• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçime sinmiyor

Kendisi giderken vicdan yapıyor mu, sizden izin malıyor mu? Tabiki anne babanızla görüşeceksiniz. Eğer şimdi zaaf gösterirseniz her gidişiniz olay olur. Anne babanız durduk yere tepki göstermediler. Onlarda evlatları için yaptılar. Bebeği sakın bırakayım demeyin.
Yakın uzak kimsenin yanında aile içi durumlardan bahsetmemek gerek. Kimin neyi nasıl aktaracağı belli olmuyor.
Yok zaten onun da kendi kendine gönlü oldu. En azından içim daha rahat gideceğim ama dediğiniz doğru. Onun vicdanen yaptığını falan sanmıyorum. O zaafı zaten göstermeyecek tüm ama huzursuzdum. Şimdi o da çözüldü

Yahu kaç gün kalicaksiniz ailenizde? Maksimum bı haftaysa bırakın cidden bebeği görsün ebesi. Sovucem bu nedir ergenin teki. Bebek ağlasın zirlasin susturamasin bikac gün uzak kaldınız diye bisiy olmaz.

Bir hafta hadi olsun olsun iki hafta kalırım. Uzamaz o kadar ama en uzun ihtimal. Ama bebeği de bırakamam ya. Bakamaz değil bakar illaki sonuçta mamayla besleniyor. Geceleri de eşim benden çok bakıyor zaten gündüz ben bakıyorum diye. Ama yine de kıyamam ya

Allah gönlünüze göre versin. Yorumunuz insanın içini ferahlatıyor. En azından bir şeylerin düzelebileceğini düşündürüyor. Çok teşekkür ederim. İnşallah hep kendiniz gibi insanlarla karşılaşırsınız :)
Ya rica ederim rahatladıysanız çok mutlu oldum Allah yardımcınız olsun ben burda dert anlatmaya korkuyorum hemen asıyolar kesiyorlar boşuyorlar 😂

Eski konumdan bakabilrsiniz. Muhtemelen uzunca bir süre benim ailem girmeyecek bu eve. Eşimin ailesi zaten kapımdan giremez.
Ayrıca 2 aylık bebek seyahat edemez diye bir durum mu var? Doktorumuz bir sakıncası olmadığını söyledikten sonra toplum normallerini pek önemsemiyorum açıkcası. Ben bebek olduktan sonra hayatını değiştirmedim sadece bebeğe daha uyumlu hale getirdim hem onun hem kendi konforum açısından.
Eşimin de bu konuda söz hakkı yok bana göre çünkü benim ailemin de onun ailesinin de torunlarını görmek hakkı. E bize de gelemedikleri için en makul çözüm benim gitmem

yani kusura bakmayın da bence makul bir çözüm değil

bebeği hiç görmemiş değiller daha önce gelip görmüşler anladığım kadarı ile

iki ay dahi geçmeden şu virüs ortamında yıllara düşüp anam babam bebek görsün demek makul gelmedi

eşinizin söz hakkı yoksa o zaman aileniz gelebilir size onlar neden gelemesin

eşinize böyle söyleyin onlar ailem beni de torunlarını da görmeye bu eve gelecekler deyin

bu arada anne babamı en son Aralık ta gördüm hiç annem babam onlar benim gideceğim modum yok zira götüreceğim tek virüsün yaşatacağı vicdan azabı çok fazla

bebeğim olsa da asla gitmezdim ona bulaşacak herhangi bir hastalık da çok tehlikeli

bebeğim olduğunda annemler geldi ve gitti, annemin evine oğlum ilk gittiğinde yürüyordu

Ya rica ederim rahatladıysanız çok mutlu oldum Allah yardımcınız olsun ben burda dert anlatmaya korkuyorum hemen asıyolar kesiyorlar boşuyorlar 😂
Bana boşan diyen olmadı da neden çocuk yaptığım sorgulandı ya😂

Ya şöyle aslında olaydan 1-2 gün önce alakasız kişilerle ilgili konuşurken kadın için bırakıyorum dese çocuğu erkek tutuşur bakamaz falan dedik. Kadınların daha duygusal yaklaştığını, çoğu erkeğin o çocuğa bakmak istemeyeceğini falan konuştuk.
Sonra böyle bir olay çıkınca babam öyle dedi. Bir de konu genel olarak benim 'kötü anne' oluşumdan kaynaklı olduğu için, alın ne halimiz varsa görün tadında bir cümleydi. Yani babamın istememe gibi bir durumu yok aslında :) maddi olarak bebeğin hattı sayılır alışverişini babam yapmıştır, her gün mutlaka görüntülü arar. Aşılarını, gelişimini falan ciddi şekilde takip ediyor. Özel sigortasına kadar o yaptırdı öyle söyliyim.
Eşim afedersiniz ama tam bir mal. Gazla ve kinle çalıştığı için oluyo her şey. Ailesi de müthiş iyi manipülasyon yapıyor. Ben pat pat her şeyi söylediğim için onlar gibi kullanamıyorum eşimi. Ama bu olay ve bu olaydan sonra yaşanan bizden bağımsız bikaç olaydan sonra eşimin de benim de biraz gözümüz açıldı diyebilirim.
Lohusayım ben de al bıçağı eline kovala chuky gibi 😂😂😂😂 ay ne insanlar var ya

yani kusura bakmayın da bence makul bir çözüm değil

bebeği hiç görmemiş değiller daha önce gelip görmüşler anladığım kadarı ile

iki ay dahi geçmeden şu virüs ortamında yıllara düşüp anam babam bebek görsün demek makul gelmedi

eşinizin söz hakkı yoksa o zaman aileniz gelebilir size onlar neden gelemesin

eşinize böyle söyleyin onlar ailem beni de torunlarını da görmeye bu eve gelecekler deyin

bu arada anne babamı en son Aralık ta gördüm hiç annem babam onlar benim gideceğim modum yok zira götüreceğim tek virüsün yaşatacağı vicdan azabı çok fazla

bebeğim olsa da asla gitmezdim ona bulaşacak herhangi bir hastalık da çok tehlikeli

bebeğim olduğunda annemler geldi ve gitti, annemin evine oğlum ilk gittiğinde yürüyordu
Herkes kendi tercihleri doğrultusunda yaşar hanımefendi. Sizin anne babanız sürecin daha dışında kaldıysa o sizlerin tercihidir. Ben ailemin çocuğumun hayatında daha aktif olmasını istiyorum.
Virüs ortamının hepimiz farkındayız. Anne babamın yanında, eşimle olduğumdan daha izole bir ortamda olacağım. Eşim çalışıyor. Anne babam evde.
Lohusayım ben de al bıçağı eline kovala chuky gibi 😂😂😂😂 ay ne insanlar var ya
Ay keşke aklıma gelseydi de yapsaydım. Hem çok eğlenirdim hem de çok rahatladım valla. En fazla deli derlerdi.😂😂

Yok zaten onun da kendi kendine gönlü oldu. En azından içim daha rahat gideceğim ama dediğiniz doğru. Onun vicdanen yaptığını falan sanmıyorum. O zaafı zaten göstermeyecek tüm ama huzursuzdum. Şimdi o da çözüldü
içten içe üzülüyorsunuz ama inanın bunlar sizin sınırlarınızı belirleyici unsurlar olacak. İnsanlar size nasıl davranıp davranamayacağını anlayacak. İçiniz rahat olsun. İnşallah bundan sonra sağlık, mutluluk ve huzurla devam edersiniz birlikte. Bebeğinizi güle güle büyütün.
Eşler karşılıklı şunu anlayabilse artık sorun kalmayacak. Artık siz de bir ailesiniz ve öncelik evli olduğunuz eştedir. Aileler sonra gelir ama bir taraf buna uyar diğer taraf uymazsa sorun orda çıkar.
İşi inada bindirmeden tatlı tatlı konuşarak, suçlayıcı olmadan ama tek taraflı taviz vermemeye çalışarak bu dengeyi kurmalısınız.

içten içe üzülüyorsunuz ama inanın bunlar sizin sınırlarınızı belirleyici unsurlar olacak. İnsanlar size nasıl davranıp davranamayacağını anlayacak. İçiniz rahat olsun. İnşallah bundan sonra sağlık, mutluluk ve huzurla devam edersiniz birlikte. Bebeğinizi güle güle büyütün.
Eşler karşılıklı şunu anlayabilse artık sorun kalmayacak. Artık siz de bir ailesiniz ve öncelik evli olduğunuz eştedir. Aileler sonra gelir ama bir taraf buna uyar diğer taraf uymazsa sorun orda çıkar.
İşi inada bindirmeden tatlı tatlı konuşarak, suçlayıcı olmadan ama tek taraflı taviz vermemeye çalışarak bu dengeyi kurmalısınız.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım her şey normale döner bizim için.

Back