Bir adam varmış, amca koronadan vefat etmiş 2 oğlu varmış birincisinin düğünü olmuş, ikincinin olmamış. Konu sahibi de evlenmemiş oğluna kalsın istiyor bütün miras, gelin ise benim eşime de pay düşer demiş
Amcanın mirasından evlenen çocuğa da pay düşer bunda sizi sinir edecek ne olduğunu anlamadım. Kadını sevmiyorsunuz diye mirastan neden pay vermiyorsunuzAyrıca herkesin her düşüncesi aynı olmayabilir, ne yapalım zorla evlatlık al mı diyelim.
Ayrıca isteyen mutfağı da yeniler, 1000 tl ayakkabı da alır.
Başkalarının aile işlerinin iç yüzünü bilemezsiniz o yüzden sizi ilgilendirmeyen konularla ilgilenmeyin bence.
Nedense Emeli kıskanıyorsunuz da kadını linçleyelim diye uğraşmışsınız gibi geldi
O kısımları anlamamışım bile beynim yandı konuyu okurken
Konu bildiğin pencereden pencereye konuşan dedikoducu teyze konusu.
Emel çok vicdansız biriydi yolda çocuk gördüğünde çelme takıp düşürüyordu, yaşlıların bastonunu alıp kaçıyordu Erol taş kahkahasıyla insanları korkutuyorduKonunun bu kadar karmasik olmasinin sebebi asil konuyu anlatmadan once Emelin ne vicdansiz oldugunu anlamamiz için verilen ipuçlari
Hanımefendi konunun yarısını Emel’e ayırmışsınız. Madem teyzeye üzüldünüz onu anlatın Emel ne alakacidden ne vicdansiz insanlar siniz bugunun yarini var ben icimi döktum siz gibilerin igrenc dalgasi icin gelmedim beni ne mi ilgilendiriyo her gun yuz yuze geliyoruz bu insanlarla o kadin sizlerden biride olabilir ben nasil yardim ederim acaba dige dusunuyorum esim esimin aileside dun moral yemegi verdim o yuzden bunca seyi ögrendim o kadinin aglamasini izledim bi yere barinamayan yasli bacaklari ödem toplamis yururken zorlanan bi kadin, inanmazsiniz ama emel icin bile dua ediyodum cocugu olsun die ama sizin gibi insanlar duyarsiz olmayi sewiyo susup izleyelim ve dalga gecelim bir gun ayni seyi sizin yasamayacaginiz kesin garantisi var herhalde ne tarafınızdan algiliyosaniz artik insan gibi icimi doktum ama iste sadece insan yok bu hayatta nys rabbim buyuk herseyin hayirlisini versin..
cidden ne vicdansiz insanlar siniz bugunun yarini var ben icimi döktum siz gibilerin igrenc dalgasi icin gelmedim beni ne mi ilgilendiriyo her gun yuz yuze geliyoruz bu insanlarla o kadin sizlerden biride olabilir ben nasil yardim ederim acaba dige dusunuyorum esim esimin aileside dun moral yemegi verdim o yuzden bunca seyi ögrendim o kadinin aglamasini izledim bi yere barinamayan yasli bacaklari ödem toplamis yururken zorlanan bi kadin, inanmazsiniz ama emel icin bile dua ediyodum cocugu olsun die ama sizin gibi insanlar duyarsiz olmayi sewiyo susup izleyelim ve dalga gecelim bir gun ayni seyi sizin yasamayacaginiz kesin garantisi var herhalde ne tarafınızdan algiliyosaniz artik insan gibi icimi doktum ama iste sadece insan yok bu hayatta nys rabbim buyuk herseyin hayirlisini versin..
Ay öyle bir yazmışsınız ki gözümde bir sürü insan canlandı. Gerçekten de kural gibi işleyen bir durum bu.Emeeel sen de burada mısın yiğidim senden de dinlemek isterim
Şaka bir yana ne kadar üzülseniz de başkasının annesini niye eve alıp bakmak istiyorsunuz kendi çocukları varken? Bunu düşünmesi gereken onun kendi çocukları. Bakmaya en gönüllü olan genelde en çok çile çeken oluyor benim gördüğüm hep bu. Kıymeti bilinmiyor, diğerleri geziyor yiyor içiyor hatta anne babalarının her türlü malının mülkünün sefasını sürüyor. Arada bir tane fazla vicdan sahibi gelin/damat çıkıyor ona da hayat zindan oluyor. Fazla karışmayın sonra sizin başınız yanmasın, dertsiz başınıza dert aramayın. Özür dileyerek söylüyorum ki vicdanlı olmakla enayi olmak farklı şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?