim:)
Konu, genel olarak benim ilgi alanım dışı.
Dolayısıyla maalesef film birikimim içinde çok yer verdiğim içerikte değiller.
Güzel aşk hikayesi barındıran son izlediğim şey bridgerton dizisi idi.
Bir de dram ve aşk diyorsak aşk ve gururu severim, dönem filmi ilgimden denk geldiğim bir yapım.
Aşka aşık, aşkı arayan temalar kore yapımlarında vardır genelde.
Başka da bilgim yok maalesef:(

şöyle var bizde de .
ben kpssye girdim ,çıktım,hislerim aşırı kuvvetlidir,rüyalarım hep çıkar , o yıllarda mesela akrabalardan belki 10 kişi üniversite sınavıan girdi,hepsinin kazanacağı yeri rüyamda gördüm filan.neyse.
kpss tercihleri zamanı ilk atandığım yeri son tercihime almıştım, bir başka ili de en başa yazmıştım ,tercihleri tamamladığım akşam bir rüya gördüm ,ertesi sabah da tercihleri teslim etmeye gideceğim.
rüyamda biri bana ilk tercihim olan ili ikinciye ,son tercihimi de ilk sıraya almamı söyledi.
ses böyle ilahi bir ses ama görmüyorum kim oldupunu.
ben rüyalarım hep çıktığı için sabah kalktım tercihlerimi değiştirdim ve öyle teslim ettim ,teslim ederken de 1.tercihime yerleşeceğime emindim,içime çok kuvvetli bir his dopdu.
ben aslında sıralamyı değiştirmesem ilk tercihimdeki büyük şehri kazanıyormuşum ,kazanandan yüksek almışım ama değiştirdiğim ili kazandım.
eşimle de orda tanıştım.
hep ilahi bir şey olarak gelir bu bana,kim tercihini rüyası ile değiştirir.
eşimi ilk gördüğümde çok soğuk gelmişti,ama ilk gördüğüm an gerçekten de filmlerdeki gbi "işte senin evleneceğin adam" hissi geldi bana.ve bu hisle de aylarca uğraştım :)) çünkü evlilik filan düşünmüyordum.
sonra ben tayin istedim eşimle farklı illerde yaşamaya başladık ama flörtüz.
eşim yanıma gelebilmek için memur olarak çalıştığı halde tekrar kpssye girdi, 87 puan aldı ve yaşadığım şehre geldi.
yani öyle bir kader ağı ki bizi birbirimize bağladı ve hiç koparmadı.
kesinlikle kadere inanıyorum ve biz istesek de istemesek de evleneceğimiz kişinin kader olduğuna da adım gibi eminim

Back
X