İçimi dökmek istedim...

Telefonunuza kades i indirin yapamam derseniz 112 yi arayıp bilgi verin, 112 yi aramak için sim karta ihtiyacınız yok ve bulunduğunuz bölgeye göre emniyet veya jandarma ile görüşme sağlayabilirsiniz.

İnanın korkuyorum babam ve amcam cidden psikopat gerçekten beni bulurlar, elleri heryere ulaşan insanlar babam istese gerçekten bulur beni, sadece bana ve ablama böyle davraniliyor, diğer kardeşlerime nedense iyiler ve bu sayede küçük kardeşlerim de beni ve ablamı dışlamaya başladılar

Öyleleri kendine zarar vermez, ama günahsizlara verir yani Allah korusun. Kizi da bu numaralarla kendilerine mahkum ediyorlar.

Henüz tüm bu söylenenleri yapacak cesaretim yok olursa Birgün cesaretimi toplasam belki ararım biryeri, ki zaten kendileri de evimizde hiç bir sorun olduğunu kabul etmiyorlar biz normal bir aileyiz saçmalama falan diyorlar bende şüpheye düşüyorum korkum da ağır basıyor zaten

Babaniz düsündügünüz kadar tilki ve becerikli olsa Almanya onu sinir disi edemezdi. Demek ki o kadar da akilli degil. Gücü size yetiyor sadece sindirdigi icin

Herkes anne baba olmamalı dedikleri tam bu sanırım
Açıktan da mı okutmazlar ?
Niye sizi eve hapseidyorlaf bu nasıl bir şey ya aklım almadı

Kızlar merhaba ben yaklaşık 2 haftadır düzenli olarak concerta kullanıyorum

Cümlenin sonundaki Almanya'daki abim işte
Almanyadan sinir disi edildiniz
2 haftadir duzenli ilacinizi abiniz veriyor
Abi Almanyada yasiyor

Bunun disinda Alman sirketinde mudur anne kizini eve kapatip okutmuyor.

Benim mantik suzgecimden gecmedi.
Herkese iyi forumlar.

Hikayeniz gercek olamayacak kadar garip geldi bana. Anneniz nasil sabikali ve sinir disi edildigi halde Almanya'da sirkette mudur? Bana cok garip geldi. Su sinir disi edilme durumunu biraz aciklar misiniz?
Annem ve babam amcamla beraber uyuşturucu ticareti yüzünden, (amcam da kullanımı da var) ve buna ek birkaç meseleden dolayı sınır dışı edildiler ticaret yaparken yedikleri baskında ben de vardım, annemin çalıştığı şirkette abisinin yani benim dayımın eşine ait bu yüzden torpilli olarak çalışıyor

Almanyadan sinir disi edildiniz
2 haftadir duzenli ilacinizi abiniz veriyor
Abi Almanyada yasiyor

Bunun disinda Alman sirketinde mudur anne kizini eve kapatip okutmuyor.

Benim mantik suzgecimden gecmedi.
Herkese iyi forumlar.
Olaylar karışık olduğu için aklınızın almayışını ve doğru olmadığını düşündüğünüzü anlıyorum ama abim zaten babamin oğlu değil,annemin önceki eşinden olan oğlu dediğim gibi bu yıl tanıştım kendisiyle ve o zaten almanyada yasiyor belli bir süreliğine geldi ve haksız yere benim yonetimimi eline aldi

Ne zaman gidecegi konusunda bir fikrim de yok

Cok saskinim nasil bir aile yapisi bu? anneniz kendisi calisan biri hatta müdür ancak sizin disari cikmaniz yasak oyle mi .. Ne yapip edip universiteye gidin dinlemeyin resitsiniz zaten neden cekesiniz. Kurtul onlardan bir an once herkes anne baba olmayi haketmiyor ya cidden.

Annem önceden bizi okutma taraftariydi ama babama destek vermek için yapıyor işte, babamdan etkileniyor kısacası

Ailede herhangi birinin Alman vatandaşlığı yok muydu?

Bir süre önce haberlerde cikmisti Almanyada bir türk ailesi. Adam cocuklarini okutmayip uyusturucu yetistiriyordu. Baskin yapilmisti. O sizin aileniz mi. Yasta tutuyor az cok

Bir süre önce haberlerde cikmisti Almanyada bir türk ailesi. Adam cocuklarini okutmayip uyusturucu yetistiriyordu. Baskin yapilmisti. O sizin aileniz mi. Yasta tutuyor az cok
Yani bilmiyorum ama sanmıyorum öyle bir şey olsaydı Haberim olurdu herhalde ama İnanın her şeyi bekliyorum artık düşünün abim olduğunu bile bu yıl öğreniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…