Icimi dokmek istedim,atlatamiyorum..

Kayınvalideniz ve birkaç densiz emzirmiyorsunuz diye yetersiz anne olduğunuzu hissettirmiş sanırım. Bebekle ilgisi yok hissinizin bence. Besleyebiliyorsunuz, düzgün kilo alıyor, sağlıklıysa, her şey yolunda gitmişse ya çok yanlış biliyorsunuzdur ya da emzirirken yaşadığınız hissi özlediğinizden.

Yaklaşık 1 sene olmuş, hala aynı hissi bu kadar yoğun yaşıyorsanız, demekki her şey yolunda gitmiş, allah korumuş bebekle ilgili bir sorun yaşamamışsınız. Şükür sebebi. Maşallah.

Bazen ne yapsanız olmaz. Olmasa da bir şeyler düzgün gidiyorsa kabullenmeniz gerekir. Bebeğiniz sizin gerginliğinizi, üzüntünüzü hissediyordur. Sizce buna mı ihtiyacı var? Neden bu bir daha yaşayamayacağınız günleri bu
düşüncelerle geçiriyorsunuz? Kucağınıza alın, ne güzel büyüdün çok şükür deyin. Eksik değilsiniz.

Lohusalik benim hayatimin en kotu donemlerinden biriydi lohusayken bunlari dusunseniz cok hak veririm ama ustunden 1 yil gecmis neyi atlatamiyorsunuz. Dr cocugu sezaryenle almayi uygun bulmus o arada normal olsun diye israr edemezdiniz cunku cocuga bisey olur diye korkardiniz bende sezaryen oldum kendi istegimle sutum dogumdan cikinca geldi yani sut olayinin dogum sekliyle hic alakasi yok . O kadar cok sutum vardi ki ama su an bebegim daha 1 yasina gelmedi sutum cok azaldi bebegim cok nadir emiyor daha cok ek gida ve mama gidiyoruz ee olabilir bu, ilk bi kac gun kafama taktim sonra dedim ki saglikli olsun bosver . Yani emzirmek yada emzirmemek degil ki anneligin olcutu yada normal doguran daha iyi anne sezaryen olan kotu anne degil ki bunlar cok eski kafalar yasamayin bu olayi kendi icinizde de daha com dramatize edip, buyutmeyin kendinize yazik yani cocugunuzun bu sevimli zamanlarindan keyif alamiyorsunuz boyle yaparak

Ben bebegimle cok iyiyim geceleri uyuturken ozluyorum bu hissi sadece o kadar. Lohusalik 40 gun bazen 2 yil surdugu bile oluyormus. Ben istemez miyim atlatmak ?

Annelik emzirmekten çok daha fazlası, evet çok güzel çok sağlıklı ama bebekler anne sütü almadanda gayet güzel büyüyorlar ve annelerini seviyorlar.. Bebeğinizin en tatlı zamanlarını bu düşüncelerle kaçırmayın..

Yani Allah aşkına emzirmezsen anneliğin nerde kalır ne demek ya? Göğsünün şekli bozulmasın diye çocuklarını emzirmeyen tanıdığım var benim sırf keyfi yani, kaldı ki insanın sütü gelir gelmez emzirebilir emziremez bence çocuk emzirmek çok güzel ama aynı zamanda da çok zorlayıcı bir şey bazen insanın sanki içi çekiliyor gibi oluyo göğüs yaraları acısı vs ay bu ne böyle diyorsun, noluyo yani mesela sütüm gelmezse ben eksik anne yarım anne mi oluyorum? Aynı anda üç kuzen doğum yaptık tek benim oğlum emdi, birisi dört ay emdi doymadı mamaya geçti diğerinin hiç sütü gelmedi benim çocuğum büyüdü de onlarınki küçük mü kaldı? Yooo. Kendinizi böyle hırpalamayın bence asıl annelik doğurduktan sonra emzirmekle değil büyüdükçe onunla vakit geçirmekle oyun oynamakla beraber bi şeyler paylaşmakla oluyor.. Çocuk sizi emip emmediğini hatırlamaz ama onunla güldüğünüz bi anı, beraber çamurlarda oynamanızı, parkta sallanmanızı hatırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…