Ya kendince şov yapıyor gitmek istiyorum diye. O konuda sallanıyorum bile. Aralıksız 24 saat bile bakamaz, kendi de biliyor da işte. Kafayı yemekten ziyade gazla ve kinle çalışıyor kendisi.Eşin bildiğin hıncını alıyor senden 2 aylık bebeği kime bırakacakmışsın kafayı yemiş heralde
Ya yok 24 saat baksa oturur bebekle birlikte ağlar. Kendince bana şov yapacak. Sanki bebeği bırakıp gidicem. Kendi de biliyor da işte kendince tepki gösteriyor.Mama yemesi senin gibi bakacağı anlamına gelmez 2 aylık bı bebek annesiz 1 gün bile kalmamali
Aynen kayınvalide bile değil kaynananın önde gideni. Allah düşmanına vermesin :) eşim malesef hiç olgun değil. Ayrıca gaza geliyor ve kinci. Tabi gerçekten etkilendiği bir olay yaşayana kadar görmüyor/görmezden geliyor bazı şeyleri. Benim hatam da bu aslında. Yani eşim bugün böyle olmadı. Ben, etkilendiği büyük bir durum olmadığı için umursamadım, çabuk unuttum.Eski konunuza baktım şimdi. Kayınvalideniz tam bir kayinvalide :) Sinir bozmak icin ne lazimsa yapmıs. Eşinizde olgun biri degil. Mevzu yok yere senin ailen benim ailem mevzusuna dönmüş.
Bence ortalık sakinleşene kadar bekleyin. Eşiniz ailenize karşı ayıp ettiğini zamanla farkeder inşallah. Ama siz evde sürekli senin ailen benim ailem konusu açmayın. Daha yeni bebeginiz olmuş. Anne baba olarak bebege odaklanin biraz.
Kompleksli insanlarla yaşamak çok zor. Kendilerini ezdirmemek için yok yere saçma sapan şeyler yapacaklar. Buda hep sizin evliliginizi yıpratacak.Aynen kayınvalide bile değil kaynananın önde gideni. Allah düşmanına vermesin :) eşim malesef hiç olgun değil. Ayrıca gaza geliyor ve kinci. Tabi gerçekten etkilendiği bir olay yaşayana kadar görmüyor/görmezden geliyor bazı şeyleri. Benim hatam da bu aslında. Yani eşim bugün böyle olmadı. Ben, etkilendiği büyük bir durum olmadığı için umursamadım, çabuk unuttum.
Yaptığı ayıbı farkedeceğini sanmıyorum. Aksine benim onun ailesine olan hırsından daha da hırslı. Özellikle babama karşı düşman resmen. Onda da babasının etkisi çok eminim. Çünkü ben ne kadar kayınpederini seviyorduysam da, o babama karşı hep bir hazımsızlık içindeydi. Ben üstüne gitmedim. Zamanında eşimin ailesinin durumu çok iyiymiş, batmışlar falan. Şimdi bir emekli maaşıyla yaşamaya çalışıyorlar. Evleri falan da yok, sağlam bitmişler. Benim babam da yeni emekli oldu. Hesabını kitabını da iyi bilen biridir. O yüzden ortalamanın biraz üstü bir yaşam standartları var. Babam emekli olunca kendine lüks bir marka araba aldı. Kayınpeder ciddi bir süre bunu konuştu. Ben kötü niyet aramadığımdan farketmemiştim bile. Bu sadece babama karşı da değil aslında. Ona göre layık olmayan biri iyi bir şey alsın, yapsın hep laf eder. Garip insanlar, ama hep böyleydi. Görmeyen ben en büyük hatalıyım.
O zaman ben gidiyorum.de sıkıyorsa baksın çocuğaYa yok 24 saat baksa oturur bebekle birlikte ağlar. Kendince bana şov yapacak. Sanki bebeği bırakıp gidicem. Kendi de biliyor da işte kendince tepki gösteriyor.
Ya kendince şov yapıyor gitmek istiyorum diye. O konuda sallanıyorum bile. Aralıksız 24 saat bile bakamaz, kendi de biliyor da işte. Kafayı yemekten ziyade gazla ve kinle çalışıyor kendisi.
Evet malesef kompleksleri bizi de evliliğimizi de yıprattı. Buna eşiminkiler de dahil. Ben bu konuları artık konuşmak istemiyorum. O yüzden açmıyorum da hiç ama eşim neyi hazmedemedi bilmiyorum ama sürekli olarak dilinde. Ben de duymazdan geliyorum. Karakter olarak ben eşimden baskınım aslında ama susmak bazen daha iyi geliyor. Elimden geldiğince de yapıcı olmaya çalışıyorum. Misal yarın bebeği babasının yanına götürecek birkaç saat. Hiç bişey demedim hatta ben de kuaföre gideyim işlerimi halledeyim dedim. Maksimum iyilik sınırım susmak sanırım.Kompleksli insanlarla yaşamak çok zor. Kendilerini ezdirmemek için yok yere saçma sapan şeyler yapacaklar. Buda hep sizin evliliginizi yıpratacak.
Sevgili yada nişanlı olsaniz hemen ayrılın derim ama evlisiniz. Üstelik 2 aylık bebeginiz var. Onun hatrina toparlanmak icin elinizden geleni yapın bence. Mümkün mertebe sorunlarınızi güzelce konusarak çözmeye çalışın. Eşinize doğum yaptığım zaman zor şeyler yasadık herkes yıprandı ama uzatmaya gerek varmı, boşuna huzursuz oluyoruz diyin. Huzursuzluk devam ederse sonu bosanmaya varır bunumu istiyorsun diye sorun.Kendinizi ezdirmeyin ama yapıcı olmaya çalışın. Düzeltirsiniz insallah.
Ay yok bunda deli cesareti var, bakabileceğini sanıyor. Bilmiyorum belki bakar da. Benim kadar aktif çünkü bebek konusunda. Hatta annesini çağırır muhtemelen, o kadın evime girsin istemiyorum. Garip işlerle uğraşan falan bir kadın, Allah korusun.O zaman ben gidiyorum.de sıkıyorsa baksın çocuğa
İşi kendince tatlıya bağladı. Bugün konusunu açıp ne zaman gideceğimizi sordu. Benim de içine sindi gitmek. İyi oldu. Yoksa ben zaten her koşulda giderim, biliyor huyumu. Zaten kararımız birbirimizin ailesiyle görüşmeme üzerine. Kimse, karşı tarafın ailesiyle ilişkisine karışmıyor. Bebek konusunda ilk kararımızdı. Tatlıya bağlandı diyebilirim.2 aylik bebek annesiz kalirmi hic ya sacma sapan mevzu. Herkesin ailesini gorme hakki var ve kocan da Kendi gorusmek istemiyorsa gorusmez. Siz gidin ailenizin yanina doya doya vakit gecirin.
Ben evi terk etmiyorum. İnatlık bir durum da yok. İnada bindirdiğimi nerden çıkardınız anlayamadım. Ailemi görmek istemem, bunu da normal olarak bebeğimle yapmak istemem çok normal bence. Babasından ayırmak garip bir tabir olmuş bu durumda. Ailem farklı şehirde yaşadığı için normal koşullarda da ben aile ziyaretine gittiğimde bebekle ayrı kalacaklardı. Bunu yaşayan pek çok aile vardır eminim.İki aylık bebeği siz niye babasından ayiriyorsunuz? Siz de boşuna inada bindirmissiniz işi. Bana mantıklı gelmedi yani.
Bir daha teklif etmeyeceğim zaten kendi düşünsün. Artık iyi niyetle de yaklaşmayın sessiz kalacağım.Gideceği zamanda daha süt çocuğu olan bebeğinizi göndermeyi de teklif etmeyin.
Yanlış yapıyorsunuz.
Ve tabiki gidin. Ne ile gideceksiniz ?
Gideceğim, bugün kendi gönlü de oldu. Zaten gidecektim de içime sinmiyordu.Kocan pek degısmemıs.
Al bebegını git ailenı gor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?