İçime öküz oturdu kalkacak gibi degil

Kuzum zaten mali sıkıntı çeken insanların çok lüks mekanlarda gözü olmazki, ayda 20 lira biriktirse tamamdır. Başbaşa nezih bir akşam yemeğini zaten karşılar bu meblağ.
aynen tatlım ama pek çok erkek bu tarz şeyleri sevmiyor gibi:)

Gıtsek surat asar hadı eve gıdelım dıye soylenır durur eve gelırız ne vardı evde yerdık sen yemek yapsaydın der. Herseyı benden beklıyor yapmazsam soylenıyor dır dır dır basımın etını yıyor
sen bunu biraz yola getirmeye bak ,evde görev ver sakın o şeklde alıştırma,,hatta dandik bir yer olsa bile gidin gezmeye bence..

konuya bakınca ilk abarttığınızı düşünmüştüm ama siz genel olarak mutlu değilsiniz gibi duruyor.o birşeyleri değiştirmiyorsa siz değiştirin hadi bu akşam çıkalım falan diyin mesela

Aynen oyle..
1.kural sifir beklenti..
2.plan programı sen yap. Maddi durumuna gore belirle mekani.
3.birbiribizi Sevin kirmayinda varin biyere gtmeyin bisey almasin. Uzme kendini boyle seyler icin. Ilerde o kadar cok sorun çıkacakki karsiniza..

Paylaşım yok bizde güzel bir gün onun için evde otursun yada arkadasları ıle dısarı cıksın ben varmısım yokmusum umrunda degil
Sizinle neden evlendiğini sorun ona. O dönemleri hatırlamasını sağlayın. Sonrasında peki biz neden böyleyiz bu evlilik senin beklentilerini karşılamıyor mu diye sorun. Sizi tatmin edecek bir cevap veremezse de bu sefer aynı soruyu kendinize sorun, ben neden onunla evlendim diye.

Valla ilk yil bende fazlasiyla beklenti icinde olup gurur yaptim..sonra baktim kar etmiyor, hic kiymeti kalmasada resmen siparis verdim sunu istiyorum diye..napim gunlerce kus durmaktansa plani benden olan bi organize daha evla..

Oy oy oy hanımlar içimde bir öküz var deh desemde gitmiyor.
Pazartesi günü ilk evlilik yıl dönümümüz. Bende ilk olduğu için şöyle romantik olmasa da en azından özel birşey bekliyorum. Beklentimi eşime söyledim aldığım cevap 'ne yapıcaz ki para yok alırız iki bira içeriz'
Doğum günüm geçti tık yok, yıl başı tık yok bari evlilik yıldönümünde bir yemeğe götür dimi nerde! Gerçekten yorulduğumu ve tiskindiğimi hissediyorum bu evlilikten

eşin bildiğin oturan boğaa:KK70::KK70:

esinizle evlenirken Rio Karnavali vaad etmemstir
muhtemelen hep böyle idi ( maddi olarak )
bu konuda biraz sert düsünüyor olabilirim ama benim düsüncem bu sekilde
maddiyat önemli onu der onu söylerim
evlenirken her sey göz önüne alinmali bence

size özel gününzde iki bira iceriz diyen adamdan da cok sey beklemeyin derim

saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum
Tanımadıgın birine şımarıksın demek saygısızlıktır sırf yorum yazmıs olmak için burda olmanda oyle sen git asker yolu bekle hadı bakalım aklının ermedıgı konularada burnunu sokma

Tanımadıgın birine şımarıksın demek saygısızlıktır sırf yorum yazmıs olmak için burda olmanda oyle sen git asker yolu bekle hadı bakalım aklının ermedıgı konularada burnunu sokma
imzanıza göre davranıp susuyorum, mahalle ağzıyla size cevap verebilmem mümkün değil çünkü.

X