- 13 Ağustos 2022
- 106
- -28
- 11
- 24
- Konu Sahibi Cloudsofpink_sky
-
Maalesef babam ve annem sinir dışı edildilerAnneniz Almanya’daki bir şirkette müdür ve sizi üniversiteye göndermiyorlar mı? Almanya’da oturum izniniz vs varsa direkt oranın polisiyle iletişime geçin diyeceğim zorla alıkoyuyorlar sizi?
Eh valla bu kafayla Avrupa’nın bunları barındırmaması, hayrına olmuş. Peki siz 18 den küçük olduğunuz için siz de mi sınır dışı ediliyorsunuz bu durumda? Keşke oradayken bi yolunu bulup koruma alsaydınızMaalesef babam ve annem sinir dışı edildiler
Evet sinir dışı edildiğinde 17 yaşındaydım ayrıca bazı meselelere beni de karıştırdılar için sabikamda var, sağolsunlarEh valla bu kafayla Avrupa’nın bunları barındırmaması, hayrına olmuş. Peki siz 18 den küçük olduğunuz için siz de mi sınır dışı ediliyorsunuz bu durumda? Keşke oradayken bi yolunu bulup koruma alsaydınız
Babam beni bir gün bir yerde bulur ve mutlaka intikamını alır, intikamını al,adan da asla ölmezHasta ebeveynleriniz var. Babanız ve anneniz mutsuz bir evlilik yaşıyorlar. Birlikte mutlu değiller. Siz 18 yaşına girmişsiniz, size engel olamazlar artık. Onların artık kendilerine faydaları yok, bari siz kendinizi kurtarın. En azından eğitim için şikayet edin. En doğal hakkınız bu.
İki psikopat evlenip depresyona ve suça meyilli bir de çocuk yapmışlar (kusura bakmayın ama öylesiniz) kendinizi acil toplayın, kendinize gelin ve gerek çalışarak gerek okuyarak bu insanlardan kurtulmanın yolunu bulun.Evet sinir dışı edildiğinde 17 yaşındaydım ayrıca bazı meselelere beni de karıştırdılar için sabikamda var, sağolsunlar
Adam onu sadece kizina psikolojik siddet uygulamak icin yapmiyorsa neyim. Kafasina sıkacak olan adam onu öyle sergeleye sergeleye yapmaz. Ve bazilari gercekten oksijen israfiÖlmek istiyorlarsa da bırakın ölsünler, bi de bunun ağırlığını yüklenmeyin.
Kesinlikle bence de kızına psikolojik şiddet için yapıyor. Herkes sevgililerin narsistliğinden şikayetçi bunlar da evlatlarını duygusal olarak manipüle eden, tüketen insanlar.Adam onu sadece kizina psikolojik siddet uygulamak icin yapmiyorsa neyim. Kafasina sıkacak olan adam onu öyle sergeleye sergeleye yapmaz. Ve bazilari gercekten oksijen israfi
Haklı olabilirsiniz Ama evden kurtulmanın hiç bir yolu yok, dün babam telefonumun sim kartını çıkarıp yaktı, şuan sim kart olmadan yazıyorum telefonum yok yani her adımı mı takib ediyorlar imkanı yok yaniİki psikopat evlenip depresyona ve suça meyilli bir de çocuk yapmışlar (kusura bakmayın ama öylesiniz) kendinizi acil toplayın, kendinize gelin ve gerek çalışarak gerek okuyarak bu insanlardan kurtulmanın yolunu bulun.
Ölmek istiyorlarsa da bırakın ölsünler, bi de bunun ağırlığını yüklenmeyin.
Evet benle beraber 1 ablam 3 kardeşim var birde almanyada bir abim varKesinlikle bence de kızına psikolojik şiddet için yapıyor. Herkes sevgililerin narsistliğinden şikayetçi bunlar da evlatlarını duygusal olarak manipüle eden, tüketen insanlar.
Ay bi de şunu düşünüyorum adam zaten manyak bi de elinde silah var, kendini öldürdüğü birşey değil, ya çoluğuna çocuğuna zarar verse, ya sokaktaki bi masumun canını yaksa? Allah vermesin.
Konu sahibi kardeşin var mı?
İnanmayacaksınız ama google geçmişime kadar her şey babamın kontrolü altında gerçekten imkanı yok, yan odada kardeşime anlattiklarimin bile hesabını veriyorum, imkanı yok bunlarinŞikayetçi olduktan sonra kadın sığınma evine başvurabilirsiniz. Evden çıkamıyorsanız da 183'ü arayabilirsiniz. Anneniz de babanız da hasta insanlar. Bu şiddet sarmalının içinde yaşamak zorunda değilsiniz.
Eee bu yazdıklarını da okuyacak şimdi!!!İnanmayacaksınız ama google geçmişime kadar her şey babamın kontrolü altında gerçekten imkanı yok, yan odada kardeşime anlattiklarimin bile hesabını veriyorum, imkanı yok bunlarin
Baroya mail atabilirsiniz, sim kartı olmadığınızı söylemişsiniz ancak acil servis numaraları için karta ihtiyaç yoktur. Kırmızı reçeteli ilaç kullandığınızı belirtmişsiniz, ilaçları almak için doktor ile görüşme yapmanız gerekmiyor mu? O sırada doktora konudan bahsetseniz ilgili makamlara ihbarda bulunabilir. Diğer kardeşlerinize de aynı şekilde mi davranılıyor peki?İnanmayacaksınız ama google geçmişime kadar her şey babamın kontrolü altında gerçekten imkanı yok, yan odada kardeşime anlattiklarimin bile hesabını veriyorum, imkanı yok bunlarin
Uygulama olarak indirdim ve uygulamayı gizledim, bulursa da bakacağını pek sanmıyorum buraya genelde ürün hakkında bilgi almak için girdiğimi saniyorlarEee bu yazdıklarını da okuyacak şimdi!!!
KADES’i de indirip kullanabilirsin.Uygulama olarak indirdim ve uygulamayı gizledim, bulursa da bakacağını pek sanmıyorum buraya genelde ürün hakkında bilgi almak için girdiğimi saniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?