Icimi dokmek istedim

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Aklima bir sey geldi ve yazmak istedim.. Bir durum var, bu normal mi bilemedim.. Hemen anlatmak istiyorum umarim karisik olmaz: benim ailemin taa eskilerden ahbaplari olan bir kisi var.. Ta ben dogmadan once bu kisi hayatinin askiyla cok ilginc bir yerde rastlasiyor (araba kazasinda tanisiyorlar, mucize gibi) (kimseye zarar gelmiyor bu kazada neyse ki) inanilmaz film gibi bir tanisma hikayesi.. Daha da cok detaylari var cok degisik ve cok guzel olan ama cok spesifik oldugu icin girmeyeyim.. Bunlar gercekten tam anlamiyla dillere destan film gibi bir ask hikayesi yasiyorlar, uc tane de guzel cocuklari oluyor.. Ben cocuklugumdan beri aile bireylerimden hep bu muthis tanisma ask hikayesini dinleyerek buyudum.. Masal gibi, gercek olamayacak gibi ama tamamen gercek.. Hep kucuklugumden beri ozendim boyle bir hikayeye, buyuyunce ben de boyle bir sey yasar miyim diye dusundum durdum hep.. Hatta filmlerde dizilerde verildi boyle araba kazasi vs tanisma ask hikayeleri.. Ama bu tamamen gercek bir olay, ama masal gibi.. Su anda kazik kadar oldum ama icten ice hep oyle bir hikaye yasama istegim ozencim hep icimde kaldi biliyor musunuz..Tabi ki takinti haline getirmiyorum ama kucukken masal gibi nasil ozendiysem nasil etkilendiysem hala ayni.. Biraz duygusallastim sanirim, hayat hep istedigimiz gibi masal gibi ama gercekten oyle olsa keske.. Boyle duygularin tarifi de zor aslinda.. Aklima gelince simdi sormak istedim, sizce bu normal mi ve benzer seyleri, yani bu tur hikayelerle buyuyup ozenme gibi duygulari yasayanlar hic oldu mu dinlemek isterim..

Yengeç burcu olarak yettim geldim :)

Eskiden inanıyordum.. artık inanmıyorum. Deli gibi aşık olanlar da gördüm deli gibi aşık da oldum. Ama işin sonu hep egoya dayanıyor. Ben bu fazla romantizme artık hiç inanmıyorum. Yas 31...

İnşallah yaşarsın konu sahibi inşallah. Gönlünce olsun.

Aklima bir sey geldi ve yazmak istedim.. Bir durum var, bu normal mi bilemedim.. Hemen anlatmak istiyorum umarim karisik olmaz: benim ailemin taa eskilerden ahbaplari olan bir kisi var.. Ta ben dogmadan once bu kisi hayatinin askiyla cok ilginc bir yerde rastlasiyor (araba kazasinda tanisiyorlar, mucize gibi) (kimseye zarar gelmiyor bu kazada neyse ki) inanilmaz film gibi bir tanisma hikayesi.. Daha da cok detaylari var cok degisik ve cok guzel olan ama cok spesifik oldugu icin girmeyeyim.. Bunlar gercekten tam anlamiyla dillere destan film gibi bir ask hikayesi yasiyorlar, uc tane de guzel cocuklari oluyor.. Ben cocuklugumdan beri aile bireylerimden hep bu muthis tanisma ask hikayesini dinleyerek buyudum.. Masal gibi, gercek olamayacak gibi ama tamamen gercek.. Hep kucuklugumden beri ozendim boyle bir hikayeye, buyuyunce ben de boyle bir sey yasar miyim diye dusundum durdum hep.. Hatta filmlerde dizilerde verildi boyle araba kazasi vs tanisma ask hikayeleri.. Ama bu tamamen gercek bir olay, ama masal gibi.. Su anda kazik kadar oldum ama icten ice hep oyle bir hikaye yasama istegim ozencim hep icimde kaldi biliyor musunuz..Tabi ki takinti haline getirmiyorum ama kucukken masal gibi nasil ozendiysem nasil etkilendiysem hala ayni.. Biraz duygusallastim sanirim, hayat hep istedigimiz gibi masal gibi ama gercekten oyle olsa keske.. Boyle duygularin tarifi de zor aslinda.. Aklima gelince simdi sormak istedim, sizce bu normal mi ve benzer seyleri, yani bu tur hikayelerle buyuyup ozenme gibi duygulari yasayanlar hic oldu mu dinlemek isterim..
7 cilt ansiklopedi kucakla sende biriyle çarpiş. 😂

Yengeç burcu olarak yettim geldim :)

Eskiden inanıyordum.. artık inanmıyorum. Deli gibi aşık olanlar da gördüm deli gibi aşık da oldum. Ama işin sonu hep egoya dayanıyor. Ben bu fazla romantizme artık hiç inanmıyorum. Yas 31...

İnşallah yaşarsın konu sahibi inşallah. Gönlünce olsun.
Cok tesekkur ederim :) Boyle bir hikaye yani buna benzer hic duydunuz mu ozendiginiz oldu mu benim gibi.. Bu arada yengecler de yakindir bize :)..

7 cilt ansiklopedi kucakla sende biriyle çarpiş. 😂
Ayy sorma bir ara oyle bir hayalim vardi sirf o yuzden kampuste suslenip puslenip koskoca ciltler tasidim kac kere de tur attim.. Sonuc: hicbir sey olmadi, tasidigim agirliktan ayagimin burkulmasiyla kaldim asdfg

Cok tesekkur ederim :) Boyle bir hikaye yani buna benzer hic duydunuz mu ozendiginiz oldu mu benim gibi.. Bu arada yengecler de yakindir bize :)..

Evet oldu. Böyle bir tanışma hikayesi değil ama el ele göz göze hep oturan çift örnekleri gördüm. İmrendim...

Yaşadim da. Ama geçti

bir arkadaşımın annesiyle babası düğünde tanışmışlar
köy düğünü elektrikler kesilmiş bunlar çarpışmışlar filan

mesela benim ailemde herkesler akraba evliliği olduğu için hiç bizde böyle aşk hikayesi yok
ben de hep keşke birbirini seven insanlar olsaydı büyürken etrafımda derdim, hatta hala diyorum.

aşık oldum, olundum, ha ama öyle 4x4 muazzam bir olay değil, aşık olmak olunmak yetmiyor karşılıklı aynı şeyleri hissetmek ve bunu doğru insanla yaşamak lazım. o da ohoooo valla bana denk gelmedi.

bir arkadaşımın annesiyle babası düğünde tanışmışlar
köy düğünü elektrikler kesilmiş bunlar çarpışmışlar filan

mesela benim ailemde herkesler akraba evliliği olduğu için hiç bizde böyle aşk hikayesi yok
ben de hep keşke birbirini seven insanlar olsaydı büyürken etrafımda derdim, hatta hala diyorum.

aşık oldum, olundum, ha ama öyle 4x4 muazzam bir olay değil, aşık olmak olunmak yetmiyor karşılıklı aynı şeyleri hissetmek ve bunu doğru insanla yaşamak lazım. o da ohoooo valla bana denk gelmedi.
Bu da cok guzelmis degisikmis, peki siz bu hikayeyi ilk duydugunuzda kac yaslarindaydiniz ve ozendiniz mi, mesela boyle bir tanisma hayal ettiniz mi kendiniz icin..

Bu arada cok merak ettim: acaba bu hissettiklerimi konu alan, bununla ilgili bir filmler, diziler vs hangileri? Yani ilginc bir konu geldi bana, incelemek isterim.. Yani anlatabilmisimdir umarim: konusu, konuda yazdigim gibi, bir ask hikayesine ozenen bir karakteri konu olan eserleri merak ettim de.. Umarim iyi anlasilmistir :).. Ozellikle filmdelisi filmdelisi siz filmlerle ilgisiniz diye aklimda kalmis, baska uyeler de vardi ama hatirlayamadim suan :)..

Çarpışma olayımız olmadı da eşim 2009 da benim liseden mezun olduğum dönem bana faceden istek göndermişti. Bende reddettim sürekli istek gönderiyor bende sürekli reddediyordum.

Bir gün yine istek atmış tabi ozamanlar böyle akıllı telefonlar yoktu internete girebilmek için internet cafelere giderdim☺️

O gün de yakın arkadaşımla gittim ve faceme bir baktım bana yine istek atmış. Arkadaşımda yanımdaydı "yeter ya ne diye sürekli istek atıp duruyorsun sen kabul etmiyorum işte etmicem de" dedim. O sırada eşimde facedeymiş. "Sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim bir daha istek atmicam. Allah gözünüze güzel göstereni kalbinizde aşk olarak versin" gibi değişik bir dua etmişti. (Eşim hâlâ hatırlar da ben hatırlamıyorum🙈)

Ama o gün içimde bişey olmuştu garip bir his yanımda arkadaşımda msjlari okuduğu için "bu kim" dedi. "Ne bilim ya hemen ısrarla manyak gibi istek atıp duruyor" dedim. Biraz hava atarcasına çocuk aklı işte 🤣

Aradan 2 yıl geçti. Dersaneye başlayacaktım. En yakın arkadaşımın gittiği bir dersane vardı. Beraber oraya gidelim dedi olur dedim. İlk dersane günümde arkadaşımla merdivenlerden çıkıyordum en üst merdivende dershanenin kapısının önünde bir kaç adam ellerinde çay içiyorlar. Biri dersane sahibiymiş. Arkadaşım dersane sahibiyle ayak üstü bişeyler konuştu sonra içeri girdik ben hiçbirine bakmadım az ilerde bekledim. Onların içerisinde eşimde varmış ve arkadaşımın hiç sevmedigi akrabası. Eşim biz giderken arkamızdan dersane sahibi olan kuzenine ben bu kızla ileride evlencem demiş 😂 nasıl hissettiyse. Ve beni de hatırlamış faceden.

Arkadaşım o sırada bana sürekli oradaki sevmediği akrabasini kötülüyor ama ben bilmiyorum hangisinden bahsediyor. Daha sonra bir kere baktım direkt eşimle göz göze geldik heralde o arkadaşımın akrabası diye bende kinlendim😂 o günden sonra o kadar gıcığım ki ona 🤣

Sonra dersane sahibi ile abi kardeş kadar yakın olduk sürekli arkadaşımla birlikte bana eşimi övüyorlar. Yok şöyle iyi böyle iyi falan. Eşimde hep aniden yanımıza geliyor. Kendisi iş adamı abisinin yaninda çalışıyor. Çok güzel parfümler falan kokuyor ki benim ozaman koku takıntım vardı.

Sonra birgün akşam hep beraber tatlı yemeye gidelim dediler. Bende kabul ettim artık face'ye giren bir telimde vardı. Eşimde bana artık istek göndermiş bende dersaneden tanıdığım diye kabul etmiştim ama ismi çok tanidiktı.

Sonrasında işte eşim hep bir kıza aşıkmış gibi şeyler paylaşıyor yazılar yazıyor falan. O gün dışarı toplu çıkacağımızın gündüzünde yine bisey yazmış imkansız birine deli gibi aşık olmaktan falan bahsetmiş. Bende bu yazıları sürekli karşıma çıkınca bir anlık ay bu ne ya dedim kendi kendime. Sonra yorum yazdım seviyorsan git söyle diye. O da nasıl söyleyeyim beni kabul etmezse ben mahvolurum falan yazmış. Bişey olmaz böyle seven birini bulmuş kabul etmezse kendi kaybeder dedim. Ve o andan sonra yorumlara dersane müdürü ve yakın arkadaşımda katıldı. İşte onlarda dalga geçerek yazıyorlar o kişi çok yakınında her gün görüyor ama söyleyemiyor, kız bir türlü farkedemiyor....vs... Bir sürü yorumlar ben sonunda çaktım olayı benden bahsedildiği ama nasıl utandım ben gelmiyorum akşam dedim 🤣 sonrasında çok ısrar ettiler gittim. Bir süre onun benden hoşlandığını bilerek böyle devam etti ama ne numaramı alabiliyor ne de benimle konuşabiliyor. Birgün yine toplu olarak teyzemi sordu bana onun kardeşi misin dedi hayır dedim onlar bizim komşumuz sana çok benziyor ama dedi. Yok benim teyzem olur herkes benzetir dedim.
O gün soru sorarken bana gülümsedi yani her zaman gülümseyerek bakan adam o gün ki gülümsemesi çok garip geldi içimde bişey oldu. 😂

Sonrasında arkadaşımdan numaramı almış msj atmalara falan başladı. Öğretmenler odası hafif karanlık kimse yoktu beni hadi orda ders çalışalim bahanesiyle önden gönderdiler bir baktım karanlıkta ellerinde çiçekler ve karşımda tir tir titreyen benimki vardı. O şekilde teklif etti bende kabul edip sarıldım. Çok utanmıştım. İşte o günden bugünlere 😂 şuan 3.çocugumuzu bekliyoruz.

Eşimden çok mükemmel bir sevgili olmuştu sonra eş oldu. Daha sonrasında da baba 😍 her konuda elim ayağım gibi. Ev işi olsun çocuk bakımı olsun her konuda.

Ha bu arada bizimde hikayemizi onun ailesinden küçük yeğenleri ve ablaları anlatır. Biz sevgiliyken bazı dönemler eşime trip atar ayrılırdım o dönemleri de onlardan dinlerim hâlâ 😂 neler çektirdin bizim dayımıza, kardeşimize diye... Onlara da çok yansıtırmış bizim ayrıldığımız dönemleri 😂

Çarpışma olayımız olmadı da eşim 2009 da benim liseden mezun olduğum dönem bana faceden istek göndermişti. Bende reddettim sürekli istek gönderiyor bende sürekli reddediyordum.

Bir gün yine istek atmış tabi ozamanlar böyle akıllı telefonlar yoktu internete girebilmek için internet cafelere giderdim☺️

O gün de yakın arkadaşımla gittim ve faceme bir baktım bana yine istek atmış. Arkadaşımda yanımdaydı "yeter ya ne diye sürekli istek atıp duruyorsun sen kabul etmiyorum işte etmicem de" dedim. O sırada eşimde facedeymiş. "Sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim bir daha istek atmicam. Allah gözünüze güzel göstereni kalbinizde aşk olarak versin" gibi değişik bir dua etmişti. (Eşim hâlâ hatırlar da ben hatırlamıyorum🙈)

Ama o gün içimde bişey olmuştu garip bir his yanımda arkadaşımda msjlari okuduğu için "bu kim" dedi. "Ne bilim ya hemen ısrarla manyak gibi istek atıp duruyor" dedim. Biraz hava atarcasına çocuk aklı işte 🤣

Aradan 2 yıl geçti. Dersaneye başlayacaktım. En yakın arkadaşımın gittiği bir dersane vardı. Beraber oraya gidelim dedi olur dedim. İlk dersane günümde arkadaşımla merdivenlerden çıkıyordum en üst merdivende dershanenin kapısının önünde bir kaç adam ellerinde çay içiyorlar. Biri dersane sahibiymiş. Arkadaşım dersane sahibiyle ayak üstü bişeyler konuştu sonra içeri girdik ben hiçbirine bakmadım az ilerde bekledim. Onların içerisinde eşimde varmış ve arkadaşımın hiç sevmedigi akrabası. Eşim biz giderken arkamızdan dersane sahibi olan kuzenine ben bu kızla ileride evlencem demiş 😂 nasıl hissettiyse. Ve beni de hatırlamış faceden.

Arkadaşım o sırada bana sürekli oradaki sevmediği akrabasini kötülüyor ama ben bilmiyorum hangisinden bahsediyor. Daha sonra bir kere baktım direkt eşimle göz göze geldik heralde o arkadaşımın akrabası diye bende kinlendim😂 o günden sonra o kadar gıcığım ki ona 🤣

Sonra dersane sahibi ile abi kardeş kadar yakın olduk sürekli arkadaşımla birlikte bana eşimi övüyorlar. Yok şöyle iyi böyle iyi falan. Eşimde hep aniden yanımıza geliyor. Kendisi iş adamı abisinin yaninda çalışıyor. Çok güzel parfümler falan kokuyor ki benim ozaman koku takıntım vardı.

Sonra birgün akşam hep beraber tatlı yemeye gidelim dediler. Bende kabul ettim artık face'ye giren bir telimde vardı. Eşimde bana artık istek göndermiş bende dersaneden tanıdığım diye kabul etmiştim ama ismi çok tanidiktı.

Sonrasında işte eşim hep bir kıza aşıkmış gibi şeyler paylaşıyor yazılar yazıyor falan. O gün dışarı toplu çıkacağımızın gündüzünde yine bisey yazmış imkansız birine deli gibi aşık olmaktan falan bahsetmiş. Bende bu yazıları sürekli karşıma çıkınca bir anlık ay bu ne ya dedim kendi kendime. Sonra yorum yazdım seviyorsan git söyle diye. O da nasıl söyleyeyim beni kabul etmezse ben mahvolurum falan yazmış. Bişey olmaz böyle seven birini bulmuş kabul etmezse kendi kaybeder dedim. Ve o andan sonra yorumlara dersane müdürü ve yakın arkadaşımda katıldı. İşte onlarda dalga geçerek yazıyorlar o kişi çok yakınında her gün görüyor ama söyleyemiyor, kız bir türlü farkedemiyor....vs... Bir sürü yorumlar ben sonunda çaktım olayı benden bahsedildiği ama nasıl utandım ben gelmiyorum akşam dedim 🤣 sonrasında çok ısrar ettiler gittim. Bir süre onun benden hoşlandığını bilerek böyle devam etti ama ne numaramı alabiliyor ne de benimle konuşabiliyor. Birgün yine toplu olarak teyzemi sordu bana onun kardeşi misin dedi hayır dedim onlar bizim komşumuz sana çok benziyor ama dedi. Yok benim teyzem olur herkes benzetir dedim.
O gün soru sorarken bana gülümsedi yani her zaman gülümseyerek bakan adam o gün ki gülümsemesi çok garip geldi içimde bişey oldu. 😂

Sonrasında arkadaşımdan numaramı almış msj atmalara falan başladı. Öğretmenler odası hafif karanlık kimse yoktu beni hadi orda ders çalışalim bahanesiyle önden gönderdiler bir baktım karanlıkta ellerinde çiçekler ve karşımda tir tir titreyen benimki vardı. O şekilde teklif etti bende kabul edip sarıldım. Çok utanmıştım. İşte o günden bugünlere 😂 şuan 3.çocugumuzu bekliyoruz.

Eşimden çok mükemmel bir sevgili olmuştu sonra eş oldu. Daha sonrasında da baba 😍 her konuda elim ayağım gibi. Ev işi olsun çocuk bakımı olsun her konuda.

Ha bu arada bizimde hikayemizi onun ailesinden küçük yeğenleri ve ablaları anlatır. Biz sevgiliyken bazı dönemler eşime trip atar ayrılırdım o dönemleri de onlardan dinlerim hâlâ 😂 neler çektirdin bizim dayımıza, kardeşimize diye... Onlara da çok yansıtırmış bizim ayrıldığımız dönemleri 😂
Ayy ne kadar guzel yaa, mutlulugunuz hepp sursun.. Cok tesekkurler paylasiminiz icin.. Peki sizin o yegenler fln da ozenir mi hikayenize benimki gibi, yani onlar da ilerde boyle bir sey yasasak keske derler mi.. Bu arada cidden bu kadar mukemmel sevgili bulmanin sirri ne.. Yani mesela ben cok istiyorum hayatima soyle iyi bir erkek girsin diye ama sansima kimse cikmiyor.. Ya da cok isteyince mi olmuyor nedir anlamadim ben bu isin sirrini.. Bu arada sizin esinizden once sevgiliniz olmus muydu hic ve istiyor muydunuz hayatiniza birinin girmesini yoksa istemezken mi denk geldi..

Benimkide değişik güzel bir karşılaşma oldu hayatımın en bitik dönemindeyim. Şuan çok mutluyum onunla her sey çok güzel bir gün böyle bir aşk yaşayacağımı ve ruh ikizimi beni tamamlayan bir insanı bulup evleneceğim hiç aklıma gelmezdi.. yanında hatta davranış vs olarak bazen ben eksik kaldığımda o tamamlıyor o eksik kaldığında ben bir bütün olacağımız ve biz olacağım aklıma gelmezdi çok seviyorum eşimi iyi ki var 🥰 Sunu da söylemek istiyorum Allaha inancın varsa eğer Allahtan dualarında hiç eksik etme ben çok dua ettim yeri geldi ağladım ama Allah nasip etti dualarımı kabul etti çok şükür

Sizin ailenin de amma bitmek bilmeyen hikayeleri varmış. Geçen de yine aileniz eskiden hayatlarinda olan insanları cocuklugunuzdan beri anlatıp durdukları için tanımadığınız insanlara hayranlık duyuyorsunuz. Şimdi de bu.😃 Ben olsam çocukluktan beri aynı şeyi duymaktan bıkardım .

Bizimki de romantikti bence ama film olacak kadar değildir herhalde.
😃

Bende çok var,
Universitede trenle İstanbul'a dönerken yanımdaki kadın 'ya ben arkadaşımı gördüm,onla otursam sizin yanınıza onun yanındaki kişi gelse sorun olmaz değil mi' dedi, 'tabii ki olmaz' dedim. Meğer arkadaşı erkekmis, yanındaki kişi de benim yan şehrimdeki üniversiteden trene binen bir çocuk. Sabaha kadar konuşmuştuk, sonra bir flört ettik ama çocuk sevebileceğim biri değildi.
Yine üniversitede TEGV 'e günüm olmayan bir zamanda gitmiştim, öyle denk gelip. O gün de bir çocuğun eşi gelmemiş, beni yanına yerleştirdiler. Biz keyifle derse girdik, molada çocuklarla yakartop oynadık. Çok romantik bir başlangıçti, sonra çocukla denk gelirim diye günümü değiştirdim ama uzun süre denk gelemedim. Meğer o da benle denk gelmek için kendini benim günüme almış 😂 sonradan itiraf etmişti. Ama o da öyle dillere destan bir aşk değildi.
Bir kere kadinlar kulübünden (şu an nefret ettiğim) ,yalnızlıktan yakınan bir kıza couchsurfing açmasını söylemiştim. O da utandığı için ilk gorusmeye beni cagirmisti. O zamanlar hiç dilim yoktu ama çocuğu gezdirdiğim gün yazsam sayfalar sürecek kadar aksilik yaşadı, hepsini de ben bir şekilde çözmeye çalıştım 😂 sonra gözünde azize gibi bir şey oldum, üç beş defa daha görüştük,Türkçe kursuna gitti konuşmaya başladı falan. Bir seneye yakın çıktık. Sonra 'evlenmeyeceksen beni oyalama' kafasında biri olduğu için ayrıldık.
Ne bileyim, sevgilim kalbimi kırdı diye engelledigim günün ertesi sokak gitarcısi ile tanıştım, güneşin doğuşunu izledik , beraber sokak müziği yaptık falan. Ama tatil aşkı dedim geçtim.
Son sevgilim de normalde ev arkadaisyla bilet almış İstanbul'a gelip ertesi akşam Kapadokyaya gececeklermis. Ama sadece bir gün önce ev arkadaşının işiyle ilgili bir sorun cikmis, biletini bir gün erteletmis. O gün de turist gezdirme sitesinden benle tanıştı. Ama çok değişik bir gündü, iki saat sonra Gülhane parkında dizime yatmış 'sen bir Aysin ben kara gece' ninnisini dinliyordu 😂 akşam arkadaşı geldi uçakla Kapadokyaya gittiler , ama erken döndü:) iki gün daha geçirdik Beraber. Sonraki sene tüm tatillerinde beraberdik, o da Türkçe öğrendi epey. Ona göre de tanışmamız büyük tesadüftü çünkü çıkmayacak aksilikler peşpeşe çıktığı için arkadaşı bir gün gecikmisti. Arkadaşı olsa benle hiç tanisamayacakti.
Falan filan.
Bunlar ilk aşamada aklıma gelenler.
Hatta hiç normal arkadaştan, is arkadaşımdan hoşlandığım falan olmadı (bir kere iş arkadaşımla çıktım. Ama çocuğu binanın asansöründe görüp 'sen x animesindeki y'ye benziyorsun' demiştim. Çocuk da o animeye hayranmis, defalarca izlemiş. Ben böyle deyince bana kancayı takmıştı 😂 yani çok zaman içinde gelişen bir şey değildi...

Bu arada bunların hepsinden ayrıldım:) yani tesadüf tanışmalar aşkın anahtarı falan değil. Önemli olan beraber bir uyum yakalamak

Ayy ne kadar guzel yaa, mutlulugunuz hepp sursun.. Cok tesekkurler paylasiminiz icin.. Peki sizin o yegenler fln da ozenir mi hikayenize benimki gibi, yani onlar da ilerde boyle bir sey yasasak keske derler mi.. Bu arada cidden bu kadar mukemmel sevgili bulmanin sirri ne.. Yani mesela ben cok istiyorum hayatima soyle iyi bir erkek girsin diye ama sansima kimse cikmiyor.. Ya da cok isteyince mi olmuyor nedir anlamadim ben bu isin sirrini.. Bu arada sizin esinizden once sevgiliniz olmus muydu hic ve istiyor muydunuz hayatiniza birinin girmesini yoksa istemezken mi denk geldi..
Amin inşallah güzel duaların için çok teşekkür ederim. Rabbim sana da nasip etsin.

Şimdi şöyle yeğenlerden hiç böyle bizde sizinki gibi bir aşkla başlayan bir evlilik istiyorum diyen olmadı. Yani yüzümüze karşı diyen olmadı.

Ama eşimin küçük bir yeğeni vardı bizim ilk evlendigimiz zamanlar 3 yaşındaydı ve çok hiperaktifti ben onu çok seviyordum ve o da bize çok düşkündü eşime özellikle bağımlı gibiydi dayım da dayım diye dolanirdi etrafımızda bizde çok kaldı. Ozamanlarda annesine yani görümceme ben (eşim X diyelim, bana dost) X dayım gibi olucam X dayım Dost yengemi çok seviyor mutfakta hep ikisi yemek yapıyor ikisi ev işi yapıyor falan diyerek annesine yardım edermiş. Ve karımı X dayımın dost yengemi sevdiği gibi sevecem dermiş 😂 o küçücük aklıyla. Şimdi 13 yaşında görümcem hâlâ oğlunun bunları söylediğini söyler.

Hiç sevmediğim ve yıllarca görüşmediğim eltim (tabi artık görüşüyoruz mesafeli de olsa) bizimle ilgili "çok güzel aile oldular. Ben hayatımda X gibi bir koca ve baba görmedim eşine ve çocuklarına çok düşkün"diyormuş. Kayınımın yanında görümcem anlattı bunları da.

Görümcemin biri eşinden ayrildi tekrar evlenir misin diye sorduğumda sizin ki gibi bir evlilik olacaksa evlenirim ama karşıma X kadar seven kimse çıkmiyor ki der hep. Ve onun kızı da X dayım gibi biri çıksa karşıma okulu bile bırakır evlenirim der 🤣🤣🤣

Genelde bana ayrıldığımız dönemlerdeki eşimin ruh halini anlatırlar tamamen hayattan kopuk hallerini falan. Sonra baristigimizi da onun bir an da mutlu olmasından yüzünün gulmesinden "aha bizimki kızla barışmış" diye kendi aralarında konuşmalarini falan anlatırlar.

Lisedeki saçma sapan sevgili durumlarını geçiyorum. Evet eşimden önce bir kişiyle ciddi bir ilişkim vardı çok sevmiştim ama o da beni seviyordu. Ama şöyle ki ailem onu hiç tanımadığı halde sadece resmine bakarak istemedi karşı çıktılar. Bende zamanla onun kızlarla msjlarını falan yakalayıp ayrıldım.

Sonrasında da eşim çıktı işte karşıma onu da ailem görmedi tanımadan tanişmayi kabul ettiler ve ilk tanışmada onayı verdiler.

Bizde şöyle bir durum vardı ailelerimizde herkes birbirini taniyormuş sadece benim ailem eşimi tanımıyor. Eşimin ailesi beni tanımıyor. (Eltimin kızı hariç onunla okuldan arkadaştık). Tabi ailelerimizde herkes birbirini taniyormuş ama biz birbirimizi tanımıyoruz. Benim ailem eşimin ailesi çok kalabalık seni hor görürlerse falan diye az da olsa korkuları vardı. Ama eşimin ailesi eltim ve kızından dolayı başlarda beni kv istememiş bunları evlendikten sonra öğrendim.

Benim evlilik korkum vardı ve son zamanlarda kimseyi istemiyordum. Yani öyle beklediğim bir aşk falan yoktu. Sadece babam gibi annemi seven ona her konuda yardımcı olan biriyle evlenmek isterdim. Ve olacaksa öyle biri olmalı derdim bazı geceler bu şekilde dualar ederdim☺️ ama özellikle biri olsunda şöyle aşık olayım o bana böyle aşık olsun derdim yoktu.

Benim aklımda izlediğim üniversite dizilerinden dolayı. Üniversiteye gidip ordan kendi dengimde biriyle çok büyük inişli çıkışlı aşk yaşayıp evlenmek vardı hayallerimde 🤣🤣🤣🤣

Sonra eşim hayatıma girince hepsi hayal olarak kaldı 🤣🤣 iyiki de öyle olmamış hayatımdan ve eşimden çok memnunum iyiki eşim var ve onu çok seviyorum.

Back
X