Çarpışma olayımız olmadı da eşim 2009 da benim liseden mezun olduğum dönem bana faceden istek göndermişti. Bende reddettim sürekli istek gönderiyor bende sürekli reddediyordum.
Bir gün yine istek atmış tabi ozamanlar böyle akıllı telefonlar yoktu internete girebilmek için internet cafelere giderdim
O gün de yakın arkadaşımla gittim ve faceme bir baktım bana yine istek atmış. Arkadaşımda yanımdaydı "yeter ya ne diye sürekli istek atıp duruyorsun sen kabul etmiyorum işte etmicem de" dedim. O sırada eşimde facedeymiş. "Sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim bir daha istek atmicam. Allah gözünüze güzel göstereni kalbinizde aşk olarak versin" gibi değişik bir dua etmişti. (Eşim hâlâ hatırlar da ben hatırlamıyorum

)
Ama o gün içimde bişey olmuştu garip bir his yanımda arkadaşımda msjlari okuduğu için "bu kim" dedi. "Ne bilim ya hemen ısrarla manyak gibi istek atıp duruyor" dedim. Biraz hava atarcasına çocuk aklı işte
Aradan 2 yıl geçti. Dersaneye başlayacaktım. En yakın arkadaşımın gittiği bir dersane vardı. Beraber oraya gidelim dedi olur dedim. İlk dersane günümde arkadaşımla merdivenlerden çıkıyordum en üst merdivende dershanenin kapısının önünde bir kaç adam ellerinde çay içiyorlar. Biri dersane sahibiymiş. Arkadaşım dersane sahibiyle ayak üstü bişeyler konuştu sonra içeri girdik ben hiçbirine bakmadım az ilerde bekledim. Onların içerisinde eşimde varmış ve arkadaşımın hiç sevmedigi akrabası. Eşim biz giderken arkamızdan dersane sahibi olan kuzenine ben bu kızla ileride evlencem demiş

nasıl hissettiyse. Ve beni de hatırlamış faceden.
Arkadaşım o sırada bana sürekli oradaki sevmediği akrabasini kötülüyor ama ben bilmiyorum hangisinden bahsediyor. Daha sonra bir kere baktım direkt eşimle göz göze geldik heralde o arkadaşımın akrabası diye bende kinlendim

o günden sonra o kadar gıcığım ki ona
Sonra dersane sahibi ile abi kardeş kadar yakın olduk sürekli arkadaşımla birlikte bana eşimi övüyorlar. Yok şöyle iyi böyle iyi falan. Eşimde hep aniden yanımıza geliyor. Kendisi iş adamı abisinin yaninda çalışıyor. Çok güzel parfümler falan kokuyor ki benim ozaman koku takıntım vardı.
Sonra birgün akşam hep beraber tatlı yemeye gidelim dediler. Bende kabul ettim artık face'ye giren bir telimde vardı. Eşimde bana artık istek göndermiş bende dersaneden tanıdığım diye kabul etmiştim ama ismi çok tanidiktı.
Sonrasında işte eşim hep bir kıza aşıkmış gibi şeyler paylaşıyor yazılar yazıyor falan. O gün dışarı toplu çıkacağımızın gündüzünde yine bisey yazmış imkansız birine deli gibi aşık olmaktan falan bahsetmiş. Bende bu yazıları sürekli karşıma çıkınca bir anlık ay bu ne ya dedim kendi kendime. Sonra yorum yazdım seviyorsan git söyle diye. O da nasıl söyleyeyim beni kabul etmezse ben mahvolurum falan yazmış. Bişey olmaz böyle seven birini bulmuş kabul etmezse kendi kaybeder dedim. Ve o andan sonra yorumlara dersane müdürü ve yakın arkadaşımda katıldı. İşte onlarda dalga geçerek yazıyorlar o kişi çok yakınında her gün görüyor ama söyleyemiyor, kız bir türlü farkedemiyor....vs... Bir sürü yorumlar ben sonunda çaktım olayı benden bahsedildiği ama nasıl utandım ben gelmiyorum akşam dedim

sonrasında çok ısrar ettiler gittim. Bir süre onun benden hoşlandığını bilerek böyle devam etti ama ne numaramı alabiliyor ne de benimle konuşabiliyor. Birgün yine toplu olarak teyzemi sordu bana onun kardeşi misin dedi hayır dedim onlar bizim komşumuz sana çok benziyor ama dedi. Yok benim teyzem olur herkes benzetir dedim.
O gün soru sorarken bana gülümsedi yani her zaman gülümseyerek bakan adam o gün ki gülümsemesi çok garip geldi içimde bişey oldu.
Sonrasında arkadaşımdan numaramı almış msj atmalara falan başladı. Öğretmenler odası hafif karanlık kimse yoktu beni hadi orda ders çalışalim bahanesiyle önden gönderdiler bir baktım karanlıkta ellerinde çiçekler ve karşımda tir tir titreyen benimki vardı. O şekilde teklif etti bende kabul edip sarıldım. Çok utanmıştım. İşte o günden bugünlere

şuan 3.çocugumuzu bekliyoruz.
Eşimden çok mükemmel bir sevgili olmuştu sonra eş oldu. Daha sonrasında da baba

her konuda elim ayağım gibi. Ev işi olsun çocuk bakımı olsun her konuda.
Ha bu arada bizimde hikayemizi onun ailesinden küçük yeğenleri ve ablaları anlatır. Biz sevgiliyken bazı dönemler eşime trip atar ayrılırdım o dönemleri de onlardan dinlerim hâlâ

neler çektirdin bizim dayımıza, kardeşimize diye... Onlara da çok yansıtırmış bizim ayrıldığımız dönemleri