aynen tatlım ama pek çok erkek bu tarz şeyleri sevmiyor gibi:)Kuzum zaten mali sıkıntı çeken insanların çok lüks mekanlarda gözü olmazki, ayda 20 lira biriktirse tamamdır. Başbaşa nezih bir akşam yemeğini zaten karşılar bu meblağ.
sen bunu biraz yola getirmeye bak ,evde görev ver sakın o şeklde alıştırma,,hatta dandik bir yer olsa bile gidin gezmeye bence..Gıtsek surat asar hadı eve gıdelım dıye soylenır durur eve gelırız ne vardı evde yerdık sen yemek yapsaydın der. Herseyı benden beklıyor yapmazsam soylenıyor dır dır dır basımın etını yıyor
aynennn olay buuu çözdün artık kuzum tebrik ederim seni artık mutlu olabilirsinSıfır beklentı%100 mutluluk
Sizinle neden evlendiğini sorun ona. O dönemleri hatırlamasını sağlayın. Sonrasında peki biz neden böyleyiz bu evlilik senin beklentilerini karşılamıyor mu diye sorun. Sizi tatmin edecek bir cevap veremezse de bu sefer aynı soruyu kendinize sorun, ben neden onunla evlendim diye.Paylaşım yok bizde güzel bir gün onun için evde otursun yada arkadasları ıle dısarı cıksın ben varmısım yokmusum umrunda degil
Sıfır beklentı%100 mutluluk
Oy oy oy hanımlar içimde bir öküz var deh desemde gitmiyor.
Pazartesi günü ilk evlilik yıl dönümümüz. Bende ilk olduğu için şöyle romantik olmasa da en azından özel birşey bekliyorum. Beklentimi eşime söyledim aldığım cevap 'ne yapıcaz ki para yok alırız iki bira içeriz'
Doğum günüm geçti tık yok, yıl başı tık yok bari evlilik yıldönümünde bir yemeğe götür dimi nerde! Gerçekten yorulduğumu ve tiskindiğimi hissediyorum bu evlilikten
saygısızlık yaptığımı düşünmüyorumSaygısızca yorum yaparsanız aynı sekılde karsılık bulursunuz.
Tanımadıgın birine şımarıksın demek saygısızlıktır sırf yorum yazmıs olmak için burda olmanda oyle sen git asker yolu bekle hadı bakalım aklının ermedıgı konularada burnunu sokmasaygısızlık yaptığımı düşünmüyorum
imzanıza göre davranıp susuyorum, mahalle ağzıyla size cevap verebilmem mümkün değil çünkü.Tanımadıgın birine şımarıksın demek saygısızlıktır sırf yorum yazmıs olmak için burda olmanda oyle sen git asker yolu bekle hadı bakalım aklının ermedıgı konularada burnunu sokma