İçime öküz oturdu kalkacak gibi degil

Tuvalete bile onunla gidiyor varsa yoksa oyun artık kendimi hizmetçi gibi hissediyorum bugun iştem eve gelip kediye mama verip anneme gittim kendımı cok yalnız hıssedıyorum

Tuvalete bile onunla gidiyor varsa yoksa oyun artık kendimi hizmetçi gibi hissediyorum bugun iştem eve gelip kediye mama verip anneme gittim kendımı cok yalnız hıssedıyorum

bundan rahatsız olduğunu tavırlarınla bile belli etme.gül ,tv izle ,konuş(cevap almasan da) normal davran.

sanki hiç umurun değilmiş gibi davran.

Para yok demesi bir şey ifade etmez, yıl dönümü doğum günü tarihler sabittir değişmez ve her yıl gelir :) Dolayısı ile hiç bir şey yapamıyorsa bile her ay kenara ufacık bir rakam koysa şimdiye kadar bu yıl dönümü yemeğinin parası çıkmıştı.

1 senede tiksindiysem hemen kaç kurtul

eşinde bu kültür olsa belki kılıçbalığım ama asgari ücretli falansa artmaz zatengelirini bilmedenmi evlenmiş acaba

gecen yıl sevgılılıer gununde benım koca bi kılo kuzu etı aldı geldı al sen cok sevıyosun kavurma yap da yiyek dedi o gün bu gündür hediye beklemiyorum ondan ama ilişkimiz çok güzel

bunlara cok takılmayın derım evlılık cok guzel tadını cıkarın

Herseye parası var ama bana yok zoruma gıden de bu kendısı cıkar dolasır arkadasları ıle yer ıcer bana gelınce para yok

eşinde bu kültür olsa belki kılıçbalığım ama asgari ücretli falansa artmaz zatengelirini bilmedenmi evlenmiş acaba
Asgarı ucretle calısmıyoruz ıkımızınde ısı var güzelde maaş alıyoruz. Para yok basından savmak için yoksa kendısı nerelere para harcamıyor kı

Paylaşım yok bizde güzel bir gün onun için evde otursun yada arkadasları ıle dısarı cıksın ben varmısım yokmusum umrunda degil

Bizimde 1 ay sonra 6. Yılımız bitecek benim bi beklentim yok çünkü başdan hiç bişey yapmadı ilerleyen yıllarda böyle geçti,seneye sizinde beklentiniz kalmaz O içinizdeki öküz sizi köreltir

Bak bendede sari öküz var.
Benmkide ozel gunde para verie elime askoooom ne istiyosan sen seç al der. Buda baska bir okuz turevi. Ben artik takmiyorum. Onceden uzulurdum şimdi sınırlarını zorluyorum

Asgarı ucretle calısmıyoruz ıkımızınde ısı var güzelde maaş alıyoruz. Para yok basından savmak için yoksa kendısı nerelere para harcamıyor kı
hımm para varsa gidin bir yere yeni evlisiniz..biz çocuğumuz olana dek bayağı bir dolaşmıştık:)

Benmkide ozel gunde para verie elime askoooom ne istiyosan sen seç al der. Buda baska bir okuz turevi. Ben artik takmiyorum. Onceden uzulurdum şimdi sınırlarını zorluyorum
ben kendi hediyemi kendim alırım:))

hımm para varsa gidin bir yere yeni evlisiniz..biz çocuğumuz olana dek bayağı bir dolaşmıştık:)
Gıtsek surat asar hadı eve gıdelım dıye soylenır durur eve gelırız ne vardı evde yerdık sen yemek yapsaydın der. Herseyı benden beklıyor yapmazsam soylenıyor dır dır dır basımın etını yıyor

Bizimde 1 ay sonra 6. Yılımız bitecek benim bi beklentim yok çünkü başdan hiç bişey yapmadı ilerleyen yıllarda böyle geçti,seneye sizinde beklentiniz kalmaz O içinizdeki öküz sizi köreltir
Tabıkı zamanla bende umursamıycam ama bu ılk yıl insan bir senede bu kadar tüketilir mi

Oda ayrı bir olaymıs gercekten

Kuzum zaten mali sıkıntı çeken insanların çok lüks mekanlarda gözü olmazki, ayda 20 lira biriktirse tamamdır. Başbaşa nezih bir akşam yemeğini zaten karşılar bu meblağ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…